A Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB) és a Pepe (PEPE) növekedhet ezen a héten?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac az FTX, az egyik legnagyobb kriptotőzsde tavalyi katasztrofális összeomlása után az újraéledés jeleit mutatja.

A viharos időszak ellenére, amely az árak zuhanását és a szabályozói ellenőrzés erősödését hozta magával, újjáéledt az optimizmus, mivel a főbb tokenek, mint például a Bitcoin, az elmúlt hetekben emelkedtek.

Ez a fellendülés a központi banki kamatemelési ciklusok végének várakozásának tulajdonítható, ami a befektetéseket ismét a magas kockázatú eszközökbe vonzza.

Az optimizmus közepette az olyan mémérmék, mint a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB) és a Pepe (PEPE) megőrizték jelenlétüket a piacon, és gyakran a lakossági befektetési trendek hangulatjelzőjeként működnek.

E felállás végén áll a ScapesMania (MANIA), a kriptovilág friss szereplője, amely innovatív megközelítésével és sikeres előértékesítésével kelt feltűnést.

Ha a piac egésze tovább emelkedik, vajon a Dogecoin (DOGE), a Shiba Inu (SHIB) és a Pepe (PEPE) is képes lesz-e ezen a héten figyelemre méltó emelkedést felmutatni?

Lehet, hogy az új szereplők inkább előbb, mint utóbb megelőzik őket?

Összefoglaló:

  • A ScapesMania (MANIA) innovatív megközelítésével és sikeres előértékesítésével lépéseket tesz, ami ígéretes jövőre utal a játékipar kihasználásában.
  • A Dogecoin (DOGE) továbbra is kulturális alapelem a kriptoközösségben, a közelmúltbeli bálnamozgások pedig érdeklődést és spekulációt váltanak ki, ami a tartós népszerűségét és a piac érzékenységét tükrözi.
  • A Shiba Inu (SHIB) a kínálat stratégiai csökkentését tapasztalta a tokenek megnövekedett égetésével, ami a token értékének növelését célzó proaktív közösségről árulkodik.
  • A Pepe (PEPE) egy jelentős bálna figyelmét keltette fel, ami a piaci dinamikában bekövetkező potenciális változást jelzi, és rávilágít a token spekulatív vonzerejére.

ScapesMania (MANIA): Merész, erős belépő

Míg a nagyobb kriptovaluták volatilitással küzdenek, a ScapesMania szinte garantált 400-500%-os hozamot kínálhat.

Az innovatív projekt jelenleg előértékesítésben van, ami azt jelenti, hogy a tulajdonosokat jól megfizethetik a várakozásért.

Az előértékesítés több fordulóból áll, a jelenlegi pedig hatalmas, 85%-ot megközelítő kedvezményt kínál a vásárlásra. Ha van olyan pillanat, amikor érdemes bízni a hype-ban, akkor az most van!

A tokenek ára alacsony, ami azt jelenti, hogy a pénztárcádtól függetlenül kihasználhatod az ajánlatot.

A ScapesMania-hoz való csatlakozásnak nincs hátránya és rengeteg potenciális nyeresége, még akkor is, ha nincs sok pénzed, amit igénybe vehetnél.

Az érme jellemzőinek közelebbi vizsgálata számos vonzó szempontot tár fel.

A ScapesMania például lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy részt vegyenek egy több milliárd dolláros iparágban, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amely a felhasználók elkötelezettségét biztosítja, és arra ösztönzi őket, hogy továbbra is részt vállaljanak.

Továbbá a projekt tokenomikája átlátható és biztonságos, és a legutóbbi 150.000 dolláros nyereményjáték hozzáadása lehet az utolsó simítás, ami ahhoz szükséges, hogy a korai rajongókból teljes értékű fanatikusok váljanak.

Azoknak, akik még mindig fontolgatják, hogy melyik előértékesítési projektet válasszák, tudniuk kell, hogy a ScapesMania jövőképe rendkívül ambiciózus.

