A Dogecoin elérheti a 0,10 dollárt, miután áttörte a jelenlegi szintjét? – DOGE, SHIB és FLOKI áttekintés

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac jelentős változás előtt áll, és az előrejelzések szerint jelentős piaci kiigazítás várható.

A történelmi minták és a közelmúlt piaci aktivitása arra utal, hogy a vezető kriptopénzek, például a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH) és a Ripple (XRP) jelentős nyereségét követően 300 milliárd dolláros kiigazítás állhat küszöbön.

Ez a potenciális átrendeződés egy olyan piac érését jelzi, ahol a digitális eszközöket egyre inkább befolyásolják az általánosabb gazdasági tényezők és az intézményi befektetők stratégiai lépései.

De vajon a memecoinokra is igaz ez az állítás?

Ebben a változó környezetben a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB) és a Floki Inu (FLOKI) mindegyike megállja a helyét, az előbbi pedig valódi potenciált mutat arra, hogy a közeljövőben jelentős árfolyamot érjen el.

E bevált nevek mellett a ScapesMania (MANIA) olyan újoncként tűnik fel, amely képes megzavarni a fennálló helyzetet.

A következő fejezetekben e kriptovaluták jelenlegi piaci helyzetét és kilátásaikat vizsgáljuk a változásra készülő piacon.

Ha a Dogecoin-nak sikerül áttörnie a jelenlegi szintjét, képes lesz-e végül elérni a 0,10 dollárt?

Ha a fogyasztói kereslet emelkedik és a piac tovább növekszik, hogyan reagál majd a Shiba Inu és a Floki Inu?

Vajon az újonc ScapesMania (MANIA) képes lesz-e arra, hogy a jövőben is túlszárnyalja a legismertebb versenytársakat?

Mindezeket a változókat figyelembe vesszük, amikor megpróbáljuk előrejelezni a fent említett kriptovaluták jövőjét a mai napon.

Összefoglaló

  • ScapesMania (MANIA): Egy új belépő, amely szilárd alapokon nyugvó, előértékesítési sikerekre és a biztonság iránti elkötelezettségre épül, és ígéretes jövőt jelez.
  • Dogecoin (DOGE): Rugalmasságot mutat a mozgóátlagok által jelzett pozitív trenddel, ugyanakkor olyan ellenállással néz szembe, amely meghatározhatja a közeljövőt.
  • Shiba Inu (SHIB): Figyelmet vonz a jelentős bálnamozgásokkal és ökoszisztéma fejleményekkel, amelyek megfordíthatják az árfolyamának irányát.
  • Floki Inu (FLOKI): A fejlődési lépések ellenére a piaci előrehaladás és az árteljesítmény közötti szakadékkal szembesül, jövője a piaci fogadtatásától függ.

ScapesMania (MANIA): Új versenyző a kriptoarénában

A ScapesMania gyorsan az eredetiség szinonimájává vált a viszonylag fiatal kriptopénzpiacon.

A ScapesMania kiemelkedik az alulértékelt altcoinok és a jól bevált kriptotitánok tömegéből innovatív bevételi forrásai és az előértékesítésének meteorikus emelkedése miatt.

A díjnyertes csapat által támogatott ScapesMania a biztonságról szól, mivel sikeresen átesett a legmagasabb szintű biztonsági tesztek auditjain.

A kulcsfontosságú tőzsdéken való jelenléttel a láthatáron a ScapesMania felkészült a nyilvánosságra és a likviditásra, ami a növekedését fogja táplálni.

kripto

A kripto előértékesítés célja, hogy az érdeklődők megismerhessenek és esetleg megvásárolhassanak egy új érmét, mielőtt az hivatalosan megjelenik és az online kereskedési platformokon megjelenik.

Ráadásul ez egy remek lehetőség arra, hogy a tokeneket sokkal alacsonyabb áron szerezzék be, mint amilyenek a projekt élesítése után lesznek.

A jelenlegi ScapesMania előértékesítés napról napra egyre nagyobb lendületet vesz, így a kereskedők egy kis ablakot kapnak arra, hogy kihasználják ezt a tokent, amíg az még a kezdeti szakaszban van.

