A befektetők 5 legjobb választása most – XRP, Polygon, Avalanche, Chainlink és az új érme!

-


Vendégbejegyzés


Az utóbbi időben a piac a tartós bővülés időszakát élte át, ami igen jelentős volt.

A Bitcoin tőzsdén kereskedett alap jóváhagyásáról szóló kedvező hírek valószínűsíthetően fenntartják ezt a tendenciát.

Az általánosan optimista hangulat miatt most van itt az ideális pillanat annak eldöntésére, hogy mely altcoinok érdemesek a befektetésre.

A legjobb tudásunk szerint összeállítottunk egy listát a legnagyobb érmékről, amelyek még csak a közelébe sem jutottak annak, hogy akár csak a felét is megvalósítsák a bennük rejlő lehetőségeknek.

A Ripple (XRP), a Polygon (MATIC), az Avalanche (AVAX), a Chainlink (LINK) és a feltörekvő ScapesMania (MANIA) mind remek választás ezekben az időkben.

A befektetők 5 legjobb választása most:

ScapesMania (MANIA): A kriptopiac új belépője, a ScapesMania innovatív bevételi forrásaival és erős előértékesítési teljesítményével tűnik ki, amelyet robusztus biztonsági intézkedések és a tőzsdei bevezetés lehetőségei támogatnak.
Ripple (XRP): A jogi kihívások ellenére a Ripple (XRP) ígéretesnek tűnik a globális CBDC-kezdeményezésekben és az ázsiai átutalási szolgáltatásokban való részvételével, a piaci dinamika és a letéti rendszer hatásainak kiegyensúlyozásával.
Polygon (MATIC): A Polygon (MATIC) piaci értékét a megnövekedett tranzakciók kezelésére való képessége és a növekvő ökoszisztéma erősíti, és a megugró hálózati aktivitással rugalmasságot mutat.
Avalanche (AVAX): Jelentős árfolyam-emelkedést tapasztalva a nagy bankok által az RWA tokenizációban való elfogadása miatt, az Avalanche (AVAX) intézményi elfogadottsága hajtja a piaci növekedését.
Chainlink (LINK): Az RWA tokenizációban betöltött szerepe miatt figyelmet kapó Chainlink (LINK) stratégiai pozíciója, mint a blokkláncok és a valós alkalmazások közötti híd, erősíti piaci jelenlétét.

ScapesMania (MANIA): Új versenyző

Számos kripto szakértő a ScapesManiát választja a 2023-as év legjobb új projektjének és azon túl.

Sikerül elkülönülnie a versenytársaktól azzal, hogy az előértékesítés során számos bevételi forrást és magas potenciális megtérülést kínál a tulajdonosoknak.

A gyors potenciális nyereséget kereső vállalatoknak és egyéni kriptokereskedőknek mindenképpen érdemes megvizsgálniuk a ScapesMania ajánlatát.

Amint az előértékesítés befejeződik, az árfolyam az egekbe szökik, biztosítva a 400-500% közötti lehetséges hozamokat.

Jelenleg közel 85%-os aktív kedvezmény van, de ez nem tart örökké – az óra ketyeg, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

A ScapesMania tokenomikai és egyéb jellemzőit boncolgatva egyértelművé válik, hogy ez a legjobb altcoin, amit most érdemes tartani.

Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150.000 dolláros nyereményjáték, a közösségi médián keresztül terjedő olthatatlan hype és más pozitív szempontok garantálhatják, hogy a ScapesMania tovább folytatja a győztes útját, ezért érdemes minél hamarabb beszállni.

>>> Csatlakozz elővételben kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<

Ripple (XRP): Stabil versenyző a bizonytalan időkben

A folyamatban lévő SEC per korlátozott pénzügyi szankciókat sejtet, ami pozitív hangulatot teremt a Ripple (XRP) tulajdonosai körében.

A Ripple (XRP) részvétele a globális központi banki digitális valuta (CBDC) kezdeményezésekben és az ázsiai átutalási szolgáltatások bővítésében játszott szerepe, különösen az SBI Remit Ripple (XRP) használata révén, erősíti a Ripple (XRP) pozícióját az átutalási iparágban.

A Ripple (XRP) piaci dinamikáját befolyásolják jogi csatározásai, valamint a CBDC-k és az átutalások terén tett stratégiai kezdeményezései.

A 2017 decemberében bevezetett escrow-rendszer, amely időszakosan felszabadítja a Ripple (XRP) árfolyamát, a végső kibocsátás közeledtével hatással lehet a piaci stabilitására.

