A Shiba Inu (SHIB) készen áll arra, hogy történelmet írjon az Analytics előrejelzése szerint

-

A Shiba Inu (SHIB) a kriptopénzek világában a figyelem középpontjában áll, és a közelmúlt eseményei tovább erősítették a kiemelkedő szerepét.

Figyelemre méltó fejlemény a Shiba Inu (SHIB) tokenek jelentős égése.

A Shibburn adatai szerint az elmúlt 24 órában elképesztő 12 143 493 Shiba Inu (SHIB) tokent küldtek el halott pénztárcákba.

Ez 105%-os növekedést jelent a korábbi adatokhoz képest, ami aláhúzza a Shiba Inu (SHIB) elkötelezettségét a deflációs protokollja mellett.

Ez a lépés nem elszigetelt esemény, mivel legalább három különböző pénztárcát azonosítottak, amelyek több mint egymillió Shiba Inu (SHIB) jelet utaltak át ezekre a nem helyreállítható címekre.

A token forgalomban lévő kínálatának csökkentésére irányuló proaktív intézkedések ellenére a Shiba Inu (SHIB) árfolyama 3,67%-os csökkenést tapasztalt, így a jelenlegi kereskedési értéke 0,000007676 dolláron áll.

A növekvő eladási arány és az áresés ilyen szembeállítása paradoxnak tűnhet, de lényeges figyelembe venni a játékban lévő egyéb piaci dinamikákat.

Az egyik ilyen dinamika a Shiba Inu (SHIB) iránti nyilvánvalóan tartós vásárlási érdeklődés.

Ez a kereskedési volumen 40%-os emelkedésében nyilvánul meg, ami azt jelzi, hogy a kereskedők és a befektetők aktívan foglalkoznak a tokennel, valószínűleg előre látva a jövőbeli árfolyam-emelkedést.

A Shiba Inu (SHIB) narratíváját alakító másik kulcsfontosságú szempont a Shibarium, a Shiba Inu (SHIB) Layer-2 skálázási megoldása.

A Shibarium nem csupán egy technikai továbbfejlesztés; ez egy stratégiai lépés a Shiba Inu (SHIB) mainstream elfogadásának elősegítésére.

A decentralizált alkalmazások (dAppok) és a non-fungible token (NFT) piacterek növekvő népszerűségével a Shibarium a SHIB hasznosságának és ezáltal a keresletének egyik alapköve lesz.

Mindezek közepette érdemes megjegyezni, hogy az olyan előértékesítő projektek, mint a ScapesMania (MANIA), lenyűgözőbb módon írhatnak és valószínűleg fognak is történelmet írni, mint azt a Shiba Inu (SHIB) ebben a szakaszban remélni tudja.

Melyik projekt tartogat nagyobb értéket hosszú távon? Derítsük ki!

ScapesMania (MANIA) a Shiba Inu (SHIB) emelkedésének középpontjában:

Míg a Shiba Inu-nak (SHIB) megvannak az érdemei, a ScapesMania (MANIA) holisztikusabb megközelítést kínál a növekedés és a fenntarthatóság terén a kriptoterületen.

Sok kripto szakértő a 2023-as év legjobb új projektjének választja, és azon túl is.

Sikerül elkülönülnie a versenytársaktól azzal, hogy a tulajdonosoknak számos bevételi forrást és magas potenciális megtérülést kínál az előértékesítés során.

Shiba Inu

A gyors potenciális nyereséget kereső vállalatoknak és egyéni kriptokereskedőknek mindenképpen érdemes megvizsgálniuk a ScapesMania ajánlatát.

Amint az előértékesítés befejeződik, az árfolyam az egekbe szökik, biztosítva a 400-500% közötti lehetséges hozamokat.

Jelenleg közel 85%-os aktív kedvezmény van, de ez nem tart örökké – az óra ketyeg, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

A ScapesMania tokenomikai és egyéb jellemzőit boncolgatva egyértelművé válik, hogy ez a legjobb altcoin, amit most érdemes tartani.

Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150.000 dolláros nyereményjáték, a közösségi médián keresztül terjedő olthatatlan hype és más pozitív szempontok garantálhatják, hogy a ScapesMania folytatni fogja a győztes útját, így érdemes minél hamarabb beszállni.

>>> Csatlakozz elővételben kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<<

Shiba Inu (SHIB) árfolyam-előrejelzés

Shiba Inu

Jelenleg a Shiba Inu (SHIB) árfolyama a 0,00000689 dollár és 0,00000846 dollár közötti ársávban mozog.

A 10 napos mozgóátlag 0,00000785 dolláron áll, amelyet szorosan követ a 100 napos mozgóátlag 0,00000788 dolláron.

A Shiba Inu (SHIB) esetében a jelentős támaszszintek a 0,00000442 dollárnál és a 0,00000599 dollárnál húzódnak.

Ezek a szintek olyan pontokat képviselnek, ahol a vásárlási érdeklődés történelmileg erős volt, megakadályozva az árfolyam alatta való esését.

A másik oldalon az ellenállási szintek a 0,00000913 és a 0,00001070 dollárnál vannak meghatározva.

A Shiba Inu (SHIB) körüli közelmúltbeli hírek, mint például a jelentős tokenégetés és a Shibarium bevezetése, nagy port kavart a kriptoközösségben.

Bár a közvetlen piaci reakcióban árfolyamcsökkenés következett be, e fejlemények hosszú távú következményei bikaerősek lehetnek a Shiba Inu (SHIB) számára.

Továbbá a tartós vételi érdeklődés, amelyet a kereskedési volumen 40%-os növekedése is bizonyít, arra utal, hogy a kereskedők és a befektetők optimisták a Shiba Inu (SHIB) jövőbeli kilátásait illetően.

Következtetés

A Shiba Inu (SHIB) továbbra is címlapokra kerül stratégiai lépéseivel, például a jelentős token-égetéssel és a Shibarium bevezetésével.

Ezek a fejlemények, bár kezdeti áresést eredményeztek, potenciálisan bikás jövőre utalnak, mivel összhangban vannak a kereslet-kínálat dinamika elveivel.

A tartós vételi érdeklődés tovább hangsúlyozza a Shiba Inu (SHIB) körüli optimizmust.

Miközben a világ figyeli és várja az ismertebb érmével kapcsolatos további híreket, a ScapesMania (MANIA) egy intenzív növekedési időszak közepén áll, és minden előrejelzés pozitív.

Annyi előnye van az előértékesítésben való részvételnek, hogy el sem hinnéd. Kedvezmények, nyereményjátékok, bónuszok és még sok minden más vár rád!

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért kell az ATOM-nak 10 dolláros támogatási szintre lépnie?

A Cosmos (ATOM) egy hetes csökkenés után az elmúlt 24 órában felfelé vette az irányt. Ha azonban a token lenyűgöző teljesítményt kell mutatnia, akkor egy kritikus...

Ismét nagy bukás előtt állhat a SEC, kevés az esélyük a Kraken tőzsde ellen

A tőzsdefelügyelet nemrégiben perelte be ismét a Krakent, amiért kriptopénzeket árusít, de egyes nézetek alapján ez az újrahasznosított per eleve bukásra van ítélve. A jogi...

Elősegítheti a megújuló energiák terjedését a Bitcoin

A Cornell University friss tanulmánya szerint a bitcoin bányászok segíthetik a megújuló energiák terjedését, hiszen fel tudják használni az esetlegesen megtermelt felesleges készleteket. A jelentésben...

A természetvédelmi fókuszú kriptó hatalmas sikerei

A Chimpzee ($CHMPZ) projektje nem csak más szemmel néz a környezetvédelemre, de benne rejlik a pénzügyi megtérülés lehetősége is. Fogja a blokklánc technológiát, és egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!