A bikás lendület megállása közel van az ADA, MATIC, DOT számára?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca az FTX összeomlása után javulófélben van, a teljes piaci tőke 1,35 billió dollárra emelkedett, és az elmúlt hónapban növekedést mutatott.

A befektetők visszanyerik bizalmukat, részben az új Bitcoin ETF-ek várakozásának köszönhetően, amelyek szélesíthetik a piac befektetői bázisát.

Annak ellenére, hogy a kockázati tőkefinanszírozás az FTX után jelentősen visszaesett, a piac óvatos, de érezhető élénkülésnek lehet tanúja, ami ígéretes színteret teremt a Cardano (ADA), a Polygon (MATIC), a Polkadot (DOT) és a feltörekvő ScapesMania növekedéséhez, amelyek mindegyike egyedi pozícióval és kilátásokkal rendelkezik ezen az élénkülő piacon.

A tokenek ára alacsony, ami azt jelenti, hogy a költségvetéstől függetlenül kihasználhatjuk a lehetőséget. Jelenleg azonban nem altcoin-szezonban vagy bikapiacon vagyunk.

Sok szakértő úgy véli, hogy ez a növekedés átmeneti jelenség, és nem tanácsos arra számítani, hogy az emelkedő trend kitart addig, amíg az ETF jóváhagyást nem kap.

Szóval erre számítunk ma? Olvass tovább, hogy megtudd!

ScapesMania: A szerencsejáték és a kripto jövője

Míg a nagyobb kriptovaluták volatilitással küzdenek, a ScapesMania szinte garantált 400-500%-os hozamot kínálhat.

Az innovatív projekt jelenleg előértékesítés alatt áll, ami azt jelenti, hogy a tulajdonosokat jól megfizethetik a várakozásért.

Az előértékesítés több fordulóból áll, a jelenlegi pedig hatalmas, 75%-ot megközelítő kedvezményt kínál a vásárlásra.

Ha van olyan pillanat, amikor érdemes bízni a hype-ban, akkor az most van!

A tokenek ára alacsony, ami azt jelenti, hogy a pénztárcádtól függetlenül kihasználhatod az ajánlatot.

Semmi hátránya, és rengeteg potenciális nyereséggel jár a ScapesMania-hoz való csatlakozás, még akkor is, ha nincs sok pénzed, amit igénybe vehetnél.

Az érme jellemzőinek közelebbi vizsgálata számos vonzó szempontot tár fel.

A ScapesMania például lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy részt vegyenek egy több milliárd dolláros iparágban, és számos olyan funkcióval rendelkezik, amely a felhasználók elkötelezettségét fenntartja, és arra ösztönzi őket, hogy továbbra is részt vegyenek.

Továbbá a projekt tokenomikája átlátható és biztonságos, és a legutóbbi 150.000 dolláros nyereményjáték hozzáadása lehet az utolsó simítás, ami ahhoz szükséges, hogy a korai rajongókból teljes értékű fanatikusok váljanak.

Azoknak, akik még mindig fontolgatják, hogy melyik előértékesítési projektet válasszák, tudniuk kell, hogy a ScapesMania jövőképe rendkívül ambiciózus.

További listázások, fejlesztések és egy olyan egyedi, hiánypótló koncepció fejlesztése formájában érkezik, amelyet még nem fogadtak el a kriptoközösségekben.

Mindezeket figyelembe véve nem meglepő, hogy az előértékesítési számok kiemelkedőek – ez hosszú távon biztosan sokak számára jelenthet áldást.

A ScapesMania azon a ponton van, ahol a korábbi vásárlók már gondolhatják, hogy nagyszerű döntést hoztak, és most eljött az ideje azoknak is, akik még nem próbálták ki a projektet.

Szálljon be most, hogy elérje a 400-500%-os vagy talán még magasabb potenciális megtérülést.

>>> Csatlakozzon az előértékesítéshez 75%-os kedvezménnyel <<<

Cardano (ADA): A fenntartható alternatíva piaci rugalmassága

ada

A Cardano (ADA) az utóbbi időben emelkedő tendenciát mutat, ami részben a kriptopénz piac szélesebb körű fellendülésének tudható be.

A Cardano (ADA) árfolyamsávja jelenleg 0,25 és 0,32 dollár között helyezkedik el, a fizetőeszköz a stabilitás és a növekedési potenciál jeleit mutatja.

A Cardano (ADA) 10 napos mozgóátlaga 0,32 dolláron áll, ami rövid távon enyhe bikás tendenciát jelez, míg a 100 napos mozgóátlag 0,27 dolláron azt sugallja, hogy a hosszabb távú trend is felfelé mutat.

A 0,15 és 0,21 dolláros támaszszintek kulcsfontosságúak a jelenlegi árstabilitás fenntartásához, a 0,34 és 0,41 dolláros ellenállási szintek pedig azok a célok, amelyeket a Cardano (ADA) árfolyamának meg kell lépnie a további növekedéshez.

A Cardano (ADA) közelmúltbeli árfolyam-emelkedését a nagy tranzakciók növekedése támogatja, ami a nagybefektetők erős érdeklődését jelzi.

Ezenkívül a Cardano (ADA) decentralizált pénzügyi protokollokba zárolt teljes érték új csúcsokat ért el, ami a hálózat képességeibe vetett bizalom és befektetés növekedését tükrözi.

Úgy tűnik, hogy a Cardano (ADA) jövője a folyamatos növekedés jegyében telik.

