A Dogecoin nem igazán találja a helyét

-

A Tesla vezére, Elon Musk még áprilisban úgy nyilatkozott, hogy szívesen bevezetné a Twitterre a Dogecoint, mint fizetési megoldást.
A Tesla, a SpaceX és a Vegas Loop ellfogadja a tokeneket fizetőeszközként, de most úgy tűnik, Musk kihátrálása a Twitter mögül meghiúsítja majd a Dogecoin integrálását. Musk nemrégiben visszavonta a 44 milliárd dolláros vásárlási ajánlatát.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Erre válaszul a Twitter beperelte, mivel szerintük egyszerűen csak a részvények áresése miatt már túl magasnak tartja ezt az összeget.
A Dogecoin esetén számos kriptotőzsdei kereskedő úgy spekulált, hogy a tokenek árfolyama nagyot emelkedhet, hiszen a bevezetéssel nagyon megnőtt volna az elterjedése.
A Twitter jelenleg havi 330 millió felhasználóval büszkélkedhet, számukra lett volna elérhető a vicctoken.


Miután az üzlet visszavonása napvilágot látott július 8-án, a DOGE 19,5%-ot esett. Ezzel egy várt optimista mintázat is ellehetetlenült, amely az elemzők nézetei szerint 10 cent fölé tornázhatta volna az árfolyamot.
Az ár jelenleg egy több hónapja támaszként szolgáló csatornában mozog, 6 cent környékén, és egyelőre nehéz eldönteni, hogy innen merre indulhat tovább a jegyzés.
Ha az optimista forgatókönyv valósul meg, és kisebb raliba kezd a token, akkor 9 centig is emelkedhet. Itt viszont ellenállásba ütközhet, hiszen ez a trendvonal a tavaly május óta tartó esés felső határán van.
Ha az árfolyam nem tudja megtartani a jelenlegi szintet, és lefelé tör ki a csatornából, akkor akár 4 centig is zuhanhat, nagyjából egy 30%-os eséssel a július 13-i árról.
Ez a szint viszont egy akkumulációs trendvonalat takar, tavaly április óta nem ment ez alá az árfolyam.

Olvastad már? 3 ok, amiért a Solana lefuthatja az Ethereum 2018-as 5000%-os raliját

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Szakértők a kriptopiac szabályozásáról és a kriptoeszközök intézményi elfogadásáról

Jelentős pénzügyi intézmények figyeltek fel az utóbbi időben a kriptovalutákra és fogadják el ezeket törvényes pénzügyi eszközként. A blokklánc technológia a tranzakciók gyorsasága és átláthatósága...

Ezért lehet, hogy Solana újbóli 200 dolláros látogatása az orrunk előtt van

A Solana (SOL) március 26-án utalt a 200 dollárra való elmozdulásra, majd a kriptopénz később 185 dollárra esett vissza. A CoinGecko szerint a SOL értéke az...

🚀 A következő altcoin csillagok: A befektetési dicsőség 100-szorosának eléréséhez szükséges stratégiák

Vendégbejegyzés A Bitcoin következő feleződése az egekbe repítheti az árfolyamát, egyes előrejelzések szerint akár a 200.000 dollárt is elérheti. A vezető kriptopénz ilyen robbanásszerű potenciálja nyomán a...

Az alkalomhoz illő felemelkedés: A következő kriptocsillagok szárnyaló sikerre készülnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca figyelemre méltó fellendülésnek volt tanúja, a teljes piaci kapitalizáció 2,8 billió dollár fölé szökött. Erre a jelentős fellendülésre a múlt heti viharos időszak...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!