A Bitcoin (BTC) készen áll a kitörésre, de mik a legközelebbi célárak?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek világában a Bitcoin (BTC) körül megugrott az optimizmus, az elemzők jelentős értéknövekedést jósolnak.

Az AllianceBernstein friss elemzése szerint a Bitcoin (BTC) 2025-re akár 150.000 dolláros cikluscsúcsot is elérhet.

Ezt a bikás előrejelzést olyan tényezők vezérlik, mint a Bitcoin (BTC) várható feleződése és az intézményi befektetők várható beáramlása, különösen a Bitcoin (BTC) tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) révén.

A Bitcoin (BTC) árfolyamciklusai jellemzően négyéves periódusokra bonthatók, amelyek mindegyike a kitörés, a hype, a korrekció és a felhalmozás fázisait éli meg.

Ezek a ciklusok szorosan kapcsolódnak a felezési eseményekhez, amikor a Bitcoin (BTC) bányászoknak adott blokkjutalmak körülbelül négyévente feleződnek.

Mivel a következő feleződés jövő év áprilisában várható, a piac felkészül a lehetséges változásokra.

Az ETF-ek körüli közelmúltbeli optimizmus is jelentős szerepet játszott a Bitcoin (BTC) árfolyamának alakulásában.

A Bitcoin (BTC) ETF-ek jóváhagyása várhatóan jelentős intézményi beáramlást hoz a kriptopénzek piacára.

Az elemzők úgy vélik, hogy bár a kezdeti beáramlások fokozatosak lehetnek, a lendület a bevezetés után erősödhet, ami 2025 körül a ciklus csúcspontjához vezethet.

A bikás előrejelzések ellenére a piac továbbra is óvatos, tekintettel a Bitcoin (BTC) volatilitási múltjára és az árfolyamát befolyásoló különböző tényezők összetett összjátékára.

Az intézményi beáramlások várakozása az ETF-eken keresztül, a közelgő felezési eseménnyel párosulva potenciálisan átalakító időszakot jelent a Bitcoin (BTC) számára, még akkor is, ha a következő árfolyamcélok még nem tisztázottak.

Míg a Bitcoin (BTC) továbbra is a bikás kilátások és a medvés jelek között navigál, a ScapesMania kiemelkedik egyedi megközelítésével és magas hozamlehetőségével.

Ahogy a befektetők és a rajongók mérlegelik a lehetőségeiket, egyre nyilvánvalóbbá válik az ellentét a Bitcoin (BTC) bevált, de változékony természete és a ScapesMania friss és potenciálisan jövedelmező lehetőségei között.

ScapesMania (MANIA): A kripto-univerzum feltörekvő csillaga

A ScapesMania a kriptovilág figyelemre méltó versenyzőjeként tűnik fel, amely éles kontrasztot kínál az olyan bevett kriptovaluták volatilitásával szemben, mint a Bitcoin (BTC).

Míg a Bitcoin (BTC) ingadozással szembesül, árfolyama 29.087 és 37.682 dollár között oszcillál, és 10 napos mozgóátlaga 36.137 dollár, addig a ScapesMania (MANIA) egyedülálló növekedési lehetőséget kínál.

Ahogy korábban utaltunk rá, a legalapvetőbb szinten kiemelkedik az alulértékelt altcoinok és a jól bevált kriptotitánok tömegéből innovatív bevételi forrásai és az előértékesítésének meteorikus emelkedése miatt.

A díjnyertes csapat által támogatott ScapesMania a biztonságról szól, mivel sikeresen átment a legmagasabb szintű biztonsági tesztek auditjain.

A legfontosabb tőzsdéken való jelenléttel a láthatáron a ScapesMania a láthatóság és a likviditás felé tart, ami a növekedését fogja táplálni.

bitcoin

Mi az az előértékesítés?

A kripto előértékesítés célja, hogy az érdeklődők megismerhessenek és esetleg megvásárolhassanak egy új érmét, mielőtt az hivatalosan megjelenne és az online kereskedési platformokon listázásra kerülne.

Emellett ez egy remek lehetőség arra, hogy a tokeneket sokkal alacsonyabb áron szerezzék meg, mint amilyenek a projekt élesítése után lesznek.

A jelenlegi ScapesMania előértékesítés napról napra egyre nagyobb lendületet vesz, így a kereskedők egy kis ablakot kapnak arra, hogy kihasználják ezt a tokent, amíg az még a kezdeti szakaszban van.

Az előértékesítéshez való csatlakozás lehetővé teszi, hogy jelentősen megtakarítson, mivel a ScapesMania értéke a tőzsdei bevezetéskor várhatóan ugrásszerűen megnő.

