A Solana (SOL) ára magasabbra ugrik, a Cardano (ADA) követi a trendet

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca figyelemre méltó fellendülésen megy keresztül, ami kulcsfontosságú pillanatot jelent a fejlődés szempontjából.

Hosszú ideig tartó tőkekiáramlás után most fordul a kocka, és a piac 17 hónap óta először tapasztal nettó tőkebeáramlást.

Ez a váltás a befektetők megújult bizalmát és a különféle kriptovaluták növekedési potenciálját jelzi.

A változó környezetben a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) jelentős szereplőkké váltak, míg a ScapesMania (MANIA) innovatív újoncként vájja ki a maga helyét.

A Solana (SOL) jelenleg 14,00%-os árfolyam-emelkedést mutat az elmúlt 24 órában és 49,28%-os emelkedést az előző 7 napban.

A Cardano (ADA) eközben 4,60%-kal emelkedett az előző 24 órában és 6,60%-kal az elmúlt 7 napban.

Ez a dinamika érdekes hátteret biztosít ahhoz, ami a fent említett érmék esetében következik.

Vajon folytatódik a növekedés? Milyen hatással lesz ez az elmaradhatatlan ScapesMania (MANIA) árfolyamra?

Összefoglaló

  • ScapesMania (MANIA): A kriptopénzek piacán egyedülálló és innovatív szereplőként feltűnő ScapesMania sikeres előértékesítésével, a biztonságra való összpontosításával, valamint a kulcsfontosságú tőzsdéken való fokozott megjelenés és likviditás lehetőségével tűnik ki.
  • Solana (SOL): Az Ethereummal való összehasonlítása miatt figyelmet kapó és a piaci fejlemények által befolyásolt Solana (SOL) volatilis árfolyamsávot mutat, növekedési potenciállal.
  • Cardano (ADA): A korai árfolyam-emelkedés lehetőségét mutató Cardano erős felhasználói elfogadottsága és tranzakciós aktivitása óvatosan optimista piaci kilátásokat sugall.

ScapesMania (MANIA): A kriptopénzek új frontja

Számos kripto szakértő a ScapesManiát választja 2023 és azon túl a legjobb új projektnek.

Sikerül elkülönülnie a versenytársaktól azzal, hogy a tulajdonosoknak számos bevételi forrást és magas potenciális megtérülést kínál az előértékesítés során.

solana

A gyors potenciális nyereséget kereső vállalkozásoknak és egyéni kriptokereskedőknek mindenképpen érdemes megvizsgálniuk a ScapesMania ajánlatát.

Amint az előértékesítés befejeződik, az árfolyam az egekbe szökik, biztosítva a 400-500% közötti lehetséges hozamokat.

Jelenleg közel 85%-os aktív kedvezmény van, de ez nem tart örökké – az idő lejár, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

A ScapesMania tokenomikai és egyéb jellemzőit boncolgatva egyértelművé válik, hogy ez a legjobb altcoin, amit most érdemes birtokolni.

Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150 000 dolláros nyereményjáték, a közösségi médián keresztül terjedő olthatatlan hype és más pozitív szempontok garantálhatják, hogy a ScapesMania tovább folytatja a győztes útját, ezért érdemes minél hamarabb beszállni.

>>> Csatlakozz elővételben kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<<

Solana (SOL): A piaci folyamatok hatása

solana

A Solana (SOL) a közelmúltban reflektorfénybe került, és a kriptopénz közösség különféle szektorainak figyelmét is magára vonta.

Piaci pozícióját több tényező befolyásolja, többek között a technológiai fejlődés és a befektetői hangulat.

A Solana (SOL) jelenlegi piaci helyzetének figyelemre méltó aspektusa, hogy neves befektetők az Ethereumhoz hasonlítják.

Ez az összehasonlítás érdeklődést és vitát váltott ki a kereskedők és elemzők körében, ami hozzájárult a piaci dinamikájához.

A Solana (SOL) árfolyama 26,75 és 44,35 dollár között ingadozik, ami egy volatilis, de potenciálisan kifizetődő piacot jelez a kereskedők számára.

A 10 napos mozgóátlag, amely 54,10 dolláron áll, és a 100 napos mozgóátlag 26,98 dolláron, vegyes hangulatot sugallnak a rövid és középtávú trendekben.

