A Solanán indít kriptovállalkozást Michael Jordan és a fia

-

A legendás egykori profi kosárlabdázó, Michael Jordan és fia, Jeffrey Jordan egy december 15-én közzétett közlemény szerint beszállnak a blokklánc és a Web 3.0 technológiába.
Az apa-fia duó első technológiai vállalkozása a Heir Inc. nevet viseli, egy olyan platformról van szó, amely a hűséges rajongókat kívánja összekötni a népszerű sportolókkal.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Továbbá Jordan technológiai platformja – amely a tervek szerint jövőre indul – egy „heir” nevű, a Solana blokkláncra épülő tokent kíván piacra dobni.
Michael Jordan és fia, Jeffrey Jordan bejelentették első technológiai terméküket Heir néven, a startup pedig nemrég zárta le a cég első, 10 millió dolláros befektetési körét a Thrive Capital vezetésével.
A befektetők között volt a Solana Ventures, a Chicago Bulls védője, Lonzo Ball, William Wesley a New York Knicks ügyvezető alelnöke, valamint Alexis Ohanian technológiai vállalkozó.
A Bitcoin.com News-hoz eljuttatott sajtóközlemény szerint a Heir egy „új generációs holdingvállalat, amely a kultúrából inspirált, a technológiában és a szórakoztatásban gyökerező fogyasztói márkákat épít”.

A Jordanék által megalkotott új technológiai platform a Solana blokklánchálózatát is felhasználja majd egy „heir” nevű token kibocsátásához.
A közlemény megjegyzi, hogy „[a Heir] támogatóinak lehetőségük lesz egyszeri digitális eszközök vásárlására vagy a blokklánc-technológiával működtetett „huddle-jükhöz” való csatlakozásra, exkluzív, digitális áruk, magával ragadó élmények és még sok minden más megvásárlására”.
Alapvetően a népszerű sportolók esetében VIP-fiókok lesznek fenntartva kizárólag a szenvedélyes rajongók számára, akik kihasználhatják a Heir tokeneket és hozzáférést kapnak az „intim, első személyű”, non fungible tokenekhez (NFT).

„Amit a Heir Inc. fejleszt, az kifejezetten a sportolói vállalkozások új korszakához készült, megnyitva az utat a gazdagabb történetmesélés és a mélyebb fogyasztói elkötelezettség előtt” – magyarázta Jeffrey Jordan egy nyilatkozatban.

„A Jordan név több mint 35 éve ápol hűséges közösséget; a hangsúly most azon van, hogy ezt az örökséget továbbadjuk a következő generációnak. Reméljük, hogy továbbra is olyan vállalkozásokat építünk és olyanokba fektetünk be, amelyek ugyanezt a tiszteletet a média- és technológiai térbe is elviszik.”

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Az örökös a Z generációs és az ezredfordulós rajongókat célozza meg

A közlemény szerint a Heir platform 2022-ben indul, és a projekt a Z generációs és az ezredfordulós rajongóknak szól. A Heirt Jeffrey Jordan, Jeron Smith és Daniel George fogja vezetni.

„Elképzeléseink szerint a Heir lesz az a platform, amely segít a sportolói metamárkák jövőjének megalkotásában” magyarázták a Heir Inc. társalapítói, George és Smith.

„A platform középpontjában az elkötelezett támogatók állnak, akiknek előnyükre válik majd a korai tulajdonjog és a kedvenc sportolóikhoz való páratlan hozzáférés.”
Az olyan fogalmak, mint a non-fungible tokenek (NFT-k) és a blokklánc technológia nagyon vonzóak voltak a sporttal kapcsolatos cégek számára 2021-ben, és az elmúlt két hétben a Nike és az Adidas is belépett az NFT és a metaverse térbe.

A Flow blokkláncon futó NBA Top Shot 750,4 millió dolláros forgalmat bonyolított le, és a dappradar.com statisztikái szerint ez a negyedik legnagyobb NFT-piactér az eddigi eladások tekintetében.

Olvastad már? Hogyan állapítják meg a kriptopénzek árfolyamát

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: Celebs Journey

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A titkos kriptomilliárdosok nem akarják, hogy tudd: Rejtett drágakövek leleplezése

Vendégbejegyzés A kriptoterület az újabb Bitcoin feleződés kellős közepén lázban ég. Míg a BTC a középpontban van, a befektetők ígéretes eszközöket keresnek, hogy maximalizálják hozamukat a...

Cardano (ADA) technikai elemzés 04.18.

Prémium Cardano (ADA) A legtöbb kriptóhoz hasonlóan a Cardano (ADA) medvéi irányították a piacot, mivel a token árfolyamgrafikonjai továbbra is vörösek maradtak. Voltak azonban trendforduló változások, mivel az...

A PayPal elkezdi leépíteni az NFT üzletágát

A fizetési szolgáltató a PayPal nemrégiben bejelentette, hogy a platformján keresztül vásárolt NFT-k esetében megszűnteti a felhasználóvédelmi funkciókat. Emellett a további, harmadik feleken keresztül indított...

Az ausztrál hatóságok szerint a kriptopénzek értékpapírnak számítanak

Az ausztrál tőzsdefelügyelet, az ASIC elnöke nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a kriptopénzek értékapírnak számítanak, így az ő hatáskörükbe tartoznak. Joe Longo emellett azt is elmondta,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!