A legjobb altcoinok, amelyek 2023 végén fel fognak robbanni – Ethereum (ETH), Solana (SOL), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Chainlink (LINK)

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca jelentős emelkedést mutat, és a Bitcoin (BTC) vezeti a mezőnyt, amely ebben a hónapban közel 27%-os emelkedéssel büszkélkedhet.

Ez január óta a legjelentősebb havi százalékos emelkedést jelenti.

Figyelemre méltó, hogy számtalan altcoin, köztük az Ethereum (ETH), a Solana (SOL), a Litecoin (LTC), a Ripple (XRP) és a Chainlink (LINK) a BTC nyomában száguld.

A piaci szélességi mutató, amely a rallyban részt vevő tokenek számát méri, azt mutatja, hogy a tokeneknek mindössze szűk 4,7%-a van erős lejtmenetben.

Ez azt jelzi, hogy a piaci spektrum bővül, és egyre több coin vesz részt a rallyban.

Egy ilyen tendencia arra utal, hogy a bikás lendület nem csak jelen van, hanem erőteljes és fenntartható is.

A teljes kriptopiaci kapitalizációval, amely 1,32 trillió dollárra rúg, a kriptoszféra zsong a potenciáltól, és a ScapesMania (MANIA) készen áll arra, hogy ennek az izgalmas fázisnak a részese legyen.

Összeállítottunk egy listát azokról az alternatív kriptovalutákról, amelyek előrejelzésünk szerint még az év vége előtt robbanásszerű növekedést fognak produkálni.

Ezen valuták bármelyikébe való befektetés az egekbe repítheti a hozamát!

A legjobb altcoinok, amelyek fel fognak robbanni:

ScapesMania (MANIA): A ScapesMania figyelemre méltó versenyzőként tűnik fel a kriptoszférában, innovatív bevételi forrásokkal és sikeres előértékesítéssel megtámogatva.
Ethereum (ETH): Az Ethereum (ETH) közelmúltbeli szétválása az ERC és az EIP között egy ésszerűsített folyamatot jelent, ami ígéretes jövőt jelez a platform számára.
Solana (SOL): A Solana (SOL) lenyűgöző teljesítménye – az elmúlt héten több mint 23%-os emelkedés – ígéretes választásként pozícionálja a potenciális felértékelődés szempontjából.
Litecoin (LTC): A Litecoin (LTC) következetes működése és sokszínű közössége mutatja a széles körű elfogadottságát és a tartós növekedés lehetőségét.
Ripple (XRP): A jelentős Ripple (XRP) átutalások a főbb tőzsdékre és a közelmúltbeli emelkedő tendencia a Ripple (XRP) pozitív árfolyammozgására utal.
Chainlink (LINK): A Chainlink (LINK) az ellátási láncok menedzselésére összpontosítva ígéretes befektetési lehetőségnek mutatkozik, amely növekedési potenciállal rendelkezik.

ScapesMania (MANIA): Új ígéretes piaci belépő

A ScapesMania gyorsan az eredetiség szinonimájává vált a viszonylag új kriptopénzpiacon.

A ScapesMania kiemelkedik az alulértékelt altcoinok és a jól bejáratott kriptotitánok tömegéből innovatív bevételi forrásai és az előértékesítésének meteorikus emelkedése miatt.

A díjnyertes csapat által támogatott ScapesMania a biztonságról szól, mivel sikeresen átesett a legmagasabb szintű biztonsági tesztek auditjain.

A kulcsfontosságú tőzsdéken való jelenléttel a láthatáron a ScapesMania a nyilvánosság és a likviditás felé tart, ami a növekedését fogja táplálni.

altcoin

A kripto előértékesítés célja, hogy az érdeklődők megismerhessenek és esetleg megvásárolhassanak egy új érmét, mielőtt az hivatalosan megjelenik és az online kereskedési platformokon szerepel.

Ráadásul ez egy remek lehetőség arra, hogy a tokeneket sokkal alacsonyabb áron szerezzék be, mint amilyenek a projekt élesítése után lesznek.

A jelenlegi ScapesMania előértékesítés napról napra egyre nagyobb lendületet vesz, így a kereskedők egy kis ablakot kapnak arra, hogy kihasználják ezt a tokent, amíg az még a kezdeti szakaszban van.

Az előértékesítéshez való csatlakozás lehetővé teszi, hogy lényegesen többet takarítson meg, mivel a ScapesMania értéke a tőzsdei bevezetéskor várhatóan ugrásszerűen meg fog nőni.

Az ilyen ajánlatok nem tartanak sokáig – mivel az óra ketyeg, a lehetőség, hogy kedvezményes áron szerezzen ScapesMania tokeneket, elillan.

Számos tényező utal arra, hogy a ScapesMania a 2023-as év legígéretesebb új kriptovalutája:

  • Innovatív mechanizmusok: A ScapesMania lehetővé teszi, hogy a kriptóhoz értő emberek hasznot húzzanak a több milliárdos játékiparból.
  • Egyszerű tokenomika: A projekt tokenomikája élvonalbeli és könnyen érthető, mivel elkerüli a kétértelműségeket.
  • Emelkedő előértékesítési számok: ScapesMania lenyűgöző előértékesítési statisztikái azt jelzik, hogy jelentős vonzerőt nyer a kriptovilágban.

