A 5 legmenőbb kripto, amit most meg kell vásárolni, mivel a bikás trend továbbra is fennáll

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzpiac dinamikus szakaszát éli, jelentős mozgásokkal a különböző digitális eszközök között.

A CoinGape nemrégiben kiadott jelentése kiemeli a piac előretörését, amelyet a Bitcoin jelentős növekedése hajt.

Ez az emelkedés tükrözi a növekvő befektetői bizalom és piaci aktivitás szélesebb körű trendjét, ami megteremti a terepet más kriptopénzek emelkedéséhez, beleértve az Ethereum-ot (ETH), az Avalanche-ot (AVAX), a Ripple-t (XRP), az Aptost (APT) és a feltörekvő ScapesMania-t (MANIA).

A mostani piaci környezet ideális a következő nagy kriptopénz kereső kiszúrásához.

Most van itt a pillanat a cselekvésre, hiszen minden a helyén van.

Ennek a darabnak az a célja, hogy kiemeljen konkrét coinokat, amelyek a legnagyobb hozamot fogják nyújtani.

A legmenőbb 5 kriptopénz, amit most érdemes vásárolni:
  • ScapesMania (MANIA): A kriptoarénában új versenyzőként feltűnő ScapesMania innovatív megközelítésével és ígéretes piaci potenciáljával hívja fel magára a figyelmet, amelyet egy sikeres előértékesítés és stratégiai partnerségek támogatnak.
  • Ethereum (ETH): Jelentős változásokon megy keresztül az ökoszisztémájában, ami a kriptopiacon betöltött szerepének alakulását jelzi, és óvatosan optimista jövője az alkalmazkodóképesség és az innováció által vezérelt.
  • Avalanche (AVAX): Az éves csúcsra emelkedést megélő Avalanche (AVAX) tokenizációban való elfogadása a nagy bankok által sarkalatos pillanatot jelez, ami ígéretes, de kihívásokkal teli jövőt sejtet a kriptopiacon.
  • Ripple (XRP): A Ripple piaci teljesítményét jelenleg a SEC-vel folyó jogi csatározás befolyásolja, így az árfolyam jövőbeli pályája ezen ügyek kimenetelétől függ.
  • Aptos (APT): Az Aptos jelentős token-kiadással navigál a piaci fejlődésében, ami potenciális növekedést jelez, de bizonytalanságot is jelent a piaci értékre gyakorolt hatásával kapcsolatban.

ScapesMania (MANIA): Új versenyző a kriptopiac színpadán.

Számos kripto szakértő a ScapesManiát választja a 2023-as év legjobb új projektjének és azon túl.

Sikerül elkülönülnie a versenytársaktól azzal, hogy a birtokosoknak számos bevételi forrást és magas potenciális megtérülést kínál az előértékesítés során.

kripto

A gyors potenciális nyereséget kereső vállalatoknak és egyéni kriptokereskedőknek mindenképpen érdemes megvizsgálniuk a ScapesMania ajánlatát.

Amint az előértékesítés befejeződik, az árfolyam az egekbe szökik, biztosítva a 400-500% közötti lehetséges hozamokat.

Jelenleg közel 85%-os aktív kedvezmény van, de ez nem tart örökké – az óra ketyeg, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

A ScapesMania tokenomikai és egyéb jellemzőit boncolgatva egyértelművé válik, hogy ez a legjobb altcoin, amit most érdemes tartani.

Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150 000 dolláros nyereményjáték, a közösségi médián keresztül terjedő olthatatlan hype és más pozitív szempontok garantálhatják, hogy a ScapesMania tovább folytatja a győztes útját, ezért érdemes minél hamarabb beszállni.

>>> Csatlakozz elővételben kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<<

Ethereum (ETH): Az úttörő útja a jövőben

 

Az Ethereum (ETH) jelentős változáson megy keresztül, a piaci elemzők érdekes fejleményeket figyelnek meg az ökoszisztémájában.

Ez a fejlődés kritikus fontosságú a kriptovilágban elfoglalt jelenlegi pozíciójának megértéséhez.

Az Ethereum (ETH) árfolyamsávja jelenleg 1603 és 1946 dollár között ingadozik. A 10 napos mozgóátlaga 2007 dolláron áll, a 100 napos mozgóátlaga pedig 1718 dolláron.

A legfontosabb támaszszintek a 1047 és 1390 dollárnál, míg az ellenállási szintek a 2077 és 2421 dollárnál találhatóak.

Tekintettel a jelenlegi piaci és árhelyzetre, az Ethereum (ETH) jövője óvatosan optimistának tűnik.

Az alkalmazkodási és innovációs képessége kulcsfontosságú lesz a komplex kriptopiacon való navigálásban.

