A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) készen áll az altcoin szezonversenyre?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac jelenleg a bika lendületének hullámát lovagolja meg, a Bitcoin (BTC) pedig 27%-os növekedéssel vezet ebben a hónapban, ami január óta a legjelentősebb emelkedés.

Ez a pozitív tendencia az egész piacon visszaköszön, mivel az alternatív kriptovaluták, köztük a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) is szerény növekedést mutatnak.

A piac szélesedése, amely az emelkedő és a csökkenő eszközök számát méri, az év eleje óta a legegészségesebb, és csak egy kis hányaduk van lejtmenetben.

Ahogy a piac bővül, úgy nő az érdeklődés az olyan feltörekvő érmék iránt, mint a ScapesMania (MANIA), amely innovatív bevételi forrásokkal és egy sikeres előértékesítési fázissal, amely ígéretes jövőre utal, sorban áll, hogy nyomot hagyjon a kriptoszférában.

Amikor az altcoin szezon elkezdődik, vajon a Shiba Inu (SHIB) és a Dogecoin (DOGE) folytatják-e lassú, de viszonylag egyenletes fejlődésüket, vagy egy új feltörekvő érme előzi meg őket? Derítsük ki!

Összefoglaló:

● A ScapesMania (MANIA) innovatív megközelítésével és sikeres előértékesítésével rést váj magának, ami fényes jövőt jelez.
● A Dogecoin (DOGE) meglovagolja a bikahullámot egy aktív és optimista közösséggel a vagyonkoncentrációval kapcsolatos aggodalmak ellenére.
● A Shiba Inu (SHIB) a piaci jelenlét megugrását tapasztalja, amelyet a tőzsdéken kétszámjegyű növekedés jellemez.

ScapesMania (MANIA): Új versenyző a kriptoszférában

Sok kripto szakértő a ScapesManiát választja 2023 és azon túl a legjobb új projektnek.

Azzal sikerül elkülönülnie a versenytársaktól, hogy a birtokosoknak számos bevételi forrást és magas potenciális megtérülést kínál az előértékesítés során.

dogecoin

A gyors potenciális nyereséget kereső vállalatoknak és egyéni kriptokereskedőknek mindenképpen érdemes megvizsgálniuk a ScapesMania ajánlatát.

Amint az előértékesítés befejeződik, az árfolyam az egekbe szökik, biztosítva a 400-500% közötti lehetséges hozamokat.

Jelenleg közel 85%-os aktív kedvezmény van, de ez nem tart örökké – az óra ketyeg, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

A ScapesMania tokenomikai és egyéb jellemzőit boncolgatva egyértelművé válik, hogy ez a legjobb altcoin, amit most érdemes tartani.

A játékkal kapcsolatos innovatív alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150.000 dolláros nyereményjáték, a közösségi médián keresztül terjedő olthatatlan hype és más pozitív szempontok garantálhatják, hogy a

ScapesMania folytatni fogja a győztes útját, így érdemes minél hamarabb beszállni.

>>> Csatlakozz elővételben kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<<

Dogecoin (DOGE): A közösség által vezérelt kriptopénz

dogecoin

A Dogecoin (DOGE), a mémként indult kriptopénz az évek során jelentős követőkre tett szert.

Az utóbbi időben érezhetően megnőtt a Dogecoin (DOGE) közösség mérete. Ez a növekedés azonban számos kihívással jár. Az egyik legjelentősebb probléma a vagyon egyenlőtlen eloszlása a Dogecoin (DOGE) tulajdonosok között, mivel kevés számú fiók birtokolja a teljes kínálat nagy részét. Ez a helyzet aggodalmat keltett a piaci szereplők és megfigyelők körében, mivel potenciálisan hatással lehet az érme stabilitására és jövőbeli fejlődésére.

Az árfolyamméréseket elemezve a Dogecoin (DOGE) a 0,0583 és 0,0765 dollár közötti ársávban mozog.

