A legjobb kriptók, amelyeket a Bull Run-on meg kell figyelni

-


Vendégbejegyzés


A jelenlegi kriptopiac növekedési időszakát éli, és az olyan jelentős tokenek, mint a Solana (SOL), nagyon fényes jövő előtt állnak.

Az Ethereum (ETH) érdekes lehetőséget kínál a hozzáértő kereskedők számára, mivel növekedési pályája némileg nehezen megjósolható.

A piac most szorosan figyeli a közelgő Amerikai Fogyasztói Árindex adatokat, amelyek befolyásolhatják a jövőbeli Federal Reserve döntéseket és hatással lehetnek a kriptoszektorra, beleértve az olyan altcoinokat, mint a Chainlink (LINK), Polygon (MATIC), Avalanche (AVAX), Optimism (OP) és a feltörekvő ScapesMania (MANIA).

Vajon ez a növekedési időszak folytatódik? Vajon a jobban ismert érmék képesek lesznek megelőzni az újonnan érkezőket?

Az elkövetkező hetek és napok nagyon érdekesek lesznek azok számára, akik profitálni szeretnének a kripto befektetéseikből, különösen azért, mert kiválasztottuk a 6 legnépszerűbb érmét, amire érdemes odafigyelni az emelkedő piacon.

Az emelkedő piacon megfigyelendő top kriptók:

  • ScapesMania: A játék és a kripto egyedülálló keverékével feltűnő ScapesMania sikeres előértékesítése és biztonsági fókusza ígéretes újoncként pozicionálja az altcoin piacán.
  • Solana (SOL): A Solana (SOL) fejlett infrastruktúrája és közösségi támogatása fényes jövőre utal, különösen a piac egészére kiterjedő növekedést tekintve.
  • Chainlink (LINK): A Chainlink (LINK) bővülő szerepe a DeFi és az okos szerződések terén a piaci volatilitás ellenére a jövőbeli növekedés egyik kulcsszereplőjeként pozícionálja.
  • Polygon (MATIC): A nagybefektetők növekvő érdeklődésével a Polygon (MATIC) skálázási megoldásként betöltött szerepe ígéretes jövőre utal a blokklánc területén.
  • Avalanche (AVAX): A bitcoin utáni potenciális fellendülése miatt figyelmet kapó Avalanche (AVAX) erős fundamentumai jelentős árfolyam-emelkedéshez vezethetnek.
  • Optimism (OP): Az Optimism (OP) iránti növekvő befektetői bizalom és tokenfelhalmozás kiemeli a potenciálját, mint értékes layer-2 megoldás az Ethereum mellett.

ScapesMania (MANIA): A játék és a kripto jövője

Sok kripto szakember a ScapesManiát választja 2023 és azon túl a legjobb új projektnek.

Azzal sikerül elkülönülnie a versenytársaktól, hogy a birtokosoknak számos bevételi forrást és magas potenciális megtérülést kínál az előértékesítés során.

kripto

A vállalatoknak és a gyors potenciális nyereséget kereső egyéni kriptokereskedőknek mindenképpen érdemes megvizsgálniuk a ScapesMania ajánlatát.

Az előértékesítés befejezése után az árfolyam az egekbe szökik, biztosítva a 400-500% közötti lehetséges hozamokat.

Per pillanat közel 85%-os aktív kedvezmény van, de ez nem tart örökké – az óra ketyeg, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

A tokenomika és a ScapesMania egyéb jellemzőit boncolgatva egyértelművé válik, hogy ez a legjobb altcoin, amit most érdemes tartani.

Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150.000 dolláros nyereményjáték, a közösségi médián keresztül terjedő olthatatlan hype és más pozitív szempontok garantálhatják, hogy a ScapesMania tovább folytatja a győztes útját, ezért érdemes minél hamarabb beszállni.

>>> Csatlakozz kedvezményesen az elővételhez a hivatalos oldalon <<<<

Solana (SOL): Megértő visszaesés

A Chainlink (LINK) figyelemre méltó piaci teljesítményével kelt magas hullámokat.

A Chainlink (LINK) körüli közelmúltbeli fejlemények az értékének ugrásszerű növekedéséhez vezettek, ami azt jelzi, hogy a kriptoterületen belül egyre növekszik a bizalom és a megbízhatóság a képességei iránt.

A Chainlink (LINK) árfolyama jelentős emelkedésen ment keresztül, ami a befektetők és a piaci szereplők pozitív hangulatát és magas elvárásait tükrözi.

