A legfontosabb kriptók robbanni fognak novemberben – Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Solana (SOL), Ripple (XRP), Cardano (ADA)

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac jelenleg a szélesedő látókörét éli, ami bikás lendületet jelez.

Mivel az összes kriptovaluta együttes piaci tőkeértéke minden idők legmagasabb értékét érte el, nyilvánvaló, hogy a kriptotér a hagyományos nagyágyúkon túlmutatóan terjeszkedik.

Ebben a falkában a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH), a Solana (SOL), a Ripple (XRP) és a Cardano (ADA) vezet, mindegyikük egyedi kínálattal és piaci dinamikával.

Egy új belépő, a ScapesMania (MANIA) azonban mozgásba lendül, és azt ígéri, hogy újradefiniálja az altcoin területet.

Összeállítottunk egy listát azokról az altcoinokról, amelyek előrejelzésünk szerint novemberben a legnagyobb növekedést fogják tapasztalni, hogy segítsünk Önnek a piacon tájékozottabb döntéseket hozni.

Érdekes módon jelenleg úgy tűnik, hogy van egy egyértelmű győztes, egy olyan érme, amely az egész piacra kiterjedő bikás hangulat közepette is valóban rendkívüli potenciált mutat.

Top kriptók, amelyek novemberben fel fognak robbanni:

1. ScapesMania (MANIA): A ScapesMania innovatív megközelítése és sikeres előértékesítési fázisa erős belépést jelez a piacra, a tőzsdei bevezetés utáni teljesítményére pedig nagy várakozásokkal lehet számítani.
2. Bitcoin (BTC): Annak ellenére, hogy potenciális áresésekkel és eladási jelzésekkel kell szembenéznie, a Bitcoin (BTC) szilárd alapja és az eredeti kriptopénzként betöltött státusza a piac rugalmasságának élvonalában tartja.
3. Ethereum (ETH): Az Ethereum (ETH) árfolyama emelkedik, ami tükrözi a folyamatos platformfejlesztéseket és az erős közösségi támogatást, amely fenntarthatja az emelkedő lendületet.
4. Ripple (XRP): A Layer-2 platform várható elindításával a Ripple (XRP) potenciális felfelé ívelő piaci jelenlétre és értékállóságra számíthat.
5. Solana (SOL): A Solana (SOL) lenyűgöző rallyja, még a jelentős megrázkódtatás nélküli események ellenére is, megmutatja robusztusságát, és további növekedésre pozícionálja.
6. Cardano (ADA): A Cardano (ADA) stratégiai partnerségek és aktív hálózati fejlesztések egy közelgő bikás trendre utalnak, amely leküzdheti a jelenlegi árfolyamellenállásokat.

ScapesMania (MANIA): Új határ az innovációban

A ScapesMania gyorsan az eredetiség szinonimájává vált a viszonylag új kriptopénzek piacán.

A ScapesMania kiemelkedik az alulértékelt altcoinok és a jól bejáratott kriptotitánok tömegéből innovatív bevételi forrásai és az előértékesítésének meteorikus emelkedése miatt.

A díjnyertes csapat által támogatott ScapesMania a biztonságról szól, mivel sikeresen átesett a legmagasabb szintű biztonsági tesztek auditjain.

A kulcsfontosságú tőzsdéken való jelenlétével a horizonton a ScapesMania felkészült a nyilvánosságra és a likviditásra, ami a növekedését fogja táplálni.

kripto

A kripto előértékesítés célja, hogy az érdeklődők megismerhessenek és esetleg megvásárolhassanak egy új érmét, mielőtt az hivatalosan megjelenik és az online kereskedési platformokon szerepel.

Ráadásul ez egy remek lehetőség arra, hogy a tokeneket sokkal alacsonyabb áron szerezzék be, mint amilyenek a projekt élesítése után lesznek.

A jelenlegi ScapesMania előértékesítés napról napra egyre nagyobb lendületet vesz, így a kereskedők egy kis időt kapnak arra, hogy kihasználják ezt a tokent, amíg az még a kezdeti szakaszban van.

Az előértékesítéshez való csatlakozás lehetővé teszi, hogy jelentősen megtakarítson, mivel a ScapesMania értéke a tőzsdei bevezetéskor várhatóan ugrásszerűen megnő.

Az ilyen ajánlatok nem tartanak sokáig – mivel az óra ketyeg, a lehetőség, hogy kedvezményes áron szerezzen ScapesMania tokeneket, elúszik.

Számos tényező utal arra, hogy a ScapesMania a 2023-as év legígéretesebb új kriptovalutája:

Innovatív mechanizmusok: A ScapesMania lehetővé teszi, hogy a kriptóhoz szokott emberek hasznot húzzanak a több milliárdos játékiparból;
Egyszerű tokenomika: A projekt tokenomikája élvonalbeli és könnyen érthető, mivel elkerüli a kétértelműséget;
Emelkedő előértékesítési számok: A ScapesMania lenyűgöző előértékesítési statisztikái azt mutatják, hogy jelentős vonzerőt nyer a kriptovilágban.

>>> Tudjon meg többet a hivatalos oldalon <<<<

Bitcoin (BTC): Úttörő útja

A Bitcoin (BTC), az első és legjelentősebb kriptopénz, az utóbbi időben az esetleges áresés jeleit mutatta. Az ETF hírek hiánya megsokszorozta az eladási jelzéseket, ami némi nyugtalanságot okozott a kereskedők körében.