Az előértékesítéshez való csatlakozás lehetővé teszi, hogy lényegesen megtakarítson, mivel a ScapesMania értéke a tőzsdei bevezetéskor várhatóan ugrásszerűen meg fog nőni.

Az ilyen ajánlatok nem tartanak sokáig – mivel az óra ketyeg, a lehetőség, hogy kedvezményes áron szerezzen ScapesMania tokeneket, elúszik.

Számos tényező utal arra, hogy a ScapesMania a 2023-as év legígéretesebb új kriptovalutája:

Innovatív mechanizmusok: A ScapesMania lehetővé teszi, hogy a kriptókban jártas emberek hasznot húzzanak a több milliárdos játékiparból;
Egyszerű tokenomika: A projekt tokenomikája élvonalbeli és könnyen érthető, mivel elkerüli a kétértelműségeket;
Emelkedő előértékesítési számok: A ScapesMania lenyűgöző előértékesítési statisztikái azt jelzik, hogy jelentős vonzerőt nyer a kriptovilágban.

>>> Tudjon meg többet a hivatalos oldalon <<<<

Dogecoin (DOGE): A piac ellenállóképessége az ellenállók között

A Dogecoin (DOGE) dicséretes teljesítményt mutatott, közel 30%-os értéknövekedést ért el a szélesebb kriptopiac október 18-án kezdődött fellendülése óta.

A mém érme azonban kemény ellenállási zónába ütközött a 0,076 és 0,080 dollár között, ami már közel 7%-os visszalépést okozott, és körülbelül 2,96 millió dollár értékű long pozíciókat likvidált.

A dogecoin (DOGE) jelenleg 0,0583 és 0,0765 dollár között ingadozik.

A 10 napos mozgóátlag 0,0706 dolláron áll, ami pozitív tendenciát jelez, míg a 100 napos mozgóátlag 0,0651 dolláron áll, ami hosszabb távon stabilitást sugall.

A támaszszintek a 0,0303 és a 0,0485 dollárnál, az ellenállás pedig a 0,0849 és a 0,1031 dollárnál található.

Az optimista oldalon, ha a vevők növelni tudják piaci jelenlétüket, a Dogecoin (DOGE) áttörheti az ellenállást, megerősítve az emelkedő trend folytatását a kritikus 0,078 dolláros szint felett zárva.

Egy erősen bikás forgatókönyv szerint a Dogecoin (DOGE) kiterjesztheti a nyereséget, és tesztelheti a 0,081 dolláros ellenállási szintet, és potenciálisan elérheti a 0,090 dolláros szintet, ami 20%-os emelkedést jelent a jelenlegi árakhoz képest.

Shiba Inu (SHIB): Bálna mozgások

A Shiba Inu (SHIB) a figyelem középpontjába került, mivel a Bitvavo és a Paribu tőzsdékről 7 billió SHIB token jelentős átutalása történt ismeretlen tárcákba.

Ez a körülbelül 57,65 millió dollár értékű lépés nagy port kavart a piacon, mivel az ilyen nagyszabású átutalások a piaci dinamikában bekövetkező potenciális elmozdulásokat jelezhetik.

Az átutalásnak köszönhetően a fogadó tárcák a Shiba Inu (SHIB) legnagyobb birtokosai közé kerültek, ami hatással lehet a token likviditására és volatilitására.

A Shiba Inu (SHIB) jelenlegi árfolyamsávja 0,00000688 és 0,00000845 dollár között mozog, a mozgóátlagok óvatos optimizmusra utalnak a kereskedők körében.

A 0,00000442 és 0,00000599 dolláros támaszszintek potenciális biztonsági hálóként szolgálnak az árfolyam számára, míg a 0,00000913 és 0,00001070 dolláros ellenállási szintek olyan küszöbértékeket jelentenek, amelyek vagy az ár kitöréséhez, vagy a felső árkorlát megerősítéséhez vezethetnek.

A Shiba Inu csapat „The Shib Magazine” bejelentése friss betekintést nyújthat a Shiba Inu (SHIB) ökoszisztémájába, és potenciálisan befolyásolhatja a befektetői hangulatot.

