5 leggyorsabban növekvő kriptovaluta, amibe ma érdemes befektetni

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca jelenleg jelentős emelkedésen megy keresztül: a Bitcoin (BTC) 19 hónap óta először átlépte a 40.000 dolláros szintet, az Ethereum (ETH) pedig meghaladta a 2.200 dolláros szintet.

Ez a rali a kriptopiacok szélesebb körű, bár visszafogott emelkedésének része.

A Bitcoin árfolyamának emelkedése, amely néhány napig a 40.000 dolláros szint körül mozgott, végül átlépte ezt a küszöböt, és 40.600 dollár felett kereskedett.

Az Ethereum is hasonló százalékos emelkedést produkált az elmúlt 24 órában.

Ez a piaci mozgás nagyrészt az amerikai jegybankárok dovish kommentárjainak és az amerikai spot bitcoin tőzsdén kereskedett alap (ETF) várakozásának tulajdonítható.

A piaci hangulat egyre inkább bikás, a befektetők optimistán tekintenek a Bitcoin és más kriptovaluták jövőjére.

Ennek az újjáéledésnek a közepette öt kriptovaluta – Celestia (TIA), Render (RNDR), Sei (SEI), Iota (IOTA) és ScapesMania – jelenleg felfelé ívelő pályán van.

Ezek a kriptovaluták folyamatosan emelkednek, és mivel a Bitcoin a 40 000 dolláros határt igyekszik letörni, ezek az érmék a nagy kereslet, a nagy növekedési potenciál és végül – maga a nagy növekedés szempontjából – az új tulajdonosok gyors beáramlásával szembesülhetnek.

Ez a cikk ezt az öt kriptovalutát elemzi, hogy megállapítsa, melyiket kell a legjobbnak tekinteni.

Összefoglaló

  • ScapesMania: Innováció a kriptopiacon, erős előértékesítési növekedéssel és biztonsági fókusszal.
  • Celestia (TIA): Új csúcsot ért el az Ethereum L2 integrációval.
  • Render (RNDR): Jelentős árfolyam-emelkedés a közelgő japán BNB tőzsdei bevezetés miatt.
  • Sei (SEI): Minden idők legmagasabb szintjét érte el, a fokozott interoperabilitás érdekében várható frissítés.
  • Iota (IOTA): Jelentős árfolyam-ugrást tapasztalt az Abu Dhabiban végrehajtott stratégiai terjeszkedését követően.

ScapesMania: A kriptoaréna új versenyzője

A ScapesMania gyorsan az eredetiség szinonimájává vált a viszonylag új kriptopénzek piacán.

A ScapesMania kiemelkedik az alulértékelt altcoinok és a jól bejáratott kriptotitánok tömegéből innovatív bevételi forrásai és az előértékesítésének meteorikus emelkedése miatt.

A díjnyertes csapat által támogatott ScapesMania a biztonságról szól, mivel sikeresen átesett a legmagasabb szintű biztonsági tesztek auditjain.

A kulcsfontosságú tőzsdéken való jelenléttel a láthatáron a ScapesMania a láthatóság és a likviditás felé tart, ami a növekedését fogja táplálni.

kripto

Mi az az előértékesítés?

A kripto előértékesítés célja, hogy az érdeklődők megismerhessenek és esetleg megvásárolhassanak egy új érmét, mielőtt az hivatalosan megjelenne és az online kereskedési platformokon listázásra kerülne.

Ráadásul ez egy remek lehetőség arra, hogy a tokeneket sokkal alacsonyabb áron szerezzék meg, mint amilyenek a projekt élesítése után lesznek.

A jelenlegi ScapesMania előértékesítés napról napra egyre nagyobb lendületet vesz, így a kereskedők egy kis ablakot kapnak arra, hogy kihasználják ezt a tokent, amíg az még a kezdeti szakaszban van.

Az előértékesítéshez való csatlakozás lehetővé teszi, hogy jelentősen megtakarítson, mivel a ScapesMania értéke a tőzsdei bevezetéskor várhatóan ugrásszerűen megnő.

Az ilyen ajánlatok nem tartanak sokáig – mivel az óra ketyeg, a lehetőség, hogy kedvezményes áron szerezzen ScapesMania tokeneket, elúszik.

A ScapesMania lesz 2023 és azon túl a legmenőbb altcoin?

Több tényező is arra utal, hogy a ScapesMania lesz 2023 legígéretesebb új kriptopénze:

Innovatív mechanizmusok: A ScapesMania lehetővé teszi, hogy a kriptóhoz értő emberek hasznot húzzanak a több milliárdos játékiparból
Egyszerű tokenomika: A projekt tokenomikája élvonalbeli és könnyen érthető, mivel elkerüli a kétértelműséget;
Emelkedő előértékesítési számok: A ScapesMania lenyűgöző előértékesítési statisztikái azt jelzik, hogy jelentős vonzerőt nyer a kriptovilágban.

>>> Tudjon meg többet a hivatalos oldalon <<<

Celestia (TIA): Egy új magas és moduláris hálózat

A Celestia (TIA) nemrégiben bevezetett egy L2 rendszert, az „Ethereum fallback” nevű rendszert, amelynek célja az adatok elérhetőségének biztosítása a Celestia (TIA) mainnet leállása esetén.