Az ilyen ajánlatok nem tartanak sokáig – mivel az óra ketyeg, a lehetőség, hogy kedvezményes áron szerezzen ScapesMania tokeneket, elúszik.

A ScapesMania lesz 2023 és azon túl a legfelkapottabb altcoin?

Több tényező is arra utal, hogy a ScapesMania lesz 2023 legígéretesebb új kriptopénze:

  • Innovatív mechanizmusok: A ScapesMania segítségével a kriptohoz értő emberek profitálhatnak a több milliárdos játékiparból
  • Egyszerű tokenomika: A projekt tokenomikai elemei korszerűek és egyszerűen érthetőek, mivel elkerülnek minden kétértelműséget
  • Emelkedő előértékesítési számok: A ScapesMania lenyűgöző előértékesítési statisztikái azt jelzik, hogy jelentős vonzerőt nyer a kriptovilágban.

>>> Tudjon meg többet a hivatalos oldalon <<<<

A Bitcoin (BTC) árfolyamának előrejelzése

bitcoin

Az ETF optimizmus hatása már érezhető, a Bitcoin (BTC) ára nemrég meghaladta a 37.000 dollárt.

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) jelentős visszaesést szenvedett a 2021. novemberi csúcsához képest, idén több mint 120%-os lenyűgöző növekedéssel ellenállónak bizonyult.

Értelemszerűen a Bitcoin (BTC) ára négyéves ciklusokban mozog, amelyek mindegyike kitörési, hype, korrekciós és felhalmozási fázisokból áll.

E ciklusok szorosan kapcsolódnak a felezési eseményekhez, amelyek körülbelül négyévente következnek be, a következő pedig a jövő év áprilisában várható.

Ugyanakkor ezt a bikás kilátást ellensúlyozzák a medvés jelek, beleértve a Bitcoin (BTC) bányászok közelmúltbeli trendjeit, amelyek szerint a bányászok eladják a részesedésüket.

Ez az aktivitás azt jelzi, hogy a legfontosabb érdekeltek körében a medvés hangulat felé történő lehetséges elmozdulásról van szó, ami óvatos megközelítést sugall a Bitcoin (BTC) rövid távú jövőjével kapcsolatban.

Az ilyen mozgások fokozott piaci volatilitáshoz és áringadozáshoz vezethetnek.

A jelenlegi piaci adatok alátámasztják ezt a volatilitást. A Bitcoin (BTC) ára a 29.087 és 37.682 dollár közötti tartományban ingadozik.

További betekintést nyújtanak a mozgóátlagok: a 10 napos mozgóátlag 36.137 dollárnál, a 100 napos mozgóátlag pedig 28.953 dollárnál található.

E számok rávilágítanak a piac instabilitására és a felfelé és lefelé irányuló mozgások lehetőségére egyaránt.

Emellett a piacot kulcsfontosságú támasz- és ellenállási szintek határozzák meg. A támaszszintek 14.920 és 23.515 dollárnál helyezkednek el, jelezve azokat a potenciális területeket, ahol az árfolyam stabilizálódhat vagy visszapattanhat.

Másrészt a 40.705 és 49.299 dollárnál lévő ellenállási szintek olyan küszöbértékeket jelentenek, amelyek vagy lekorlátozhatják az árnövekedést, vagy áttörést jelezhetnek, ha túllépik őket.

Következtetés

A Bitcoin (BTC) kulcsfontosságú ponton áll, és a jelentős növekedésre vonatkozó előrejelzéseket a történelmi volatilitás mérsékli.

A közelgő felezési esemény és az ETF-eken keresztül történő potenciális intézményi befektetések emelkedő jövőre utalnak, amely 2025-re elérheti a 150.000 dollárt.

A Bitcoin (BTC) árfolyam-ingadozásai és a bányászok közelmúltbeli eladásai azonban folyamatos piaci bizonytalanságra utalnak.

Ezzel szemben a ScapesMania stabil és ígéretes alternatívaként tűnik fel a kriptoszektorban.

A Web3 és Web2 szerencsejátékok egyedülálló keveréke, az átlátható megközelítés és a magas hozamlehetőségek a Bitcoin (BTC) komplex dinamikájától eltérő, különálló lehetőséget kínál a befektetők számára.

Összességében, míg a Bitcoin (BTC) továbbra is növekedést és volatilitást tapasztalhat, a ScapesMania (MANIA) egy friss és potenciálisan stabilabb befektetési utat képvisel a fejlődő kriptopénz-területen.

A projekt tőzsdei bevezetés utáni 500%-os tervezett megtérülése csak az első állomás a rendkívül jövedelmező utazáson.

Már minden darab a helyén van, és nem akarsz lemaradni erről a pénztermelő MANIA-ról.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!