A Solana (SOL) megállíthatatlannak tűnik, és 14 hónapos csúcsot ért el! Mi a következő lépés?

-


Vendégbejegyzés


A Solana (SOL) legutóbbi teljesítménye lenyűgöző volt. Az eszköz figyelemre méltó, 500%-os visszaesést tapasztalt a piaci mélypontról, amelyet 2022 decemberében 8 dollár körül jegyeztek fel.

Ez a jelentős fellendülés nemcsak a Solana (SOL) stabilitását emelte ki, hanem igazodott az előrejelzésekhez is, amelyek 2030-ig a Solana (SOL) potenciális 10 600% -os árrallyt sugallnak.

De a Solana (SOL) útja nem volt kihívások híján. A technikai jelek novemberben 30%-os potenciális áresést jeleztek, ami aggodalmat keltett a befektetők körében.

A Solana (SOL) lenyűgöző fellendülése mellett a Solana (SOL) az utóbbi idők egyik legjobban teljesítő eszközeként halad.

A jelentések szerint a Solana (SOL) mindössze egy hét alatt 33%-kal emelkedett, és az elmúlt 30 napban 88%-os emelkedést ért el.

Ez a teljesítmény figyelemre méltó, különösen annak fényében, hogy a Solana (SOL) coinok jelentős része nemrégiben felszabadult.

A Solana ellenállóképessége a folyamatos fejlesztésnek és a hálózat erősítésére tett erőfeszítéseknek tulajdonítható.

Jelentős előrelépés volt a Solana csomópontjainak integrálása az Amazon Web Services (AWS) szolgáltatással a Node Runner alkalmazáson keresztül.

Ez a fejlesztés jelentős előrelépést jelképezett abban, hogy a Solana hálózata globális szinten elérhetőbbé váljon a vállalatok és vállalkozások számára.

A konszenzus és a Remote Procedure Calls (RPC) csomópontok telepítésének egyszerűsítésével a Solana megszüntette a kiterjedt technikai szakértelem szükségességét, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy decentralizált alkalmazásaikat (dApp) zökkenőmentesen csatlakoztassák a Solana blokkláncához.

A Solana Alapítvány képviselői kifejezték lelkesedésüket, és kijelentették, hogy ez az integráció jelentős előrelépést jelent a Solana (SOL) ökoszisztéma számára.

Azzal, hogy a Solana (SOL) rendszeren való telepítés minden eddiginél egyszerűbbé vált, az alapítvány szerint jelentősen csökkent a csomópontok működtetéséhez szükséges szakértelem.

Míg a Solana (SOL) ígéretes befektetést jelent, van egy másik versenyző a piacon, amely a lehetőségek egyedülálló keverékét kínálja – a ScapesMania (MANIA).

A projekt nem néz szembe hasonló nyomással és akadályokkal, ezért érdekes összehasonlítani a bizonytalan Solana (SOL) projektet egy olyan projekttel, amelynek egyértelmű útja van a sikerhez.

ScapesMania (MANIA) vs Solana (SOL)

A ScapesMania egy úttörő projekt, amely egyesíti a Web3 közösséget a Web2 casual gaming közösséggel.

Számos profitlehetőséget kínál, és a 286,5 milliárd dolláros játékipar részeként működik.

A projekt akár 500%-os hozamot is kínál a korai támogatóknak, a tokenek előértékesítési ára 0,00209 dollár.

A ScapesMania robusztus token-ökonómiája, átfogó auditjai és likviditása miatt meggyőző választás.

Összehasonlításképpen a ScapesMania diverzifikáltabb megközelítést kínál, mint a Solana (SOL), a jövedelmező játékipart kihasználva és a Web2 és Web3 közösségek harmonikus együttműködését biztosítva.

kripto

Mind a Solana (SOL), mind a ScapesMania egyedi lehetőségeket kínál, de az utóbbi változatos bevételi forrásai és exponenciális növekedési potenciálja figyelemre méltó versenyzővé teszi.

A Solana (SOL) lenyűgöző ralija talán felkeltette a befektetők és a piaci elemzők figyelmét, de jó eséllyel nem lehet összehasonlítani azzal, amit a jövő tartogat a ScapesMania számára, a világ egyik legígéretesebb új projektje számára.