Az Ethereum L2 megoldásaival, például az Arbitrum Nitroval és az Optimism OP Stack-kel való integráció fokozza az adatbiztonságot és biztosítja a hálózat működésének folyamatosságát.

A Celestia (TIA) árfolyama új történelmi csúcsot ért el 7,35 dolláron, ami erős piaci érdeklődést és bikás hangulatot jelez.

Ugyanakkor az olyan mutatók, mint a Relative Strength Index (RSI) és a Bollinger Bands (BB) arra utalnak, hogy a Celestia (TIA) túlvásárolt területen lehet, ami rövid távon potenciálisan árcsökkenéshez vezethet.

Bár a közelmúltbeli fejlesztések és integrációk ígéretesek a Celestia (TIA) számára, a rövid távú árkorrekció lehetősége nem hagyható figyelmen kívül.

A 6,32 dollár körüli támasz döntő szerepet játszhat a bikás trend fenntartásában.

A projekt fejlesztési aktivitása és társadalmi dominanciája kulcsfontosságú mérőszámok, amelyeket a jövőbeli növekedési kilátások szempontjából figyelni kell.

Render (RNDR): A mesterséges intelligencia által vezérelt protokoll felfutása

A Render (RNDR) jelentős árfolyam-emelkedésen ment keresztül, ami a közelgő BNB japán tőzsdei bevezetésének tulajdonítható.

Ez a tőzsdei bevezetés része a BNB Japan stratégiájának, amely a legjobb besorolású altcoinokra összpontosít, ami pozitívan befolyásolta a Render piaci pozícióját.

A Render (RNDR) árfolyama több mint 31,04%-kal emelkedett, és 19 havi csúcsot ért el.

A technikai elemzés, beleértve a Moving Average Convergence Divergence (MACD) mutatót is, bikás lendületre utal.

A 2,74 dollárnál lévő kulcsfontosságú támaszszint kritikus a növekedés fenntartásához.

A közösség támogatása az RNP-007 javaslathoz, amely bevezeti a FEMDL innovációt a mesterséges intelligencia alkalmazásokhoz, jelentős tényező a Render rallyban.

Ha a bikás trend folytatódik, a Render (RNDR) áttörheti és fenntarthatja a 3,3 dolláros szintet.

A növekedés fenntarthatóságának felméréséhez azonban elengedhetetlen a támaszszintek figyelemmel kísérése.

Sei (SEI): V2 frissítéssel új magasságok elérése

A Sei Labs a Sei V2-es frissítésében beépíti az Ethereum Virtual Machine (EVM) támogatást.

Ez a fejlesztés jelentős lépést jelent a blokklánc interoperabilitás és funkcionalitás terén, növelve a Sei hálózat vonzerejét a fejlesztők számára.

A Sei V2 frissítést övező várakozás miatt a Sei (SEI) árfolyama 0,284978 dolláros történelmi csúcsot ért el.

A Sei (SEI) piaci kapitalizációja és kereskedési volumene is jelentős növekedést mutatott.

A Sei V2 frissítés, amely az interoperabilitásra és a fejlesztői képességek javítására összpontosít, a Sei (SEI) potenciális növekedési pozíciót biztosít a Sei (SEI) számára.

A frissítés végső szakaszára és a mainnet bevezetésére adott piaci reakció azonban döntő fontosságú lesz a jövőbeli pálya meghatározásában.

Iota (IOTA): Horizontok tágulása a Közel-Keleten

Az Iota (IOTA) árfolyama 43%-os ugráson ment keresztül, miután Abu Dhabiban bejegyezték az ökoszisztéma-fejlesztési alapítványt.

Ez a lépés része az Iota stratégiájának, hogy globálisan kiterjessze hálózatát.

Az Iota (IOTA) árfolyama 17 centről 25 centre ugrott közvetlenül az Abu Dhabi alapítvány bejegyzésének bejelentése után, ezzel február óta a legmagasabb szintre emelkedett.

Az IOTA Ecosystem DLT Foundation Abu Dhabiban történő létrehozása, amelyet 100 millió dollár értékű Iota (IOTA) tokenekkel finanszíroznak, jelentős növekedési lehetőségeket kínál.

Az Iota (IOTA) jövőbeli árfolyam-pályájának alakításában azonban kulcsfontosságú tényező lesz, hogy a piac hogyan reagál erre a bővítésre és az Abu Dhabiban zajló szabályozási fejleményekre.

Következtetés

A kriptopénzek piacának jelenlegi fellendülése, amelyet a Bitcoin és az Ethereum jelentős árfolyam-emelkedése emelt ki, ígéretes hátteret teremt az említett öt kriptopénz számára.

Mindegyikük egyedi tulajdonságaival és stratégiai fejlesztéseivel rést váj magának a fejlődő digitális eszközvilágban.

A ScapesMania innovatív megközelítése talán a legnagyobb fenyegetésként pozícionálja egyes altcoinok pozícióit, amelyek megpróbálnak legalább némi hírverést generálni.

A tőzsdei bevezetés utáni 500%-os növekedés valóban csak a kiindulópontnak tűnik.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!