A Rich Dad Poor Dad szerzője hatalmas válságra figyelmeztet

-

A Rich Dad Poor Dad című bestseller híres szerzője, Robert Kiyosaki arra figyelmeztetett, hogy a jelenlegi infláció „nagyobb depresszióhoz” vezethet. Hozzátette, hogy az ingatlanpiacra összeomlás vár, és az ingatlanok elárverezésének mértéke 700%-kal nőtt tavalyi évhez képest.
A Gazdag papa, szegény papa című könyv szerzője, Robert Kiyosaki szerdán újabb aggodalmaknak adott hangot az amerikai gazdasággal kapcsolatban. A Rich Dad Poor Dad egy 1997-es könyv, amelyet Kiyosaki és Sharon Lechter közösen írtak.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Több mint hat éven át szerepelt a New York Times bestsellerlistáján. A könyvből több mint 32 millió példányt adtak el több mint 51 nyelven, több mint 109 országban.
Twitter-bejegyzésében ezt írta: „Figyelem! Az infláció nagyobb depresszióhoz vezethet”. A híres szerző hozzátette, hogy az ingatlanpiacra összeomlás vár, az ingatlanok elárverezési mértéke 700%-kal nőtt tavalyhoz képest, valamint megkezdődtek az elbocsátások.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Kiyosaki egy közelgő Nagy Depresszióra figyelmeztetett. „Minden 90 évben van egy óriási tőzsdei összeomlás, amit depresszió követ. 90 évvel ezelőtt 1929 volt, amit egy 25 évig, 1954-ig tartó [nagy] gazdasági világválság követett” – tweetelte 2020 augusztusában, majd hozzátette:

„Vajon a történelem megismétlődik? Azt hiszem, igen.”

Kiyosaki áprilisban hiperinflációra és depresszióra figyelmeztetett, és azt jósolta, hogy az amerikai dollár hamarosan összeomlik.
Májusban megismételte: „Rossz hírek. Depresszió jön.” Egy másik tweetben arra figyelmeztetett, hogy a részvények és a kötvények összeomlanak, hangsúlyozva, hogy depresszió és polgári zavargások jönnek.
A Rich Dad Poor Dad szerzője a múlt héten azt mondta, hogy készpénzes pozícióban várja, hogy ingatlanokat és bitcoint vásároljon, hangsúlyozva, hogy az eszközárak összeomlanak.
A bitcoint illetően megvárja, hogy elérje a mélypontját, mielőtt többet vásárolna belőle.

Olvastad már?  675 dollárig is eshet az ETH?

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A titkos kriptomilliárdosok nem akarják, hogy tudd: Rejtett drágakövek leleplezése

Vendégbejegyzés A kriptoterület az újabb Bitcoin feleződés kellős közepén lázban ég. Míg a BTC a középpontban van, a befektetők ígéretes eszközöket keresnek, hogy maximalizálják hozamukat a...

Cardano (ADA) technikai elemzés 04.18.

Prémium Cardano (ADA) A legtöbb kriptóhoz hasonlóan a Cardano (ADA) medvéi irányították a piacot, mivel a token árfolyamgrafikonjai továbbra is vörösek maradtak. Voltak azonban trendforduló változások, mivel az...

A PayPal elkezdi leépíteni az NFT üzletágát

A fizetési szolgáltató a PayPal nemrégiben bejelentette, hogy a platformján keresztül vásárolt NFT-k esetében megszűnteti a felhasználóvédelmi funkciókat. Emellett a további, harmadik feleken keresztül indított...

Az ausztrál hatóságok szerint a kriptopénzek értékpapírnak számítanak

Az ausztrál tőzsdefelügyelet, az ASIC elnöke nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a kriptopénzek értékapírnak számítanak, így az ő hatáskörükbe tartoznak. Joe Longo emellett azt is elmondta,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!