A potenciális fenyegetések ellenére a Bitcoin (BTC) ellenálló képessége páratlan. Decentralizált jellege és széles körű elterjedtsége tompítja a drasztikus esésekkel szemben.

Bár az előttünk álló út lehet, hogy zökkenőkkel jár majd, a Bitcoin (BTC) alapvető ereje és a kriptovaluták úttörőjeként betöltött pozíciója valószínűleg át fogja segíteni a kihívásokkal teli időkön.

Ethereum (ETH): A hype-on túl

Az Ethereum (ETH), a második legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptopénz, egyre erősödik. A platform okos szerződéses képességei és decentralizált alkalmazásai jelentős figyelmet kaptak.

Az Ethereum (ETH) árfolyama pozitív lendületet mutat, ami a platform folyamatos fejlesztéseit és növekvő elfogadottságát tükrözi.

Az Ethereum (ETH) jövője ígéretesnek tűnik. A folyamatos fejlesztésekkel és a közösség erős támogatásával az Ethereum (ETH) folytathatja felfelé ívelő pályáját, bár lehetséges rövid távú volatilitás mellett.

Ripple (XRP): A hálózat új szakasza

A Ripple (XRP) Ledger elindítja Layer-2 platformját, az Evernode-ot, amelynek indulási dátuma 2023. november 27-e a cél.

Ez a fejlemény jelentősen befolyásolhatja a Ripple (XRP) piaci dinamikáját.

A közelgő indítás és a Ripple (XRP) tulajdonosoknak tervezett airdrop, a Ripple (XRP) árfolyam-potenciálja körül nagy a zsongás.

Az Evernode elindítása és a kapcsolódó fejlesztések megadhatják a Ripple (XRP) árfolyamának a szükséges lökést ahhoz, hogy áttörje az ellenállási szinteket és új csúcsokat érjen el.

Solana (SOL): Száguldó verseny

A Solana (SOL) éppen ralizik, a közelmúltban 24 óra alatt 12%-os nyereséget ért el, és 14 hónapos csúcsra, 46 dollárra emelkedett. Ez a növekedés annak ellenére következik be, hogy az FTX tőzsde jelentős mennyiségű Solana (SOL) érmét szabadított fel.

A Solana (SOL) közelmúltbeli teljesítménye kiemelkedő volt, sok top tíz kriptovalutát megelőzve, lenyűgöző éves nyereséggel.

A Solana (SOL) integrációja az Amazon Web Services-szel és a növekvő hálózati elérhetősége potenciális jövőbeli növekedésre pozícionálja. Az érme ellenálló képessége a piaci kihívásokkal szemben tovább szilárdítja ígéretes jövőjét.

Cardano (ADA): Partnerségek és potenciál

A Cardano (ADA) közelmúltbeli partnerségi bejelentése a szingapúri Institute of Blockchain intézettel az oktatást és a platformjának elfogadását ígérheti.

A Cardano (ADA) árfolyama küzd, hogy áttörje a 0,30 dolláros ellenállást, de a on-chain elemzés potenciális bikás lendületre utal.

A növekvő hálózati aktivitással és a bálnavásárlásokkal a Cardano (ADA) hamarosan visszaszerezheti a 0,30 dolláros területet, és esetleg magasabb mérföldköveket célozhat meg.

Összefoglalva

A november jelentős változást jelez a kriptotérben, a piac bővül és bikás jeleket mutat.

A Bitcoin (BTC) az esetleges visszaesések ellenére továbbra is rendíthetetlenül vezet, míg az Ethereum (ETH) a folyamatos innovációnak köszönhetően tovább erősödik.

A Ripple (XRP) egy átalakító ugrás küszöbén áll a Layer-2 platformjával, ami felemelheti a piacon elfoglalt helyét.

A Solana (SOL) erős rallyval bizonyította rátermettségét, ami további növekedést jelez, a Cardano (ADA) pedig áttörésre készül a legújabb partnerségekkel és a növekvő hálózati elkötelezettséggel.

A ScapesMania egy pezsgő előértékesítéssel lép be a harcba, ami arra utal, hogy erőteljes debütálás van a láthatáron.

Ma vitathatatlanul a legerősebb versenyző – a többi érme nem tud lépést tartani a jövőbeli előrejelzésével.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mozgolódnak a BTC-bálnák

A BTC árfolyama a 40 ezer dollárhoz közelít, de a bálnák még mindig tartják a pozícióikat. A kérdés, hogy mikor kezdenek eladásba? Az elemzők szerint...

A Tron alapítója szerint nem tudják megszabni, hogy kik használhatják a protokollt

Justin Sun a Tron alapítója nemrégiben a közösségi médiában utasította vissza a Reuters vádjait, amelyek szerint a hálózatát bűnözők is használják, mégpedig egyre nagyobb mértékben. A...

Túllőtt a 3 milliós célon a TGC, alig 2 millió maradt hátra

A TG.Casino-n (TGC) a világ szeme, hiszen tempós, határozott léptekkel halad az 5 millió dolláros céljához. Az iparági szakértők egyenesen a Rollbithez hasonlítják, mely az...

A Paxos megkapta az engedélyt a stablecoinok kibocsátására Abu-Dzabiban

A Paxos kripto cég két elvi jóváhagyást kapott a Financial Services Regulatory Authority-tól az Abu-Dhabi Global Market-en. A vállalat szerdán közzétett sajtóközleményében közölte, hogy az engedélyek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!