A ChatGPT megjósolja az altcoinok jövőjét: Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), Litecoin (LTC), Polkadot (DOT), az emelkedő piacon

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piacán jelentős elmozdulás tapasztalható. A vezető kriptopénz, a Bitcoin ebben a hónapban közel 27%-os emelkedést produkált, ami január óta a legjelentősebb havi százalékos növekedést jelenti. Ez a bikás trend nem csak a Bitcoinra korlátozódik.

Az alternatív kriptovaluták széles skálája, mint az Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), Litecoin (LTC), Polkadot (DOT) szintén emelkedőben van, ami szélesedő piaci mélységet jelez.

Ez a bővülés arra utal, hogy a bikás lendület nemcsak erős, hanem fenntartható is. A ScapesMania (MANIA) egy másik kriptopénz, amely a jelenlegi piaci forgatókönyv alapján teszi le a névjegyét.

Tartós lesz a bikás trend? Vajon az újonc lesz az egyetlen, akinek sikerül folytatni és tőkét kovácsolni ebből a sikerből?

Ezek a kérdések nem maradnak megválaszolatlanul, mivel megkérdeztük a ChatGPT-t, hogy értékes információkkal szolgáljon a jelenlegi digitális eszköz trendekkel kapcsolatban.

Összefoglaló:

A ScapesMania (MANIA) innovatív bevételi forrásai és erős előértékesítési teljesítménye révén figyelemre méltó versenyzőként tűnik fel a kriptopénzek piacán.
Az Ethereum (ETH) potenciális lehetőséget mutat a 2000 dolláros határ felé tartó rallyra, amit a on-chain adatok és a tranzakciós volumenek megugrása támaszt alá.
A Ripple (XRP) pozitív változásokra számít az Evernode közelgő elindításával és az azt követő, az XRP-tulajdonosok számára történő kihelyezéssel.
A Cardano (ADA) egyedülálló technológiáival és a folyamatban lévő hard forkokkal növekedésre készül.
A Litecoin (LTC), az egyik legrégebbi altcoin, a közelgő felezés és az erős teljesítménye miatt egyre nagyobb figyelmet kap.
A Polkadot (DOT) kiemelkedik a blokkláncok összekapcsolására és a láncok közötti átutalások megkönnyítésére való összpontosításával.

ScapesMania (MANIA): Az új versenyző

A ScapesMania gyorsan az eredetisége szinonimájává vált a viszonylag új kriptopénzek piacán.

A ScapesMania kiemelkedik az alulértékelt altcoinok és a jól bevált kriptotitánok tömegéből innovatív bevételi forrásai és az előértékesítésének meteorikus emelkedése miatt.

A díjnyertes csapat által támogatott ScapesMania a biztonságról szól, mivel sikeresen átesett a legmagasabb szintű biztonsági tesztek auditjain.

A kulcsfontosságú tőzsdéken való jelenléttel a láthatáron a ScapesMania felkészült a nyilvánosság számára és a likviditásra, ami a növekedését fogja táplálni.

ChatGPT

A kripto előértékesítés célja, hogy az érdeklődők megismerkedjenek egy új érmével, és esetleg vásároljanak is belőle, mielőtt az hivatalosan megjelenik és az online kereskedési platformokon listázásra kerülne.

Ráadásul ez egy remek lehetőség arra, hogy a tokeneket sokkal alacsonyabb áron szerezzék be, mint amilyenek a projekt élesítése után lennének.

A jelenlegi ScapesMania előértékesítés napról napra egyre nagyobb lendületet vesz, így a kereskedők egy kis ablakot kapnak arra, hogy kihasználják ezt a tokent, amíg az még a kezdeti szakaszban van.

Az előértékesítéshez való csatlakozás lehetővé teszi, hogy jelentős megtakarítást érj el, mivel a ScapesMania értéke a tőzsdei bevezetéskor várhatóan megugrik.

Az ilyen ajánlatok nem tartanak sokáig – mivel az óra ketyeg, a lehetőség, hogy kedvezményes ScapesMania tokeneket szerezzünk, egyre fogyatkozik.

Számos tényező utal arra, hogy a ScapesMania a 2023-as év legígéretesebb új kriptovalutája:

Innovatív mechanizmusok: A ScapesMania lehetővé teszi, hogy a kriptóhoz értő emberek hasznot húzzanak a több milliárdos játékiparból;
Egyszerű tokenomika: A projekt tokenomikája élvonalbeli és könnyen érthető, mivel elkerüli a kétértelműséget;
Emelkedő előértékesítési számok: A ScapesMania lenyűgöző előértékesítési statisztikái azt mutatják, hogy jelentős vonzerőt nyer a kriptovilágban.

>>> Tudjon meg többet a hivatalos oldalon <<<<

Ethereum (ETH): A Titán következő lépése

ChatGPT

Az Ethereum (ETH) nemrég áttörte az 1870 dolláros ellenállást, és a láncon belüli adatok arra utalnak, hogy a 2000 dolláros szint felé készülhet.

Annak ellenére, hogy a Bitcoin mögött marad a nyereség tekintetében, az Ethereum (ETH) a tranzakciós volumenek megugrását tapasztalja.