Solana (SOL) árfolyam-előrejelzés

solana

Jelenleg a Solana (SOL) a 26,75 és 44,35 dollár közötti ársávban kereskedik. Ez a tartomány értékes betekintést nyújt az eszköz közvetlen támasz- és ellenállási szintjeibe, amelyek kulcsfontosságúak a kereskedők és a befektetők számára.

A 10 napos mozgóátlag 35,51 dolláron áll, ami az eszköz lendületének rövid távú mutatójaként működik.

Másrészt a 100 napos mozgóátlag, amely 23,39 dolláron áll, szélesebb perspektívát nyújt a Solana (SOL) hosszabb távú trendjéről.

Bár az optimista előrejelzések fényes jövőt sugallnak, sőt egyesek 2030-ig 10 600%-os rallyt jósolnak, ezeket az előrejelzéseket mindenképpen óvatosan kell megközelíteni.

A piaci hangulat kulcsfontosságú szerepet játszik az árfolyam-előrejelzésben. A közelmúltbeli rally és a Solana integrációs erőfeszítései pozitív piaci hangulatot eredményeztek.

Az Amazon Web Services-szel való integráció például valószínűleg elérhetőbbé teszi a Solana (SOL) hálózatot a vállalatok számára világszerte, ami potenciálisan a Solana (SOL) iránti nagyobb elfogadottsághoz és kereslethez vezethet.

Míg a Solana (SOL) rövid távú kilátásai potenciális volatilitást és árkorrekciókat sugallnak, a hosszú távú kilátások továbbra is bikásak.

Következtetés

A Solana (SOL) meteorikus emelkedése és az azt követő figyelmeztetések a lehetséges visszaesésekről jól példázzák a kriptopénzpiacok változékony táncait.

Annak ellenére, hogy a technikai mutatók visszaesésre utalnak, a Solana erőteljes fellendülése és stratégiai előrelépései, különösen az AWS integráció, kiemelik a vállalat ellenálló képességét és a tartós növekedés lehetőségét.

A gyors növekedésnek ez a piaci kiszámíthatatlansággal szembeni szembeállítása aláhúzza az eszköz vonzerejét mind a merész befektetők, mind az óvatos piaci megfigyelők számára.

Ahogy a Solana (SOL) pályáját szembeállítjuk a ScapesMania ígéretes előretörésével a játékiparban, nyilvánvalóvá válik, hogy a kriptoterület a lehetőségek mozaikja.

Míg a Solana (SOL) a rövid távú volatilitás ellen küzd hosszú távú bikás kilátásaival, a ScapesMania fekete lovasként tűnik fel, amely a Web3 és a szerencsejátékok innovatív keverékével potenciálisan újradefiniálhatja a befektetési stratégiákat.

Az újabb projekt egyértelműen győztes ebben az összehasonlításban, mivel folyamatos növekedése, bónuszai és kedvezményei egyedülállóan előnyös ajánlatot tesznek belőle.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Legfrissebb bejegyzéseink

A Paxos megkapta az engedélyt a stablecoinok kibocsátására Abu-Dzabiban

A Paxos kripto cég két elvi jóváhagyást kapott a Financial Services Regulatory Authority-tól az Abu-Dhabi Global Market-en. A vállalat szerdán közzétett sajtóközleményében közölte, hogy az engedélyek...

A Bitcoin tőzsdei kínálata 2017 decembere óta a legalacsonyabb szintre csökken

A Bitcoin-tulajdonosok egyre inkább az önmegőrzés mellett teszik le a voksukat, miközben a kriptopénz-tőzsdékbe vetett bizalom egyre csökken. A Bitcoin a mai nap folyamán rövid időre...

Beperelték Cristiano Ronaldo-t a Binance népszerűsítéséért

A futball szupersztár Cristiano Ronaldo egy nem tervezett csoportos perrel néz szembe, amiért a Binance kriptotőzsdét népszerűsíti. A november 27-én az Egyesült Államok egyik floridai kerületi...

Binance coin (BNB) technikai elemzés 11.29.

Prémium Binance coin (BNB) BNB ár csökken 250 dollár alatt - Hogyan lehet visszaállítani, ha egyáltalán sikerül. A Binance coin (BNB) árfolyama jelentősen csökkent a múlt héten, ami...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!