További listázások, fejlesztések és egy olyan egyedi, hiánypótló koncepció fejlesztése formájában érkezik, amelyet kriptokereskedői körökben még nem alkalmaztak.

Mindezeket figyelembe véve nem meglepő, hogy az előértékesítési számok kiemelkedőek – ez hosszú távon biztosan sokak számára jelenthet előnyt.

A ScapesMania azon a ponton van, ahol a korábbi vásárlók már feltételezhetik, hogy nagyszerű döntést hoztak, és most eljött az ideje azoknak is, akik még nem próbálták ki a projektet.

Szálljon be most, hogy elérje a 400-500%-os vagy talán még magasabb potenciális megtérülést.

>>> Csatlakozzon az előértékesítéshez 83%-os kedvezménnyel <<<

Dogecoin (DOGE): Folyamatos változásban

Dogecoin

A Dogecoin (DOGE) közösséget nemrégiben egy szunnyadó bálna tárca felébresztése hozta lázba, amely elképesztő 5,4 millió Dogecoin (DOGE) értéket tartalmazott, és amely csaknem egy évtizedre inaktívvá vált.

Ez az esemény heves spekulációkat és érdeklődést váltott ki, kiemelve az érme tartós vonzerejét és a kriptopiac érzékenységét az ilyen anomáliákra.

A Dogecoin (DOGE) árdinamikáját egy olyan tartomány jellemezte, amely tükrözi mind a közösség lelkesedését, mind a szélesebb piac értékelését a hasznosságával kapcsolatban.

A 10 napos mozgóátlag, amely 0,0692 dolláron áll, és a 100 napos mozgóátlag, amely 0,0652 dolláron áll, a kereskedői társadalom óvatos, de folyamatos érdeklődésére utal a Dogecoin (DOGE) iránt.

A 0,0303 és 0,0485 dollárnál lévő támaszszintek egyfajta védelmet nyújtanak az esetleges visszaesésekkel szemben, míg a 0,0849 és 0,1031 dollárnál lévő ellenállási szintek mérföldköveket kínálnak az érme felfelé ívelő potenciáljához.

A Dogecoin (DOGE) pályája a különböző tényezők összetett összjátékának függvénye, beleértve a piaci hangulatot, a technológiai fejlődést és a jelentős érdekelt felek, például az ébredező bálna tevékenységét.

Az érme kilátásait erősíti az kitartó közösség, ugyanakkor meg kell birkóznia a piaci volatilitás és a hosszabb felhalmozási időszakokat követő nagyarányú eladások állandóan jelenlévő lehetősége okozta nehézségekkel.

Shiba Inu (SHIB): A stratégiai token égetés

A Shiba Inu (SHIB) közössége a token égetési arány jelentős emelkedésének volt tanúja, a napi égetések 535%-os növekedésével, ami a token értékének a kínálat csökkentésével történő növelésére irányuló stratégiai lépést jelzi.

Ez a tudatos lépés több mint 259 millió Shiba Inu (SHIB) token elégetéséhez vezetett az elmúlt héten, ami a token piaci kínálatának kezelésére irányuló proaktív megközelítést tükrözi.

A Shiba Inu (SHIB) jelenleg egy meghatározott tartományon belüli árstabilizációt mutat, mozgóátlagai stabil piaci érdeklődést jeleznek.

A 10 napos mozgóátlag 0,00000796 dolláron, a 100 napos mozgóátlag pedig 0,00000788 dolláron áll, ami következetes kereskedési hangulatra utal.

A támaszszinteket a 0,00000442 és a 0,00000599 dollárnál határoztuk meg, ami biztonsági hálót nyújt az áresések ellen, míg a 0,00000913 és a 0,00001070 dollárnál lévő ellenállási szintek potenciális árplafonokat jelölnek, amelyek áttörése esetén emelkedő tendenciát eredményezhet.

