A Ripple a reflektorfényben, Mi a következő lépés az XRP árának?

-


Vendégbejegyzés


A Ripple (XRP) jelentős lépésekkel, többek között nagy mennyiségű coin átutalásokkal tevékenyen alakítja a kriptopénzek világát.

Összesen 55,3 millió Ripple-t (XRP) utaltak át névtelen bálnák: 30 millió Ripple-t (XRP) vontak ki a Bybit-ből és 25,3 millió Ripple-t (XRP) küldtek a Bitstamp-ba.

Ezt az átutalást a Bitstamp-nak, a Ripple (XRP) On-Demand Liquidity (ODL) megoldásán a Ripple Labshez szorosan kapcsolódó platformnak egy pénztárca végezte.

Az ODL-megoldás azonnali, határokon átnyúló fizetéseket tesz lehetővé, anélkül, hogy a fogadó félnél előre fizetett számlákra lenne szükség.

Ezen átutalásokon kívül a Ripple Labs a hongkongi Fubon Bankkal közösen kísérleti programba kezdett, hogy a lakosok számára hozzáférést biztosítson az ingatlantőkéhez.

Ez az együttműködés az e-HKD kísérleti projekt része, amelynek célja a tokenizált ingatlantőke iránti növekvő kereslet kielégítése.

Az e-HKD, a hongkongi központi bank digitális pénzneme gyorsabb és költséghatékonyabb fizetési elszámolásokat ígér.

Továbbá a Ripple (XRP) 2027 áprilisáig meghosszabbította a végső letétkezelési határidőt, folytatva a havi Ripple (XRP) kibocsátást.

Ez a stratégiai lépés része a Ripple azon törekvésének, hogy a Ripple (XRP) piaci kereslet és kínálat dinamikáját kezelje.

Azzal, hogy a Ripple minden egyes havi kibocsátás jelentős részét visszatartja a letétkezelésbe, biztosítja a Ripple (XRP) forgalomban lévő kínálatának folyamatos, de ellenőrzött növekedését.

Emellett Jed McCaleb, a Ripple (XRP) egyik társalapítója a mesterséges intelligencia (AI) gyorsan növekvő területére helyezte át a hangsúlyt.

McCaleb támogatja a Voltage Park-ot, egy AI-fókuszú nonprofit szervezetet, amely bejelentette egy 24.000 GPU-ból álló felhőalapú számítási központ elindítását.

A Voltage Park belépése az ML compute piacra jelentős lépés az AI technológia demokratizálása és szélesebb közönség számára való hozzáférhetővé tétele felé.

Míg a Ripple (XRP) jövője ígéretesnek tűnik, van egy másik szereplő a piacon, aki magára vonja a figyelmet – a ScapesMania.

A Ripple (XRP) árfolyam-ingadozásaival ellentétben a ScapesMania lehet a következő érme, amely a bevezetés után azonnal 400%-500%-os megtérülést biztosít.

Innovatív alapötletével, lenyűgöző előértékesítési számaival és a tulajdonosok számára csábító lehetőségeivel a ScapesMania elképesztő ugrásra készül.

ScapesMania vs. Ripple (XRP):

Míg a nagyobb kriptovaluták volatilitással küzdenek, a ScapesMania szinte garantált 400-500%-os hozamot kínál.

Az innovatív projekt jelenleg előértékesítés alatt áll, ami azt jelenti, hogy a tulajdonosoknak jól megfizethetik a várakozást.

Az előértékesítés több fordulóból áll, a jelenlegi pedig hatalmas, 75%-ot megközelítő kedvezményt kínál a vásárlásra.

Ha van olyan pillanat, amikor érdemes bízni a hype-ban, akkor az most van!

ripple

A tokenek ára alacsony, ami azt jelenti, hogy a pénztárcádtól függetlenül kihasználhatod az ajánlatot.

Nincs hátránya és rengeteg potenciális nyereség a ScapesMania-hoz való csatlakozásnak, még akkor is, ha nincs sok pénzed, amit kihasználhatnál.

Az érme jellemzőinek közelebbi vizsgálata számos vonzó szempontot tár fel.

A ScapesMania például lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy részt vegyenek egy több milliárd dolláros iparágban, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amely a felhasználók elkötelezettségét fenntartja, és arra ösztönzi őket, hogy továbbra is részt vegyenek.

Továbbá a projekt tokenomikája átlátható és biztonságos, és a legutóbbi 150.000 dolláros nyereményjáték hozzáadása lehet az utolsó simítás, ami ahhoz szükséges, hogy a korai rajongókból teljes értékű fanatikusok váljanak.

Azoknak, akik még mindig fontolgatják, hogy melyik előértékesítési projektet válasszák, tudniuk kell, hogy a ScapesMania jövőképe rendkívül ambiciózus.

