A Ripple (XRP) megtörheti a kulcsfontosságú ellenállást és jelentős növekedést mutathat a jelenlegi piacon? A jogi fejlemények hatása.

-


Vendégbejegyzés


A Ripple (XRP), a blokkláncmegoldások első számú szolgáltatója a közelmúltban jelentős jogi fejlemények élére került.

A cég, amely a Ripple (XRP) kriptovaluta segítségével történő határokon átnyúló tranzakciók innovatív megközelítéséről ismert, jogi vitába keveredett az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelettel (SEC).

Október 23-án e jogi történet egyik sorsdöntő pillanata bontakozott ki. Egy amerikai kerületi bíróság bírója hivatalos végzést adott ki, amelyben gyakorlatilag elutasította a SEC vádjait a Ripple (XRP) vezetői, köztük Brad Garlinghouse vezérigazgató és Christian Larsen társalapító ellen.

Ez a döntés nem pusztán jogi formaság volt, hanem jelentős diadalt jelentett a Ripple számára a Ripple (XRP) tokenek értékesítésével kapcsolatos vádakkal szembeni folyamatos küzdelemben.

A jogi környezet azonban bonyolult, és a győzelmek néha rövid életűek lehetnek. Bár a közelmúltbeli ítélet kétségtelenül egy újabb érvágás a Ripple (XRP) sapkájában, a harc még messze nem ért véget.

A SEC, talán érezve az elutasítás fájdalmát, emelte a tétet. A szabályozó testület most elképesztő 770 millió dollárt követel a Ripple-től a vitatott Ripple (XRP) ügy rendezése érdekében.

A Ripple (XRP) tulajdonosok jogi képviselője, hangot adott a fejleményeknek. Kiemelte, hogy a Ripple (XRP) vezetői és a SEC között nem volt „komoly beszélgetés a megegyezésről”.

A vádak elutasítása és ejtése után a SEC most „kiakadt és zavarba jött”.

A szabályozó agresszív álláspontja, amely ilyen komoly összeget követel, aláhúzza, hogy milyen nagy tétje van ennek a jogi konfrontációnak.

Ahogy a Ripple (XRP) átvészeli ezeket a jogi akadályokat, a kriptopénz árfolyamára gyakorolt hatások a viták középpontjába kerülnek, és a kereskedők, befektetők és piaci elemzők figyelmét egyaránt felkeltik.

Még ha a Bitcoin árfolyama még gyorsabban emelkedne is, abban azonban mindenki egyetértene, hogy a Ripple (XRP) nem élné át ugyanazt a látványos fellendülést.

Az elhúzódó pereskedés még e piaci szintű növekedési időszak közepette is megfojtotta a fejlődést.

Ilyen körülmények között tanácsos megvizsgálni a potenciálisan gyümölcsöző új projekteket, mint például a ScapesMania (MANIA). Ezek képesek lehetnek és nagy valószínűséggel fel is fogják mutatni az áhított növekedést.

ScapesMania (MANIA) vs. Ripple (XRP): A ScapesMania bemutatása

A ScapesMania gyorsan az originalitás szinonimájává vált a viszonylag új kriptopénzek piacán.

A ScapesMania kiemelkedik az alulértékelt altcoinok és a jól bevált kriptotitánok tömegéből innovatív bevételi forrásai és az előértékesítésének meteorikus emelkedése miatt.

A díjnyertes csapat által támogatott ScapesMania a biztonságról szól, mivel sikeresen átment a legmagasabb szintű biztonsági laboratóriumok által végzett ellenőrzéseken.

A kulcsfontosságú tőzsdéken való jelenléttel a láthatáron a ScapesMania láthatóságra és likviditásra készül, ami a növekedését fogja táplálni.

ripple

A kripto előértékesítés célja, hogy az érdeklődők megismerhessenek és esetleg megvásárolhassanak egy új érmét, mielőtt az hivatalosan megjelenik és az online kereskedési platformokon megjelenik.

Ráadásul ez egy remek lehetőség arra, hogy a tokeneket sokkal alacsonyabb áron szerezzék be, mint amilyenek a projekt élesítése után lesznek.

A jelenlegi ScapesMania előértékesítés napról napra egyre nagyobb lendületet vesz, így a kereskedők egy kis ablakot kapnak arra, hogy kihasználják ezt a tokent, amíg az még a kezdeti szakaszban van.

Az előértékesítéshez való csatlakozás lehetővé teszi, hogy jelentősen megtakarítson, mivel a ScapesMania értéke a tőzsdei bevezetéskor várhatóan ugrásszerűen megnő.

Az ilyen ajánlatok nem tartanak sokáig – mivel az óra ketyeg, a lehetőség, hogy kedvezményes áron szerezzen ScapesMania tokeneket, elúszik.