A jövő a Chainlink (LINK) számára ígéretesnek tűnik, további növekedési és terjeszkedési potenciállal.

Fontos azonban figyelembe venni az előttünk álló kihívásokat és a bizonytalanságokat, beleértve a piaci volatilitást és a versenykényszert.

Polygon (MATIC): Növekedés és terjeszkedés

A Polygon (MATIC) a piaci aktivitás jelentős fellendülését tapasztalja, amelyet a lakossági és intézményi befektetők megnövekedett érdeklődése hajt.

Az erős piaci hangulat és a befektetők bizalma miatt a Polygon (MATIC) árfolyama felfelé ívelő pályára állt.

A Polygon (MATIC) a jövőre nézve jó helyzetben van a további növekedéshez, amelyet innovatív megközelítése és stratégiai kezdeményezései támogatnak.

Mindazonáltal elengedhetetlen, hogy továbbra is éberen figyeljünk a potenciális kihívásokra és a piaci dinamikára, amelyek hatással lehetnek a jövőbeli teljesítményére.

Avalanche (AVAX): Áttörésre készen

Az Avalanche (AVAX) egyre nagyobb teret nyer a kriptopiacon, a piaci jelenlét és a befektetői érdeklődés érezhető növekedésével.

Az Avalanche (AVAX) árfolyamának alakulása pozitív tendenciát mutat, ami erős piaci étvágyat és bikás hangulatot jelez.

Az Avalanche (AVAX) kilátásai optimisták, a várakozások szerint a növekedés és a piaci elterjedés folytatódik.

Fontos azonban szem előtt tartani a különböző tényezőket, amelyek befolyásolhatják a pályáját, beleértve a piaci trendeket és a technológiai fejlődést.

Optimism (OP): Új pálya kijelölése

Az Optimism (OP) a piaci aktivitás fellendülésének tanúja volt, amit a jelentős tokenfelhalmozás és a megnövekedett kereskedelmi forgalom is alátámaszt.

Az Optimism (OP) árfolyama jelentős emelkedést tapasztalt, amit a bikás on-chain metrikák és a pozitív piaci kilátások hajtottak.

A jövőre nézve úgy tűnik, hogy az Optimism (OP) további növekedésre készül, amit technológiai erősségei és piaci elfogadottsága is támogat.

Ugyanakkor fontos, hogy tisztában legyünk a lehetséges kihívásokkal és a piaci hangulatban bekövetkező változásokkal, amelyek hatással lehetnek a fejlődésére.

Következtetés

Ezekben a bikás időkben minden altcoin, köztük a Solana (SOL), a Chainlink (LINK), a Polygon (MATIC), az Avalanche (AVAX), az Optimism (OP) és a feltörekvő ScapesMania (MANIA) egyedülálló narratívát kínál.

Ugyanakkor elég egyértelmű, hogy melyik lehetőség tűnik a legjövedelmezőbbnek.

Míg egyes érmék riasztó ütemben veszítenek lendületükből, a ScapesMania őrült növekedéssel fogja megdöbbenteni a kriptovilágot.

Ez az 500%-os megtérülés? Csak a kezdet, ahogy azt sok kripto szakértő megjósolja.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Paxos megkapta az engedélyt a stablecoinok kibocsátására Abu-Dzabiban

A Paxos kripto cég két elvi jóváhagyást kapott a Financial Services Regulatory Authority-tól az Abu-Dhabi Global Market-en. A vállalat szerdán közzétett sajtóközleményében közölte, hogy az engedélyek...

A Bitcoin tőzsdei kínálata 2017 decembere óta a legalacsonyabb szintre csökken

A Bitcoin-tulajdonosok egyre inkább az önmegőrzés mellett teszik le a voksukat, miközben a kriptopénz-tőzsdékbe vetett bizalom egyre csökken. A Bitcoin a mai nap folyamán rövid időre...

Beperelték Cristiano Ronaldo-t a Binance népszerűsítéséért

A futball szupersztár Cristiano Ronaldo egy nem tervezett csoportos perrel néz szembe, amiért a Binance kriptotőzsdét népszerűsíti. A november 27-én az Egyesült Államok egyik floridai kerületi...

Binance coin (BNB) technikai elemzés 11.29.

Prémium Binance coin (BNB) BNB ár csökken 250 dollár alatt - Hogyan lehet visszaállítani, ha egyáltalán sikerül. A Binance coin (BNB) árfolyama jelentősen csökkent a múlt héten, ami...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!