A 15,05 dollárnál lévő támaszszintek és az 50,27 és 67,87 dollárnál lévő ellenállási szintek tovább rajzolják a határait tesztelő piac képét.

Ahogy a kriptopiac a Bitcoin ETF-hez hasonló fejleményekkel alakul, a Solana (SOL) dinamikus és potenciálisan átalakuló környezettel néz szembe.

A platform jövőjének alakításában döntő szerepet fog játszani, hogy a platform képes lesz-e fenntartani technológiai fölényét, valamint a szélesebb piacnak az olyan új befektetési eszközökre adott reakciója, mint az ETF.

A Solanának (SOL) ki kell használnia erősségeit, miközben alkalmazkodik a változó piaci feltételekhez, egyensúlyt teremtve az új befektetők beáramlása és az innovatív előnye fenntartásának szükségessége között.

Cardano (ADA): Potenciális fellendülés előtt

cardano

A Cardano (ADA) fenntartja a 0,35 dolláros támaszszintet, amit az új és a meglévő hálózati felhasználók megnövekedett tranzakciói is támogatnak.

A Cardano (ADA) új felhasználói elfogadási aránya továbbra is lenyűgözően 30% felett van, ami jelentős eredmény, figyelembe véve, hogy az elmúlt három hónapban mindössze nyolcszor érték el ezt a szintet.

Az új felhasználók beáramlásának ez a magas aránya, a folyamatos tranzakciós aktivitással párosulva, arra utal, hogy a Cardano (ADA) árfolyamának korai, 0,40 dollár felé történő visszapattanására nagy esély van.

A Cardano (ADA) ársávja 0,253 és 0,318 dollár között figyelhető meg, ami egy óvatosan optimista piacot tükröz.

A 0,370 dolláros 10 napos mozgóátlag és a 0,276 dolláros 100 napos mozgóátlag betekintést nyújt a rövid és középtávú piaci trendekbe.

A 0,150 és 0,214 dolláros támaszszintek, valamint a 0,343 és 0,408 dolláros ellenállási szintek körvonalazzák az ármozgások lehetséges határait.

A Global In/Out of the Money (GIOM) adatok egy erős támaszvásárlási falat mutatnak a 0,35 dolláros terület körül, ahol 203 400 tulajdonos 1,79 milliárd Cardano (ADA) értékben vásárolt 12,24 dolláros átlagáron. Ez az erős támaszszint katalizátora lehet a Cardano (ADA) árfolyamának visszapattanásának.

Jelentős kihívást jelent azonban a 0,40 dolláros ellenállás, ahol 53 630 tulajdonos 2,2 milliárd Cardano (ADA) részvényt vásárolt 0,38 dolláros átlagáron.

Ennek az ellenállásnak a leküzdése kikövezheti az utat a Cardano (ADA) ralija előtt a 0,40 dollár felé, ami a Cardano (ADA) piaci útjának döntő szakaszát jelzi.

Következtetés

A kriptopénzpiac jelenleg jelentős fellendülésen megy keresztül, amelyet 17 hónap óta az első nettó tőkebeáramlás jellemez.

Ez az elmozdulás a befektetői bizalom feléledését jelzi, és megnyitja a növekedési lehetőségeket a különböző digitális valuták körében.

A Solana (SOL) a piaci megítélés és a technológiai fejlődés által befolyásolt sarkalatos ponton van. A Cardano (ADA) a lenyűgöző felhasználói elfogadottsági arányával és tranzakciós aktivitásával a potenciális fellendülés jeleit mutatja.

Mind a Solana (SOL), mind a Cardano (ADA), valamint a feltörekvő ScapesMania (MANIA) egy olyan piacon navigálnak, amely újra talpra áll.

A ScapesMania új belépőként egyedülálló rést váj a kriptopénzek világában.

Innovatív megközelítése, amelyet a sikeres előértékesítés és a biztonságra való összpontosítás jellemez, a kulcsfontosságú tőzsdéken való nagyobb láthatóság és likviditás érdekében pozícionálja.

A projekt már most is ígéretesnek tűnik, de a jövője az előrejelzések szerint még fényesebb lesz.

Az 500%-os megtérülési ráta csak a kezdete a rendkívül jövedelmező utazásnak, úgy néz ki.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!