Avalanche (AVAX): A piaci teljesítményt nyújtó piaci szereplő.

kripto

Az Avalanche (AVAX) éves csúcsra emelkedett, amit a tokenizáció területén a nagy bankok jelentős elfogadása hajtott.

Ez kulcsfontosságú pillanatot jelent a piaci útjában.

Az Avalanche (AVAX) árfolyamsávja 9,40 dollár és 12,55 dollár között mozog. A 10 napos mozgóátlag 20,31 dolláron, a 100 napos mozgóátlag pedig 11,28 dolláron áll.

A támaszszintek 4,32 és 7,47 dollárnál, az ellenállási szintek pedig 13,77 és 16,92 dollárnál vannak.

Az Avalanche (AVAX) jövője a kriptopiacon ígéretesnek tűnik, mégis olyan kihívásokkal néz szembe, amelyek hatással lehetnek a pályájára.

A közelmúltban bekövetkezett fellendülése és a piaci elfogadás kulcsfontosságú tényező a potenciális növekedésében.

Ripple (XRP): Navigálás a szabályozási hullámok között

A Ripple (XRP) jelenleg a SEC kontra Ripple ügyre összpontosít, amely továbbra is központi érdeklődési és befolyási pont a piaci teljesítményére.

A Ripple (XRP) árfolyamsávja jelenleg 0,509 és 0,655 dollár között mozog. A 10 napos mozgóátlag 0,629 dollár, a 100 napos mozgóátlag pedig 0,544 dollár.

A támaszszintek 0,272 és 0,418 dollárnál, az ellenállási szintek pedig 0,710 és 0,857 dollárnál vannak.

A Ripple (XRP) jövőbeli árfolyam-pályája erősen összefonódik a jogi csatározások kimenetelével.

Ezeknek az ügyeknek a megoldása jelentősen befolyásolja majd a piaci pozícióját és a befektetői bizalmat.

Aptos (APT): A potenciál kiaknázása

Az Aptos (APT) a közelmúltban feloldotta tokenjeinek jelentős részét, és szétosztotta azokat az ökoszisztémája különböző érdekelt felei között.

Ez a lépés kulcsfontosságú fejlemény a piaci fejlődésében.

Az Aptos (APT) árfolyamsávja 5,35 és 8,10 dollár között mozog. A 10 napos mozgóátlag 7,32 dollár, a 100 napos mozgóátlag pedig 5,92 dollár.

A támaszszintek 0,90 és 3,65 dollárnál, az ellenállás szintjei pedig 9,15 és 11,90 dollárnál vannak.

Az Aptos (APT) jövőjét a kriptopiacon a potenciális növekedés jellemzi, amelyet a közelmúltbeli fejlesztései és stratégiai lépései hajtanak.

Azonban a token feloldásának hatása a piaci értékére továbbra is kritikus tényező, amit figyelni kell.

Következtetés

A kriptopénzpiac a dinamikus fejlődés szakaszában van, ahol minden egyes digitális eszköz egyedi kihívások és lehetőségek között navigál.

A ScapesMania (MANIA) innovatív újoncként pozícionálja magát, míg az Ethereum (ETH), az Avalanche (AVAX), a Ripple (XRP) és az Aptos (APT) mindegyike saját sarkalatos pillanataival néz szembe, amelyek meghatározzák jövőjét ebben a folyamatosan változó környezetben.

A piac előretörése a növekvő befektetői bizalmat tükrözi, mivel hihetetlen lehetőségeket kínál.

Napjaink legígéretesebb érméje egyértelműen a ScapesMania, amely az égbe szökő, legalább 500%-os potenciális megtérülést kínál már a kezdetektől fogva.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Elon Musk: „B*szódjanak meg a hirdetők!”

A milliárdos vállalkozó a The New York Times éves konferenciáján fejtette ki a nézeteit a hirdetők hozzáállásáról, élő tévéadásban. A Fehér Ház antiszemita és rasszista...

Történelmi bukáshoz közelíthet az amerikai dollár

Peter Schiff, az ismert közgazdász a közösségi médiában osztotta meg a gondolatait az USA pénzrendszeréről, és a felvázolt kép távol van az idillitől. Hogy mennyire...

Solana (SOL) technikai elemzés 12.01.

Prémium Solana (SOL) A Solana (SOL) erős bullish kilátásokkal rendelkezik az árfolyamgrafikonon. Az USD Coin (USDC) havi 70 milliárd dollár feletti átutalási volumenéről szóló hírek csak megerősítették...

4 kripto decemberre, amit feltétlenül nézz meg

Vendégbejegyzés Összeállításunk azokról a kriptókról szól, amelyeket érdemes figyelemmel követni 2023 decemberében. Ezek a kriptoprojektek ugyan még az előértékesítésük szakaszában járnak, de máris aktív közösségük van,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!