A Bitcoin (BTC) 36.000 dollár fölé emelkedhet, mit tartogat a jövő?

-


Vendégbejegyzés


A pénzügyek dinamikus világában a Bitcoin (BTC) a viták középpontjába került, egy sor jelentős fejleménynek köszönhetően.

E viták középpontjában a Federal Reserve közelgő kamatdöntései állnak. A BeInCrypto jelentései szerint a Federal Reserve a héten döntő fontosságú döntéseket készül meghozni.

A Bitcoin (BTC), mint elsőszámú kriptopénz, szorosan kapcsolódik ezekhez a makrogazdasági változásokhoz.

Az átfogó globális nyomás ellenére, mint például az emelkedő amerikai kincstári hozamok és a geopolitikai feszültségek, a Bitcoin (BTC) figyelemre méltó ellenálló képességről tett tanúbizonyságot.

A kriptopénz nemrég jelentős eredményt ért el, a múlt héten 34.525 dolláron zárt.

Ez a robusztus teljesítmény még figyelemre méltóbbá válik, ha egy Bitcoin tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyásával összefüggésben nézzük. Egy ilyen jóváhagyás vízválasztó pillanat lehet.

A pénzügyi környezetet alakító másik kulcsfontosságú tényező az amerikai államkötvények teljesítménye.

A 10 éves amerikai kincstárjegyek hozama nemrégiben 5% fölé ugrott, amire 17 éve nem volt példa.

Mindezen fejlemények közepette a kriptoközösség a Bitcoin ETF lehetséges jóváhagyásának várakozásától hangos.

Ez a jóváhagyás átalakító erejű lehet, lehetővé téve a hagyományos befektetők számára, hogy közvetlen kitettséget szerezzenek a Bitcoin (BTC) iránt, ami potenciálisan soha nem látott magasságokba repítheti a keresletet és az árfolyamot.

Miközben a Bitcoin (BTC) folytatja útját, és navigál a piaci komplexitásokon keresztül, érdemes összehasonlítást tenni a kriptogazdaság egyik feltörekvő csillagával, a ScapesManiával (MANIA).

ScapesMania (MANIA) a Bitcoin (BTC) emelkedésének középpontjában:

Míg a Bitcoin (BTC) örökséggel és széles körű elterjedtséggel rendelkezik, a ScapesMania (MANIA) rengeteg lehetőséget kínál a kriptórajongóknak, akik pénzügyileg proaktívak szeretnének lenni.

Sok kripto szakértő a 2023-as év legjobb új projektjének választja, és azon túl.

Sikerül elkülönülnie a versenytársaktól azzal, hogy a birtokosoknak számos bevételi forrást és magas potenciális megtérülést kínál az előértékesítés során.

bitcoin

A gyors potenciális nyereséget kereső vállalatoknak és egyéni kriptokereskedőknek mindenképpen érdemes megvizsgálniuk a ScapesMania ajánlatát.

Amint az előértékesítés befejeződik, az árfolyam az egekbe szökik, biztosítva a 400-500% közötti lehetséges hozamokat.

Jelenleg közel 85%-os aktív kedvezmény van, de ez nem tart örökké – az óra ketyeg, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

A ScapesMania tokenomikai és egyéb jellemzőit boncolgatva egyértelművé válik, hogy ez a legjobb altcoin, amit most érdemes tartani.

Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150.000 dolláros adomány, a közösségi médián keresztül terjedő olthatatlan hype és más pozitív szempontok garantálhatják, hogy a ScapesMania folytatni fogja a győztes útját, így érdemes minél hamarabb beszállni.

>>> Csatlakozz elővételben kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<<

Bitcoin (BTC) árfolyam-előrejelzés:

bitcoin

Jelenleg a Bitcoin (BTC) a 29.088 dollár és 37.683 dollár közötti ársávban ingadozik.

A 10 napos mozgóátlag 34.492 dolláron áll, ami meghaladja a 28.214 dolláron álló 100 napos mozgóátlagot. Ezek a számok rövid távon bikás lendületre utalnak.

A Bitcoin (BTC) kulcsfontosságú támaszszintjei 14.920 és 23.515 dollárnál vannak meghatározva.

Ezek a küszöbök jelentős vételi érdekeltségi pontokat jelentenek, történelmileg megakadályozva a drasztikus áresést.

Ezzel szemben az ellenállási szintek 40.705 és 49.300 dollárnál vannak jelölve, amelyek a Bitcoin (BTC) árfolyamának emelkedése szempontjából potenciális felső határként működnek.

Tekintettel a Bitcoin (BTC) körüli közelmúltbeli hírekre, több tényező is befolyásolhatja az árfolyam alakulását.

Például a MicroStrategy további 155 Bitcoin (BTC) felvásárlása jelzi a kriptovaluta iránti folyamatos intézményi érdeklődést.

A nagy cégek ilyen felvásárlásai a Bitcoin (BTC) hosszú távú értékállósága iránti bizalmi szavazatnak tekinthetők.

Továbbá a hír, miszerint a Bitcoin (BTC) a FOMC bejelentései után visszavette a 35 000 dolláros határt, valamint a jelentős token-égetések pozitív piaci hangulatot jeleznek.

Következtetés

A folyamatosan változó pénzügyi környezetben a Bitcoin (BTC) a kriptovaluták átalakító erejének bizonyítékaként áll, mivel rugalmasan navigál a piaci összetettség és a globális nyomás között.

A Federal Reserve döntéseit övező várakozás, a Bitcoin (BTC) ETF lehetséges jóváhagyása és az amerikai államkötvények teljesítménye mind együttesen optimista és bizonytalan képet festenek a Bitcoin (BTC) jövőjéről.

Másrészt a ScapesMania (MANIA) innovatív megközelítésével és ígéretes potenciáljával meggyőző alternatívaként mutatkozik be a kriptótérségben.

Még a Bitcoinhoz (BTC) való összehasonlítás során is sok kripto szakértő úgy véli, hogy a ScapesMania az, amely a legnagyobb növekedési potenciált kínálja, 500% feletti lehetséges megtérüléssel.

A projekt elképesztő potenciált kínál, és a jelenlegi kedvezmények, bónuszok és promóciók is túl jók ahhoz, hogy kihagyjuk őket.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Solana (SOL) technikai elemzés 12.01.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) erős bullish kilátásokkal rendelkezik az árfolyamgrafikonon. Az USD Coin (USDC) havi 70 milliárd dollár feletti átutalási volumenéről szóló hírek csak megerősítették...

4 kripto decemberre, amit feltétlenül nézz meg

Vendégbejegyzés Összeállításunk azokról a kriptókról szól, amelyeket érdemes figyelemmel követni 2023 decemberében. Ezek a kriptoprojektek ugyan még az előértékesítésük szakaszában járnak, de máris aktív közösségük van,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!