A Ripple (XRP) jó beszállási időpontja? A szakértő válaszai

-


Vendégbejegyzés


A Ripple (XRP) és az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) folyamatban lévő jogi konfrontációja a kriptoközösség egyik fő témája.

Ez a jogi csata, amely a Ripple (XRP) értékpapírként való besorolása körül forog, kritikus szakaszba lépett a lehetséges jövőbeli bírósági eljárásokkal.

A per körüli bizonytalanság érezhetően befolyásolta a Ripple (XRP) piaci teljesítményét.

E jogi akadályok ellenére a Ripple (XRP) tovább folytatta globális terjeszkedését és innovációját a pénzügyi technológiai szektorban.

Ennek egyik legfontosabb fejleménye a Ripple (XRP) partnersége a RocketFuel-lel, a fizetési megoldások globális vezetőjével.

Az együttműködés célja a nemzetközi fizetések hatékonyságának, megbízhatóságának és költséghatékonyságának növelése, ami jelentős lépést jelent a Ripple (XRP) küldetésében, hogy átalakítsa a pénzügyi tranzakciókat.

Ezen túlmenően a Ripple (XRP) jelentős lépéseket tesz az átutalási képességek különböző kontinensekre történő kiterjesztése terén.

A Ripple (XRP) összefogott az Onafriq-kal, hogy megkönnyítse az átutalásokat Afrikában, az Öböl-országokban, az Egyesült Királyságban és Ausztráliában.

A bővítés célja a nemzetközi pénzátutalások folyamatának egyszerűsítése, a hagyományos akadályok felszámolása, valamint a gyorsabb, megbízhatóbb és költséghatékonyabb tranzakciók biztosítása.

Ez a kezdeményezés azt ígéri, hogy a globális devizapiac jelentős részét lefedi, tovább szilárdítva a Ripple (XRP) pozícióját, mint a nemzetközi pénzátutalási szektor egyik legfontosabb szereplője.

Miközben a Ripple (XRP) továbbra is navigál ezeken a jogi és piaci kihívásokon keresztül, a ScapesMania megjelenése egy kontrasztos, mégis kiegészítő narratívát kínál a kriptoterületen.

Tekintettel a Ripple (XRP) bizonytalan kilátásaira és a korábbi árfolyamcsúcsok elérésének képességével kapcsolatos kételyekre, a ScapesMania megfontolandó alternatíva lehet.

ScapesMania: Egy új versenyző

A ScapesMania gyorsan az eredetiség szinonimájává vált a viszonylag új kriptopénzpiacon.

A ScapesMania kiemelkedik az alulértékelt altcoinok és a jól bevált kriptotitánok tömegéből innovatív bevételi forrásai és az előértékesítésének meteorikus emelkedése miatt.

A díjnyertes csapat által támogatott ScapesMania a biztonságról szól, mivel sikeresen átesett a legmagasabb szintű biztonsági laboratóriumok által végzett ellenőrzéseken.

A kulcsfontosságú tőzsdéken való jelenléttel a láthatáron a ScapesMania láthatóságra és likviditásra készül, ami a növekedését fogja táplálni.

ripple

Mi az az előértékesítés?

A kripto előértékesítés célja, hogy az érdeklődők megismerhessenek és esetleg megvásárolhassanak egy új érmét, mielőtt az hivatalosan megjelenne és az online kereskedési platformokon listázásra kerülne.

Emellett ez egy remek lehetőség arra, hogy a tokeneket sokkal alacsonyabb áron szerezzék be, mint amilyen áron azok a projekt élesítése után lesznek.

A jelenlegi ScapesMania előértékesítés napról napra egyre nagyobb lendületet vesz, így a kereskedők egy kis ablakot kapnak arra, hogy kihasználják ezt a tokent, amíg az még a kezdeti szakaszban van.

Az előértékesítéshez való csatlakozás lehetővé teszi, hogy jelentős megtakarítást érj el, mivel a ScapesMania értéke a tőzsdei bevezetéskor várhatóan ugrásszerűen megnő.

Az ilyen ajánlatok nem tartanak sokáig – mivel az óra ketyeg, a lehetőség, hogy kedvezményes áron szerezzen ScapesMania tokeneket, elúszik.

A ScapesMania lesz 2023 és azon túl a legmenőbb altcoin?