>>> Tudjon meg többet a hivatalos oldalon <<<<

Ethereum (ETH): Az úttörő pályája

altcoin

Az Ethereum (ETH) a közelmúltban jelentős mérföldkövet ért el azzal, hogy megoldotta az Ethereum Request for Comments (ERC) és az Ethereum Improvement Proposal (EIP) körüli hosszú ideje tartó vitát.

Ezt a fejleményt hivatalosan is dokumentálták, ami kulcsfontosságú pillanatot jelent az Ethereum (ETH) közösség számára.

A közelmúltbeli fejlemények és az ERC és az EIP közötti megosztottság valószínűleg pozitívan befolyásolja az Ethereum árfolyamát.

Ez a szétválás az Ethereum (ETH) közösségen belüli racionalizáltabb folyamatot jelent, az ERC az alkalmazási rétegre, az EIP pedig a konszenzusprotokollra összpontosít.

Ez a megkülönböztetés egy robusztusabb Ethereum (ETH) technológiát ígér, amely készen áll arra, hogy alkalmazkodjon és fejlődjön a jövőre nézve.

Solana (SOL): Feltörekvő csillag

altcoin

A Solana (SOL) lenyűgöző teljesítményével az elmúlt héten több mint 23%-ot emelkedett.

Ez a növekedés még elismerésre méltóbb, figyelembe véve, hogy közel 26%-os emelkedést ért el a harmadik pénzügyi negyedévben, amely hagyományosan kihívásokkal teli időszak a kriptopiac számára.

A Solana (SOL) rugalmassága, megbízhatósága és biztonsága elismerést érdemelt ki, a Total Value Locked (TVL) pedig éves csúcsok felé közelít.

Míg a jelenlegi kereskedési érték 23,50 dollár körül van, a szakértők 19%-os potenciális felértékelődést jósolnak, ami a Solana (SOL) a hónap egyik legjobb választásaként pozícionálja.

Az olyan óriások, mint a Visa és a Shopify jóváhagyásával, valamint a kiemelkedő kriptopolitikai személyiségek pozitív érzéseivel a Solana (SOL) további növekedési pályán van. A token technikai mutatói is bikás tendenciát jeleznek, ami ígéretes választássá teszi a jövőre nézve.

Litecoin (LTC): Állandó versenyző

altcoin

A Litecoin (LTC) a kriptovilágban a rugalmasság és a következetesség bizonyítékaként áll, hiszen 12 éve folyamatosan hibátlanul működik.

A milliomosoktól a kisbefektetői körig terjedő, sokszínű közössége jól mutatja a széles körű elfogadottságát és vonzerejét.

A tulajdonosok széles körű eloszlása és a hálózat robusztus felépítése valószínűleg pozitívan befolyásolja az árfolyamát.

A Litecoin (LTC) bizonyított sikertörténetével és széles felhasználói bázisával tartós növekedésre van kilátásban, és mind a nagybefektetők, mind az önálló tulajdonosok számára vonzó.

Ripple (XRP): A hálózat ereje

A Whale Alert, egy blokklánckövető jelentős Ripple (XRP) átutalásokat észlelt a népszerű tőzsdékre, a Bitstampra és a Bitso-ra.

Az elmúlt napokban közel 50.000.000 Ripple (XRP) került átutalásra, ami egybeesik a Ripple (XRP) értékének 15%-os emelkedésével az elmúlt héten.

A jelentős átutalások és a közelmúltbeli emelkedő tendencia pozitív ármozgásra utal.

A Ripple (XRP) folyamatos részvétele a jelentős átutalásokban és a főbb tőzsdékkel való együttműködése miatt a Ripple (XRP) meg fogja tartani lendületét a piacon.

Chainlink (LINK): Ellátási lánc őre

A Chainlink (LINK) a real-world asset (RWA) tokenizációban betöltött szerepe miatt vált ismertté.

Az ezen a területen potenciálisan „legbiztonságosabb választásként” betöltött hírneve, valamint az olyan szakértők, mint David Zimmerman jóváhagyása alátámasztja értékét a kriptopiacon.

A Chainlink (LINK) RWA tokenizációhoz való igazodása és a szakértői elismerés pozitívan befolyásolhatja az árfolyamát.

A blokkláncokat a valós alkalmazásokhoz hidat képező fejlett orákulumokkal és számtalan partnerséggel a Chainlink (LINK) jó helyzetben van a fenntartható növekedéshez a fejlődő blokklánc környezetben.

Összefoglalva

A kriptopénzek piacán erőteljes emelkedés tapasztalható, amelyet a Bitcoin vezet, és amelyet szorosan követnek az olyan altcoinok, mint az Ethereum (ETH), a Solana (SOL), a Litecoin (LTC), a Ripple (XRP) és a Chainlink (LINK).

E kriptovaluták mindegyike egyedi erősségekkel rendelkezik, az innovatív bevételi forrásoktól kezdve a következetes teljesítményen át a stratégiai partnerségekig.

A ScapesMania (MANIA), mint új belépő, szintén arra készül, hogy jelentős hatást gyakoroljon.

Sok kripto szakértő a 2023-as év legjobb új projektjének választja, és azon túl is.

Sikerül elkülönülnie a versenytársaktól azzal, hogy az előértékesítés során számos bevételi forrást és magas potenciális megtérülést kínál a tulajdonosoknak.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!