A Bitfinex is listázza a Cardano ada kriptovalutáját spot tőzsdéjén

-

A Bitfinex kriptotőzsde is listázza az ada kriptovalutát spot tőzsdéjén. A Cardano Foundation egy sajtónyilatkozatban megírta, hogy a kereskedés augusztus 6-án indul, a kezdetekben ADA/BTC, ADA/USDT, ADA/USD párokkal.

Már adával is kereskedhetünk a Bitfinexen

Úgy tűnik, hogy megindultak a fejlesztések a Cardanónál, mióta július végén aktiválták a Shelley láncelágazást. A legújabb hír, hogy egy újabb vezető kriptotőzsde listázza az ambiciózus projektet.

A Bitfinexen, a világ egyik vezető spot tőzsdéjén a három kereskedelmi pár augusztus 6-tól válik elérhetővé, az utalásokat pedig már most is fogadják.
A Cardano Foundation egy svájci nonprofit szervezet, melynek feladata a Cardano-hálózat futtatása. Elmondásuk szerint az amerikai dollár kereskedelemi párok miatt a Bitfinexen vásárolhatunk legolcsóbban adát.
Paolo Ardoino, a Bitfinex technológiai igazgatója szerint az ADA listázása természetes lépés a tőzsde számára, mivel a Shelley fejlesztéssel jelentősen megemelkedett a kereslet a kriptopénz iránt.
 

A Bitfinexszel az egész világon elterjedhet a Cardano

Nathan Kaiser, a Cardano Foundation alapítója szerint a kamatozás és delegálás bevezetésével az ada egyre nélkülözhetetlenebbé válik a Cardano-blokklánc számára.
Ez csak tovább növelte a szükségletét egy egyszerű fiat belépési pontnak az ada számára, melyet a Bitfinex-listázás teljes mértékben orvosol.
Amellett, hogy adát vásárolhatunk fiat pénzekkel, a Bitfinex globálisan elérhetővé tette a Cardano kriptovalutáját.
Charles Hoskinson, a Cardano mögött álló IOHK vezérigazgatója is egyetért ezzel. Hoskinson elmondta, hogy a Bitfinex-listázás tovább segít abban, hogy a Cardano legyen a világ első globális, blokkláncalapú pénzügyi operációs rendszere.

„A világ egyik legnagyobb tőzsdéjén való listázás jelentős mérföldkő az ADA elterjedésében és jól tükrözi, hogy a piac egyre jobban bízik a Cardanóban.”

Olvastad már? 270 millió dolláros drogkereskedéssel vádolnak egy darknetes eladót és egy gyógyszerészt

Kiemelt kép: Cryptocurrency News
Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Visszaszámlálás a bitcoin felezésig, 100 ezer vagy 55 ezer lesz a következő árfolyam

Április 20 nagy nap a Bitcoin hálózat számára, ismét itt a felezés, a kriptoközösség hangulata tagadhatatlanul emelkedett. Rengetegen úgy vélik, nagy emelkedés jöhet, és 100...

Ripple (XRP) technikai elemzés 04.20.

Prémium Ripple (XRP) A Ripple (XRP) árfolyama április 13. és 17. között 0,59 dollárról 0,43 dollárra esett, majd április 18-án újra tesztelte és áttörte a 0,50 dolláros...

Az Ethereum és a Bitcoin ára lefelé, miközben az új mémérme a Raboo előértékesítése megközelíti az 1 millió dollárt

Vendégbejegyzés A Bitcoin és az Ethereum 2024 első negyedévében megkönnyítette a piac egészére kiterjedő rallyt. A második negyedév kezdete óta ezek a top tokenek komoly eséseket...

Fordulatok a Binance nigériai ügyében

Richard Teng, a Binance kriptotőzsde ügyvezetője a Dubajban zajló Token2049 konferencián tartott beszédében elmondta, együtt dolgoznak a nigériai hatóságokkal, hogy megoldják a tőzsde ügyeit az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!