Számos tényező utal arra, hogy a ScapesMania a 2023-as év legígéretesebb új kriptovalutája:

Innovatív mechanizmusok: A ScapesMania lehetővé teszi, hogy a kriptóhoz értő emberek hasznot húzzanak a több milliárdos játékiparból;
Egyszerű tokenomika: A projekt tokenomikája élvonalbeli és könnyen érthető, mivel elkerüli a kétértelműséget;
Emelkedő előértékesítési számok: A ScapesMania lenyűgöző előértékesítési statisztikái azt mutatják, hogy jelentős vonzerőt nyer a kriptovilágban.

>>> Tudjon meg többet a hivatalos oldalon <<<<

Árelőrejelzés a Ripple (XRP) piaci dinamikája alapján

ripple

A Ripple (XRP) a 0,466-0,556 dollár közötti ársávban ingadozik. Ezek a számok, bár pillanatképet adnak a jelenlegi piaci forgatókönyvről, csak a jéghegy csúcsát jelentik.

Ha mélyebbre ásunk, a 10 napos mozgóátlag, amely a rövid távú árfolyamtrendek egyik legfontosabb mutatója, 0,533 dolláron áll. Ez viszonylag stabil rövid távú kilátásokra utal.

Másrészt a 100 napos mozgóátlag, amely hosszabb távlatokat kínál, 0,557 dolláron áll, ami egy potenciális felfelé irányuló lendületet jelez.

A támasz- és ellenállási szintek további átfogó képet festenek a piaci hangulatról.

A 0,327 és 0,417 dollárnál kialakult támaszszintekkel van egy biztonsági háló, amely megakadályozhatja az ár drasztikus zuhanását.

Ezek a szintek olyan pontokat jelentenek, ahol a vételi érdeklődés jelentősen erős, és meghaladja az eladási nyomást.

Ezzel szemben a 0,597 és 0,688 dollárnál lévő ellenállási szintek akadályokat jelentenek. Ezek azok a küszöbértékek, ahol az eladási érdeklődés felülkerekedik a vételi nyomáson, ami megakadályozhatja az árfolyamot abban, hogy magasabbra szökjön.

A Ripple (XRP) és a SEC közelmúltbeli jogi csetepatéi tagadhatatlanul árnyékot vetnek a Ripple (XRP) árfolyamára. A piac, mivel a hangulatvezérelt, gyorsan reagál az ilyen nagy horderejű fejleményekre.

Ha a Ripple (XRP) győztesen kerül ki a SEC által javasolt elszámolási összeg jelentős csökkentéséből, akkor egy bikás trend lehet a láthatáron, amely az árfolyamot a fent említett ellenállási szintek felé hajtja.

Ugyanakkor bármilyen visszaesés vagy negatív hír lefelé irányuló nyomást gyakorolhat, ami az árfolyamot a támaszszintek felé nyomja.

Érdemes megjegyezni azt is, hogy a szélesebb kriptopiaci hangulat, a globális gazdasági mutatók és egyéb előre nem látható események kulcsfontosságú szerepet játszhatnak a Ripple (XRP) árdinamikájának alakításában.

A kereskedőknek és befektetőknek azt tanácsoljuk, hogy maradjanak naprakészek ezekkel a fejleményekkel, végezzenek alapos kutatást, és esetleg konzultáljanak pénzügyi szakértőkkel, mielőtt befektetési döntéseket hoznának.

Míg a Ripple (XRP) jövőjét továbbra is az optimizmus és a bizonytalanság keveréke övezi, az olyan feltörekvő kriptoprojektek, mint a ScapesMania rést vájnak maguknak, és új perspektívát kínálnak a digitális pénzügyek területén.

Következtetés

A kriptopénzek piaca tovább fejlődik, változatos lehetőségeket kínálva a befektetők számára.

A Ripple (XRP) útja aláhúzza az e téren belüli összetettséget, különösen a jogi és szabályozási kihívásokat. Eközben a ScapesMania (MANIA) egy másik utat javasol, amelyet kevésbé terhelnek a jobban bevált kriptovalutákkal kapcsolatos problémák.

A Ripple-hez (XRP) hasonlóval ellentétben a ScapesMania nem szembesül közösségi nyomással, nincsenek nagy elvárások a jó teljesítményével szemben, és biztosan nincsenek folyamatban lévő jogi viták.

Az újonc számára szabad az út, hogy 400%-os, 500%-os, sőt, még annál is nagyobb megtérülést érjen el. Csak győződjön meg róla, hogy a legjobb pillanatot választja ki a vásárlásra, és vásároljon a MANIA-ba.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Így készültek fel a Bitcoin bálnák a kriptopénzpiac növekedésére

A CryptoQuant vezérigazgatója szerint a bálnák long pozíciókat nyitottak, amikor a Bitcoin elérte a 29.000 dollárt, és 2023. augusztus elején megkezdték a felhalmozási fázist. Ki Young...

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!