A 10 napos mozgóátlag 0,0690 dolláron áll, ami a kereskedők körében kissé pozitív rövid távú hangulatot jelez.

Ezzel szemben a 100 napos mozgóátlag, amely valamivel alacsonyabb, 0,0654 dolláron áll, azt sugallja, hogy az érme hosszabb időtávon is stabilan tartja magát.

A Dogecoin (DOGE) a 0,0303 és 0,0485 dollárnál talált támaszt, ezek a szintek potenciálisan tompíthatják az érmét a piac jelentős visszaeséseivel szemben.

Az érme növekvő közössége pozitív jel, ami a megnövekedett érdeklődést és a további elfogadás lehetőségét jelzi.

Ugyanakkor a Dogecoin (DOGE) tulajdonosok vagyonának torz eloszlása aggodalomra ad okot, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.

A vagyon ilyen mértékű koncentrációja potenciális ármanipulációhoz vezethet, ami fokozott volatilitást és bizonytalanságot eredményezhet.

Shiba Inu (SHIB): A mém érme felemelkedése a piacon

Shiba Inu

 

A gyakran mémérmeként emlegetett Shiba Inu (SHIB) a közelmúltban került a címlapokra egyes tőzsdéken elért figyelemre méltó teljesítménye miatt.

A kriptopénz kétszámjegyű növekedést tapasztalt, ami a kereskedők és a rajongók figyelmét egyaránt felkeltette. Ez az emelkedés a Shiba Inu (SHIB) növekvő népszerűségét és elfogadottságát jelzi a kripto közösségen belül.

Árfolyamdinamikáját tekintve a Shiba Inu (SHIB) 0,00000689 és 0,00000846 dollár között ingadozik.

A 10 napos mozgóátlag 0,00000787 dolláron áll, ami pozitív rövid távú hangulatra utal a piaci szereplők körében.

Hasonlóképpen, a 100 napos mozgóátlag szorosan illeszkedik a 0,00000788 dollárhoz, ami az érme teljesítményének egyfajta következetességét jelzi hosszabb távon.

A Shiba Inu (SHIB) támaszszintjei a 0,00000442 és a 0,00000599 dollárnál vannak azonosítva, amelyek potenciális stabilizációs pontként szolgálhatnak, ha az érme lefelé irányuló nyomással szembesülne.

A Shiba Inu (SHIB) jövőbeli pályája ígéretesnek tűnik, bár vannak bizonyos kihívások.

Az egyes tőzsdéken a közelmúltban tapasztalt kétszámjegyű növekedés azt bizonyítja, hogy az érme potenciálisan képes vonzerőt nyerni és tovább erősödni a piacon.

A Shiba Inu (SHIB) körüli lelkesedés potenciálisan a 0,00000913 és 0,00001070 dolláros ellenállási szintek felé terelheti az érmét.

Következtetés

A kriptopiac jelenlegi állapota a digitális valuták dinamikus természetéről tanúskodik.

A Bitcoin lenyűgöző emelkedése bikás hátteret teremtett az egész piac számára, az altcoinok, mint a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) pedig kihasználják a pozitív hangulatot.

Bár a Dogecoin (DOGE) a vagyonelosztással kapcsolatos belső kihívásokkal küzd, a közösség növekedését nem lehet figyelmen kívül hagyni.

A Shiba Inu (SHIB) figyelemre méltó teljesítménye a tőzsdéken arra utal, hogy a piaci potenciálja kirobbanó.

Míg ezek az érmék riasztó ütemben kezdenek veszíteni, a ScapesMania őrült növekedéssel fogja megdöbbenteni a kriptovilágot.

Ha nyerni akarsz ebben a versenyben, akkor érdemes a projektre fogadni, amely továbbra is lenyűgöző előértékesítési számokkal és magas árfolyamplafonnal nyűgöz le.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!