A Ripple (XRP) jövője óvatosan optimistának tűnik. A SEC-per megoldása jelentős katalizátor lehet a Ripple (XRP) számára.

A CBDC-ben és az ázsiai átutalásokban betöltött növekvő szerepe ösztönözheti az elfogadást, de a letéti rendszerének a piacra gyakorolt hatása gondos megfigyelést igényel.

Polygon (MATIC): A hálózat növekedésének útját egyengetve

Polygon

A Polygon (MATIC) ellenálló képességről tett tanúbizonyságot a megugró hálózati aktivitásával. A platform a megnövekedett tranzakciók kezelésére való képessége és növekvő ökoszisztémája kedvezően pozícionálja a piacon.

A Polygon (MATIC) árdinamikája szorosan kapcsolódik a hálózati aktivitáshoz és az elfogadási arányhoz.

Ahogy a platform továbbra is egyre több felhasználót és projektet vonz, ez pozitívan befolyásolhatja a piaci értékét.

A Polygon (MATIC) jövője ígéretesnek tűnik, tekintettel a növekvő hálózati aktivitásra és elfogadottságra.

A kihívást azonban a hálózati teljesítmény és a biztonság fenntartása jelenti a skálázás során, ami kulcsfontosságú lesz a hosszú távú siker szempontjából.

Avalanche (AVAX): Az elfogadás új magasságokba történő skálázása

Az Avalanche (AVAX) árfolyama megugrott, és éves csúcsot ért el. Ez a hullámzás annak tulajdonítható, hogy a nagy bankok elfogadják a valós eszközök (RWA) tokenizálására, ami mutatja az egyre növekvő intézményi elfogadottságát.

Az Avalanche (AVAX) árfolyama jelentős növekedést mutatott, rövid idő alatt megduplázódott.

Ez a növekedés az RWA tokenizációban való elfogadásának és az intézményi befektetők növekvő érdeklődésének köszönhető.

Az Avalanche (AVAX) jövője fényesnek tűnik az RWA tokenizációban való növekvő elfogadásával.

Azonban e lendület fenntartása és a felhasználási esetek bővítése kulcsfontosságú lesz a további sikeréhez.

Chainlink (LINK): Hidat képez a valós világ és a blokklánc között

A Chainlink (LINK) az RWA tokenizációban betöltött szerepe miatt került a figyelem középpontjába. A blokkláncok és a valós világbeli alkalmazások közötti hídként betöltött pozíciója az oracle-okon és együttműködéseken keresztül erősíti piaci jelenlétét.

A Chainlink (LINK) árdinamikáját stratégiai pozícionálása és partnerkapcsolatai befolyásolják. Bár nem biztos, hogy a ROI tekintetében a legjobban teljesít, alapvető értékjavaslata továbbra is erős.

A Chainlink (LINK) jövője erősnek tűnik, mivel egyre nagyobb jelentőséggel bír az RWA tokenizáció és a blokklánc integráció terén. A kihívás a növekedés fenntartásában, valamint a partnerségek és a felhasználási esetek bővítésében rejlik.

Következtetés

A jelenlegi kriptopénzpiacon a Ripple (XRP), a Polygon (MATIC), az Avalanche (AVAX), a Chainlink (LINK) és a ScapesMania (MANIA) emelkedik ki a befektetők öt legjobb választásaként.

Ezen altcoinok mindegyike egyedi erősségeket és növekedési potenciált mutat fel, így kiemelkednek a piaci kihívások közepette.

A Ripple (XRP) részvétele a globális pénzügyi kezdeményezésekben, a Polygon (MATIC) növekvő hálózati aktivitása, az Avalanche (AVAX) elfogadása az RWA tokenizációban, a Chainlink (LINK) szerepe a blokklánc integrációban kulcsfontosságú hídként.

Valamint a ScapesMania innovatív megközelítése a kriptotérben együttesen a lehetőségek spektrumát jelentik a hozzáértő befektetők számára, akik ezekben az időkben rugalmas és ígéretes digitális eszközöket keresnek.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A MicroStrategy legfrissebb Bitcoin vásárlása

A MicroStrategy legutóbbi Bitcoin (BTC) vásárlásának utóhatásai miatt a medvék azon tűnődnek, vajon megváltoztak-e az idők. A Bitcoin árfolyama ugyanis nem zuhant úgy, ahogy azt...

Optimism (OP) technikai elemzés 12.01.

Prémium Optimism (OP) Az Optimism (OP) az L2 szektor állapota miatt kihívásokkal nézett szembe. Egy nemrégiben készült jelentés mélyebben elmerült ezekben a következményekben, és abban, hogy a DEX...

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!