Polygon (MATIC): Folyamatos növekedés a felhasználói elkötelezettség terén

Az elmúlt negyedévben a Polygon (MATIC) hálózati aktivitása 1,6%-kal nőtt, ami a felhasználói bázis folyamatos növekedését jelzi.

Ez a növekedés a felhasználói elkötelezettség pozitív jele, és a decentralizált alkalmazások piacán való megszilárdulásra utal.

A Polygon (MATIC) árfolyama a 0,54 és 0,70 dollár közötti tartományban figyelhető meg.

A 10 napos mozgóátlag, amely jelenleg 0,676 dolláron áll, rövid távú pozitív trendre utal, míg a 100 napos mozgóátlag 0,58 dolláron hasonló középtávú trendre utal.

A 0,27 és 0,44 dollárnál kialakult támaszszintek megalapozzák a jelenlegi árfolyamot, a 0,76 és 0,93 dollárnál lévő ellenállási szintek leküzdése pedig további felfelé irányuló mozgás lehetőségét jelezné.

A Polygon (MATIC) DeFi protokollokban zárolt összértékének csökkenése ellenére a hálózat jelentős, 900 millió dollár feletti összeget mutat, és a DeFi tranzakciók a napi hálózati aktivitás jelentős részét teszik ki.

A hálózat alapjai, beleértve a felhasználók elkötelezettségét és a DeFi és NFT ökoszisztémákba történő befektetéseket, a folyamatos növekedés lehetőségét sugallják, bár a szélesebb piaci viszonyokat tükröző, visszafogott ütemben.

Polkadot (DOT): Együttműködés a Cardanóval

A Polkadot (DOT) a közelmúltban hozta nyilvánosságra, hogy a Cardano (ADA) a Substrate-ot, a Polkadot (DOT) blokkláncépítő keretrendszerét fogja felhasználni a „partnerlánc” projektjének fejlesztéséhez.

Ez a lépés megmutatja a Substrate sokoldalúságát és a web3 területén való terjeszkedés megkönnyítésére szolgáló potenciálját, valamint a felhasználóbarát jellegét más láncok és ökoszisztémák számára.

A Polkadot (DOT) árfolyamsávját 3,813 és 4,832 dollár között jegyezték, a 4,659 dolláros 10 napos mozgóátlag pedig rövid távon bikás tendenciát jelez.

A 100 napos mozgóátlag 4,332 dolláron áll, ami arra utal, hogy a középtávú trend szintén pozitív irányba hajlik.

A 2,166 és 3,185 dolláros támaszszintek kulcsfontosságúak az árstabilitás fenntartásához, míg az 5,222 és 6,241 dolláros ellenállási szintek azok a küszöbök, amelyeket át kell lépni a további felfelé irányuló lendülethez.

A Cardano (ADA) és a Polkadot (DOT) közötti partnerség stratégiai lépés, amely mindkét platform képességeit növelheti.

A Cardano (ADA) elszámoló rétegének kihasználásával a partnerláncok egy moduláris keretrendszer segítségével fejleszthetik számítási rétegüket, miközben a láncok közötti elszámolásoknál továbbra is a Cardanóra (ADA) támaszkodhatnak.

A Cardanóval (ADA) való együttműködés a Polkadot (DOT) hálózat számára fokozott innovációt és növekedést eredményezhet.

Következtetés

A kriptopénzpiac fellendülése termékeny talajt biztosít mind a befutott érmék, mind a feltörekvő szereplők számára.

A ScapesMania előértékesítési sikere fényes jövőre utal, míg a Cardano (ADA) a piaci fellendülést erős befektetői érdeklődéssel és DeFi aktivitással használja ki.

A Polygon (MATIC) tovább építi felhasználói bázisát, és fenntartja jelentős pozícióját a DeFi szektorban.

A Polkadot (DOT) stratégiai partnerségeket használ ki az ökoszisztémájának bővítésére, ami az innováció és a terjeszkedés lehetőségét jelzi.

A piac további fejlődése során a ScapesMania emelkedik ki, mint a legvalószínűbb, hogy biztonságos és erőteljes növekedést biztosító projekt.

Ne szalassza el tehát a lehetőséget, hogy kedvezményesen szerezzen tokeneket, és élvezze a bevezetés utáni jelentős hozamot!

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért kell az ATOM-nak 10 dolláros támogatási szintre lépnie?

A Cosmos (ATOM) egy hetes csökkenés után az elmúlt 24 órában felfelé vette az irányt. Ha azonban a token lenyűgöző teljesítményt kell mutatnia, akkor egy kritikus...

Ismét nagy bukás előtt állhat a SEC, kevés az esélyük a Kraken tőzsde ellen

A tőzsdefelügyelet nemrégiben perelte be ismét a Krakent, amiért kriptopénzeket árusít, de egyes nézetek alapján ez az újrahasznosított per eleve bukásra van ítélve. A jogi...

Elősegítheti a megújuló energiák terjedését a Bitcoin

A Cornell University friss tanulmánya szerint a bitcoin bányászok segíthetik a megújuló energiák terjedését, hiszen fel tudják használni az esetlegesen megtermelt felesleges készleteket. A jelentésben...

A természetvédelmi fókuszú kriptó hatalmas sikerei

A Chimpzee ($CHMPZ) projektje nem csak más szemmel néz a környezetvédelemre, de benne rejlik a pénzügyi megtérülés lehetősége is. Fogja a blokklánc technológiát, és egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!