A ChatGPT szerint ez a tendencia egy potenciális felfelé irányuló mozgást jelez.

Az Ethereum (ETH) árfolyama a 2000 dolláros szint felé való elmozdulás jeleit mutatja.

A Global In/Out of the Money adatai azt jelzik, hogy az 1880 dollár egy jelentős ellenállási pont. Ha az Ethereum (ETH) át tud törni ezen, akkor könnyen elérheti a 2000 dolláros határt, ahogy azt a ChatGPT elemezte.

On-chain szempontból az Ethereum (ETH) úgy tűnik, készen áll arra, hogy visszaszerezze a 2000 dolláros területet.

Azonban bármilyen, az 1600 dolláros szint alá való süllyedés érvénytelenítheti ezt a jóslatot.

Ripple (XRP): A jövő felfedése

ChatGPT

Az Evernode, az XRP Ledgerre épülő Layer-2 okosszerződéses megoldás, készül a bevezetésére.

A Xahau Network sikeres elindításával és a Hooks funkcionalitás aktiválásával, az Evernode készen áll az éles üzembe helyezésre, a céldátum 2023. november 27-e.

A ChatGPT szerint az ilyen fejlemények pozitív hatással lehetnek a Ripple (XRP) árfolyamára.

Az Evernode indulását követően a Ripple (XRP) tulajdonosok számára egy airdropot terveznek. Ennek során jelentős mennyiségű Evert, a protokoll javasolt natív fizetőeszközét osztanak majd szét.

Az Evernode elindítása és az azt követő airdrop befolyásolhatja a Ripple (XRP) árfolyamdinamikáját.

A Ripple (XRP) tulajdonosoknak azonban azt tanácsoljuk, hogy gyakoroljanak némi türelmet, és várják ki a további fejleményeket.

Cardano (ADA): Decentralizált úttörő

ChatGPT

A Cardano (ADA) kiemelkedik a legmodernebb technológiák egyedülálló kombinációjával, amelyek páratlan biztonságot és fenntarthatóságot nyújtanak a decentralizált alkalmazásoknak, rendszereknek és társadalmaknak.

A hálózat decentralizációja és skálázhatósága az Ouroboros protokollnak köszönhető. A ChatGPT megjegyzi, hogy ezek a jellemzők teszik a Cardano-t (ADA) erős versenyzővé a piacon.

A Cardano (ADA) több hard forkon is átesik, hogy fejlessze képességeit, párhuzamot vonva az Ethereum folyamatban lévő fejlesztésével.

Tekintettel a technológiai fejlődésére és a készülő hard forkokra, a Cardano (ADA) jelentős növekedésre készül a kriptoszférában.

Litecoin (LTC): Az ezüst ragyogása

ChatGPT

A 2011 októberében indított Litecoin (LTC) az egyik legrégebbi altcoin. Sokszor szolgált a később a Bitcoin által átvett technológiák tesztelésére.

Mivel hamarosan várható a következő feleződése, a Litecoin (LTC) erősen teljesít, az év eleje óta 38%-ot erősödött. A ChatGPT kiemeli, hogy az ilyen történelmi trendek a jövőbeli teljesítményt is jelezhetik.

A Litecoin (LTC) közelmúltbeli teljesítménye a közelgő felezésnek és az EDX Markets tőzsdére való bevezetésének tulajdonítható.

A növekvő égetési arány és a benne rejlő deflációs mechanizmus miatt a Litecoin (LTC) az év előrehaladtával teret nyerhet, különösen, ha az égetési arány továbbra is felfelé ívelő pályán marad.

Polkadot (DOT): A blokkláncok internetje

ChatGPT

A Polkadot (DOT), amelyet gyakran a „blokkláncok interneteként” emlegetnek, a specializált blokkláncok hálózatának összekapcsolására és biztosítására összpontosít, megkönnyítve a láncok közötti adat- vagy eszközátvitelt.

A Polkadot (DOT) natív utility token, kulcsfontosságú szerepet játszik az ökoszisztémában, különböző alapvető funkciókat szolgálva.

Tekintettel a skálázhatóság és a láncok közötti kommunikáció innovatív megközelítésére, a Polkadot (DOT) továbbra is a kriptoterület egyik legjobban megfigyelhető projektje marad – mutatott rá a ChatGPT.

Következtetés

A kriptopénzek piaca jelentős változásnak lehet tanúja, és nemcsak a Bitcoin, hanem az olyan altcoinok, mint az Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), Litecoin (LTC), Polkadot (DOT) is ígéretes tendenciákat mutatnak.

A ScapesMania (MANIA), egy új belépő, innovatív megközelítésével szintén komoly hírverést okoz.

Ezen kriptovaluták mindegyike egyedi tulajdonságokkal és növekedési potenciállal rendelkezik, ami a kereskedők és a piaci elemzők figyelmét egyaránt magára vonzza.

Ahogy a piac tovább fejlődik, úgy tűnik, hogy a ScapesMania (MANIA) az egyetlen olyan projekt, amely a biztonságos előre jelzett növekedéssel boldoggá teheti támogatóit.

A projekt nagy valószínűséggel még az év vége előtt minden pozitív előrejelzést felülmúl.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!