Előre tekintve, a Shiba Inu (SHIB) árfolyam-előrejelzése óvatosan optimista, a közelmúltbeli token-égetések potenciálisan katalizátorként hatnak az értéknövekedésre.

A token jövője azonban nagyban függ a szélesebb piaci trendektől és a befektetői hangulattól is.

E tényezők közötti egyensúly döntő fontosságú lesz a Shiba Inu (SHIB) piaci ármozgásának irányának meghatározásában.

Pepe (PEPE): A bálnák új játszótere

Egy meglepő fordulattal egy névtelen kriptobálna, amely korábban jelentős mennyiségű arbitrázs kereskedéssel foglalkozott, a Pepe (PEPE) felé fordította a figyelmét, közel egy billió token megszerzésével.

Ez a lépés egy olyan kereskedéssorozat után következik, amely jelentős veszteséget eredményezett Ethereumban, azonban a bálna lelkesedése a kriptopiac iránt továbbra is töretlen.

E tevékenység reflektorfénybe hozta a Pepe (PEPE) árfolyamát, ami újbóli érdeklődésre utal, ami hatással lehet a piaci jelenlétére.

A Pepe (PEPE) egy meghatározott sávban kereskedik, a 10 napos mozgóátlaga 0,0000011347 dollárnál, a 100 napos mozgóátlaga pedig 0,0000009054 dollárnál van.

Ezek az átlagok egy olyan piacot jeleznek, amely aktívan foglalkozik a tokennel, bár a kriptopénz területen szokásos volatilitással.
,
Az alsó támaszszint hiánya egy olyan piacra utal, amely még csak most keresi a helyét, míg a 0,000000301 dolláros felső támaszszint a token értékének alapvonalát adja.

A 0,000001779 és a 0,000002518 dolláros ellenállási szintek potenciális akadályokat jelentenek, amelyek leküzdése esetén a Pepe (PEPE) számára emelkedő tendenciát jelezhet.

A Pepe (PEPE) jövője most érdekesebb, mint valaha, mivel a jelentős bálna-aktivitás hangsúlyozza a kriptopiacok kiszámíthatatlanságát.

Bár a bálna felvásárlása lendületet adott a Pepe (PEPE) közösségének, még nem tudni, hogy ez hogyan fog hosszú távú értékké válni.

A token pályáját valószínűleg a bálna későbbi lépései, a piaci hangulat és a tágabb gazdasági környezet fogja befolyásolni.

Következtetés

A kriptopénzpiacnak az FTX összeomlásából való kilábalása jól mutatja ennek a dinamikus pénzügyi szektornak a rugalmasságát és alkalmazkodóképességét.

Az olyan nagy tokenek, mint a Bitcoin rallyja szélesebb körű piaci optimizmust jelez, amelyet az olyan mémérmék körüli tevékenységek, mint a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB), valamint a Pepe (PEPE) iránti spekulatív érdeklődés is visszaköszön.

A ScapesMania piacra lépése egyedi ajánlatával tovább gazdagítja a kriptoökoszisztéma sokszínűségét.

A projekt az itt említett érmék között egyértelmű győztesnek számít, mivel jelenleg még az előértékesítésnél tart.

Most van a legjobb alkalom arra, hogy beszállj és potenciálisan hihetetlen profitot kaszálj.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

3 kripto robbanni fog, miután az Ethereum ETF jóváhagyást kap – Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA) és Solana (SOL)

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca, amely jelenleg 1,41 billió dollár kapitalizációval rendelkezik, egy egyedülálló fázist él át, amelyet az altcoinok visszaesése jellemez. Mindezek ellenére van remény egy esetleges...

Kiyosaki: most kell bitcoint venni, amíg nem késő!

Robert Kiyosaki ismételten az alternatív befektetési eszközöket szorgalmazza, beleértve az aranyat, az ezüstöt, és a Bitcoint, miközben óva int a hagyományos fiat pénzrendszertől. Kiyosaki, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!