Az októberben bejelentett, közelmúltbeli tokenégetéssel párosulva ezek a fejlemények vagy egy bikás kitörés útját kövezhetik ki, ha pozitívan fogadják, vagy egy konszolidációs fázishoz vezethetnek, ha a piac továbbra is bizonytalan marad.

Floki Inu (FLOKI): Folyamatos eltérés a fejlődés és az árfolyam között

A Floki Inu (FLOKI) megélénkült, piaci kapitalizációja néhány hete jelentősen megnőtt, ami reményt keltett arra, hogy újra bekerül a 100 legjobb kriptovaluta közé.

Annak ellenére, hogy elindította a TokenFi-t, egy olyan platformot, amelynek célja az eszközök és kriptopénzek tokenizációjának egyszerűsítése, és népszerű staking opciókat kezdeményezett, a Floki Inu (FLOKI) árfolyama korrekciót tapasztalt.

Az elmúlt héten a mém érme értéke több mint 12%-kal esett vissza, ami szöges ellentétben áll a korábbi, 30 nap alatt elért 70%-os rallyval.

A Floki Inu (FLOKI) jelenlegi árfolyamsávja 0,0000184 és 0,0000446 dollár között mozog, a 10 napos mozgóátlag 0,0000311 dollár, ami a közelmúltban csökkenő lendületet jelez.

A 100 napos mozgóátlag 0,0000207 dolláron áll, ami hosszabb távú konszolidációs fázisra utal. A 0,00000427 dollár alatti egyértelmű támaszszint hiánya további csökkenés kockázatát jelentheti, ha a csökkenő tendenciák folytatódnak.

A 0,0000566 és 0,0000828 dollárnál lévő ellenállási szintek jelentős akadályokat jelentenek, amelyeket a Floki Inunak (FLOKI) le kellene küzdenie ahhoz, hogy bikás fordulatot jelezzen.

Bár van remény a fellendülésre, amint azt az elmúlt 24 órában bekövetkezett kisebb árfolyam-emelkedés jelzi, a Floki Inu (FLOKI) jövőbeli árfolyammozgása nagymértékben függ attól, hogy a szélesebb piac miként ítéli meg a közelmúltbeli és a közelgő fejleményeket.

Következtetés

A kriptopénzek piaca sarkalatos kiigazítás előtt áll, 300 milliárd dolláros piaci mozgást várva.

Ez az elmozdulás aláhúzza a piac érettségét, valamint a gazdasági tényezők és az intézményi részvétel növekvő hatását.

Ebben az összefüggésben a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB) és a Floki Inu (FLOKI) mindegyike a saját útját járja, egyensúlyban tartva a fejlődési mérföldköveket és a piaci erőket.

A ScapesMania (MANIA) potenciállal lép a küzdőtérre, és megmutatja mindenkinek, hogyan is kell ezt valójában csinálni.

A projekt a korai támogatókat példátlan, 500%-os és annál is nagyobb megtérüléssel fogja boldoggá tenni.

Akárhogy is ingadozik a piac, ez az érme a legtöbb előrejelzés szerint folytatni fogja a siker felé vezető útját.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért érzik a fájdalmat a Bitcoin medvék?

A Bitcoin árfolyamának emelkedésével a medvék is érezték a feszültséget A bálnák is elkezdtek érdeklődni a BTC iránt. A Bitcoin (BTC) iránt az elmúlt hetekben...

Miért kell az ATOM-nak 10 dolláros támogatási szintre lépnie?

A Cosmos (ATOM) egy hetes csökkenés után az elmúlt 24 órában felfelé vette az irányt. Ha azonban a token lenyűgöző teljesítményt kell mutatnia, akkor egy kritikus...

Ismét nagy bukás előtt állhat a SEC, kevés az esélyük a Kraken tőzsde ellen

A tőzsdefelügyelet nemrégiben perelte be ismét a Krakent, amiért kriptopénzeket árusít, de egyes nézetek alapján ez az újrahasznosított per eleve bukásra van ítélve. A jogi...

Elősegítheti a megújuló energiák terjedését a Bitcoin

A Cornell University friss tanulmánya szerint a bitcoin bányászok segíthetik a megújuló energiák terjedését, hiszen fel tudják használni az esetlegesen megtermelt felesleges készleteket. A jelentésben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!