A Binance Labs 500 millió dollárt fektet be web3 startupokba

-

A Binance Labs, a vezető kriptotőzsde kockázati részlege bejelentette, hogy új alapot indít, amely a Web3 és a blokklánc technológiákra összpontosítja tevékenységét.
Az 500 millió dolláros tőkével induló alap olyan vállalatokba fog befektetni, amelyek a kriptovalutákat a Web3 és más technológiák felhasználásával kombinálják és bővítik azok felhasználási területeit.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Binance Labs, a kriptopénz tőzsde befektetési és VC szervezete új befektetési kört jelentett be, amelynek célja a befektetési portfólió diverzifikálása.  Az alap, amely 500 millió dollárral fog rendelkezni, a kriptovaluták funkcióinak bővítését célzó projektek mögé igyekszik majd pénzt tenni.
Az alapban többek között a DST Global Partners és a Breyer Capital cégek és befektetők is részt vesznek.
A Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao kijelentette, hogy az alap egyik célja az új technológiák bevezetésének felgyorsítására hivatott elemek összekapcsolásának megkönnyítése.

„Az újonnan elindított befektetési alap célja, hogy felfedezze és támogassa azokat a projekteket és alapítókat, akik képesek a Web3 építésére és vezetésére a defi, NFT, a játékok, metaverzum, közösségi hálózatok és más területeken.”

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

Befektetési stratégia

A Binance Labs 2018 óta létezik, és olyan, a kriptopénz- és Gamefi iparágban releváns projekteket támogatott, mint az Axie Infinity, az Elrond, a Dune Analytics és a The Sandbox.
A részleg az ilyen cégek inkubálására specializálódott, ami azt jelenti, hogy olyan startupokat finanszíroz a területen, amelyek most kezdték meg működésüket, és finanszírozást és tanácsadást keresnek a működésükhöz.
A Binance Labs eddig négy szezont rendezett globális inkubációs projektjének, amelynek során több mint 100, 25 különböző országból érkező projektet karolt fel a szervezet.
Az inkubáció az új alapnak is nagy részét képezi majd, a tőzsde igyekszik kapcsolatot teremteni ezekkel a startupokkal és segíteni őket a növekedésükben azzal, hogy finanszírozást és szakértelmet biztosít számukra különböző területeken.
A Binance azonban azt is bejelentette, hogy érettebb projektekbe is befektet, beleértve a korai fázisban lévő cégeket olyan területeken, mint a defi, az NFT-k, a szerencsejáték, a metaverzum, a közösségi média és a kriptó, valamint olyan, már működő cégekbe is, amelyek a Binance partnereiként működnének – a Binance funkcióit és hatókörét bővítenék a platformja használatával.

Olvastad már? Bitcoin, Ethereum technikai elemzés: kereszteződtek a mozgóátlagok

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!