Több tényező is arra utal, hogy a ScapesMania lesz 2023 legígéretesebb új kriptopénze:

Innovatív mechanizmusok: A ScapesMania lehetővé teszi, hogy a kriptóhoz értő emberek hasznot húzzanak a több milliárdos játékiparból;
Egyszerű tokenomika: A projekt tokenomikája élvonalbeli és könnyen érthető, mivel elkerüli a kétértelműséget;
Emelkedő előértékesítési számok: A ScapesMania lenyűgöző előértékesítési statisztikái azt mutatják, hogy jelentős vonzerőt nyer a kriptovilágban.

>> Tudjon meg többet a hivatalos oldalon <<

Ripple (XRP) árfolyam előrejelzés

ripple

Miközben a Ripple továbbra is navigál a bonyolult jogi és piaci környezetben, a Ripple (XRP) jövőbeli árfolyampályája jelentős érdeklődésre tart számot.

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletével (SEC) folyó jogi csatározás bizonytalanságot hozott, ami tükröződik a Ripple (XRP) piaci viselkedésében.

E kihívások ellenére a Ripple (XRP) stratégiai kezdeményezései és globális partnerségek potenciális katalizátorokat kínálnak az ármozgásokhoz.

Jelenleg a Ripple (XRP) árfolyama a 0,509 és 0,655 dollár közötti tartományban ingadozik. Ez az ingadozás nagyrészt a piacnak a Ripple (XRP) jogi helyzetére és a közelmúltbeli stratégiai fejlesztésekre adott reakciójának köszönhető.

A technikai elemzés azt jelzi, hogy a Ripple (XRP) árfolyamának közeljövőjét a kulcsfontosságú támasz- és ellenállási szintek fogják befolyásolni.

A 10 napos mozgóátlag 0,652 dollárnál, a 100 napos mozgóátlag pedig 0,544 dollárnál található, mindkettő kulcsfontosságú mutató a rövid távú ármozgások szempontjából.

Előretekintve, ha a Ripple (XRP) fenntartja lendületét, továbbra is hatásos partnerségeket köt, és kedvező eredményt ér el a jogi eljárásokban, akkor a Ripple (XRP) árfolyama megközelítheti és esetleg meg is haladhatja a 0,710 dolláros ellenállási szinteket, illetve bikás forgatókönyv esetén a 0,857 dolláros szintet.

A másik oldalon, ha a Ripple (XRP) kedvezőtlen fejleményekkel szembesülne, különösen a SEC-vel folytatott jogi csatában, vagy ha a szélesebb piaci hangulat negatívvá válik, a Ripple (XRP) lefelé irányuló nyomást tapasztalhat.

Ebben a forgatókönyvben az árfolyam tesztelheti az alacsonyabb támaszszinteket, potenciálisan 0,418 dollárig, illetve egy medvésebb piac esetén akár 0,272 dollárig is csökkenhet.

Következtetés

A Ripple (XRP) fejleményei és a ScapesManiához hasonló projektek megjelenése rávilágít a kriptopénzpiac dinamikus és fejlődő jellegére.

Míg a Ripple (XRP) továbbra is jogi kihívások között navigál és globális jelenlétét terjeszti, a ScapesMania új perspektívát kínál, és a szórakozást a befektetési potenciállal ötvözi.

A játékkal kapcsolatos egyedi alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok és más pozitív szempontok azt jelzik, hogy a ScapesMania folytatni fogja nyerő útját. Így van értelme minél hamarabb beszállni.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Paxos megkapta az engedélyt a stablecoinok kibocsátására Abu-Dzabiban

A Paxos kripto cég két elvi jóváhagyást kapott a Financial Services Regulatory Authority-tól az Abu-Dhabi Global Market-en. A vállalat szerdán közzétett sajtóközleményében közölte, hogy az engedélyek...

A Bitcoin tőzsdei kínálata 2017 decembere óta a legalacsonyabb szintre csökken

A Bitcoin-tulajdonosok egyre inkább az önmegőrzés mellett teszik le a voksukat, miközben a kriptopénz-tőzsdékbe vetett bizalom egyre csökken. A Bitcoin a mai nap folyamán rövid időre...

Beperelték Cristiano Ronaldo-t a Binance népszerűsítéséért

A futball szupersztár Cristiano Ronaldo egy nem tervezett csoportos perrel néz szembe, amiért a Binance kriptotőzsdét népszerűsíti. A november 27-én az Egyesült Államok egyik floridai kerületi...

Binance coin (BNB) technikai elemzés 11.29.

Prémium Binance coin (BNB) BNB ár csökken 250 dollár alatt - Hogyan lehet visszaállítani, ha egyáltalán sikerül. A Binance coin (BNB) árfolyama jelentősen csökkent a múlt héten, ami...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!