Ez további listázások, fejlesztések és egy olyan egyedi, hiánypótló koncepció fejlesztése formájában valósul meg, amelyet még nem fogadtak el kriptokörökben.

Mindezeket figyelembe véve nem meglepő, hogy az előértékesítési számok kiemelkedőek – ez hosszú távon biztosan sokak számára jelenthet előnyt.

A ScapesMania azon a ponton van, ahol a korábbi vásárlók már feltételezhetik, hogy nagyszerű döntést hoztak, és most eljött az ideje azoknak is, akik még nem próbálták ki a projektet.

Szálljon be most, hogy elérje a 400-500%-os vagy talán még magasabb potenciális megtérülést.

>>> Csatlakozzon az előértékesítéshez 75%-os kedvezménnyel <<<

Ripple (XRP) árfolyam előrejelzés

ripple

Jelenleg a Ripple (XRP) a 0,47-0,56 dolláros árfolyamsávban mozog.

A 10 napos mozgóátlag 0,56 dolláron áll, valamivel a jelenlegi ársáv felső határa felett, ami potenciális felfelé irányuló lendületet jelez.

A 100 napos mozgóátlag 0,55 dolláron áll, ami szorosan illeszkedik a jelenlegi ársáv felső határához, ami tovább utal arra, hogy az árfolyam egy potenciális kitörésre készül.

Az első támaszszint 0,33 dollárnál található, amelyet egy erősebb támasz követ 0,42 dollárnál.

Ezek a szintek biztonsági hálót nyújtanak, és azt jelzik, hogy jelentős mozgástér van, mielőtt az ár elérné ezeket az alsó határokat.

Felfelé nézve az ellenállási szintek olyan célokat jelentenek, amelyeket a Ripple (XRP) árfolyamnak át kell törnie ahhoz, hogy folytatni tudja az emelkedő pályáját.

Az első ellenállási szint 0,60 dollárnál található, amelyet egy erőteljesebb ellenállás követ 0,69 dollárnál.

Tekintettel a Ripple (XRP) körüli közelmúltbeli pozitív hírekre, különösen a Bitstampnak történő jelentős átutalásokra és a hongkongi Fubon Bankkal való együttműködésre, nagy a valószínűsége annak, hogy az árfolyam rövid távon teszteli és potenciálisan áttöri a 0,60 dolláros ellenállást.

A Ripple (XRP) stratégiai döntése, hogy 2027 áprilisáig meghosszabbítja a végső letétkezelési határidőt, és folytatja a havi Ripple (XRP) kibocsátást, hosszú távú jövőképet mutat.

Ez a lépés a Ripple (XRP) forgalomban lévő kínálat folyamatos, de ellenőrzött növekedését hivatott biztosítani, ami stabilizáló hatással lehet az árfolyamára.

A jelenlegi számadatok és a közelmúltbeli fejlemények alapján úgy tűnik, hogy a Ripple (XRP) egy potenciális felfelé irányuló mozgásra készül.

A legfontosabb szintek, amelyeket figyelni kell, az ellenállás 0,60 dollárnál és a 10 napos mozgóátlag 0,56 dollárnál.

Ha az XRP képes fenntartani a lendületét és áttörni ezeket a szinteket, akkor láthatjuk, hogy a jövőben megközelíti és esetleg meg is haladja a 0,69 dolláros szintet.

Tekintettel a Ripple (XRP) jövőjével kapcsolatos bizonytalanságokra, az olyan feltörekvő projektek, mint a ScapesMania kiemelkedőbb alternatívának bizonyulhatnak.

Következtetés

A Ripple (XRP) stratégiai lépéseket tesz a kriptopénzek terén, beleértve a nagy XRP-átutalásokat és az innovatív pénzügyi megoldásokat célzó együttműködéseket.

A letétkezelési határidő 2027-ig történő meghosszabbítása és a havi Ripple (XRP) kibocsátások arra utalnak, hogy a hosszú távú stabilitásra összpontosítanak.

A Ripple (XRP) a potenciális felfelé irányuló lendület jeleit mutatja, az ellenállási szintek pedig a lehetséges növekedésre utalnak.

A ScapesMania azonban figyelemre méltó versenyzőként tűnik fel, amely a szerencsejáték és a kripto lehetőségek egyedülálló keverékét kínálja.

A ScapesMania a jelentős hozamlehetőségekkel és a 286,5 milliárd dolláros szerencsejáték-iparban elfoglalt pozíciójával meggyőző alternatívát kínál.

Megközelítése ellentétben áll a Ripple (XRP) fókusszal, új utat kínálva a kripto rajongóknak.

Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150.000 dolláros nyereményjáték és más pozitív szempontok azt jelzik, hogy a ScapesMania folytatni fogja nyerő útját.

Így van értelme minél hamarabb beszállni.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!