45%-os emelkedéssel új csúcsra ért a SHIB token

-

A nemrégiben elkezdett emelkedő trend folytatásaként a SHIB token jelentős mértékben erősödött.
A DOGE másolatának tekinthető SHIB két nap alatt emelkedett 46%-ot, új árfolyamcsúcsot beállítva.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Október közepén kezdett el felfelé menni a token ára, először egy szerényebbnek tekinthető 26%-os emelkedéssel.
Az elmúlt héten aztán sikeresen kitartott ez a szint, támaszként. A bikás lendület újraéledésével innen megindulva sikerült megdönteni az eddigi rekordot.
Egy hét leforgása alatt így több, mint 50%-kal növekedett a projekt piaci kapitalizációja, és mostanra már a top15 kriptó közé került, mindössze néhány hellyel lemaradva a Dogecointól.
A Shiba Inu token jelenlegi forgalomban lévő készlete 395 billió. Szeptemberben a Dogecoin által inspirált kriptó 40%-ot ugrott, miután Elon Musk egy tweetben osztotta meg, Floki névre keresztelt Shiba Inu kutyája érkezését.


Az elemzők többek között ez alapján, október 18-án már előre jelezték, hogy az eladási nyomás megszűnésével a token hegymenetbe válthat.
A kriptoközösség nézetei szerint mind a DOGE, mind a SHIB növekedése egyértelműen támogatást kapott Musk nyilvános megszólalásaiból.
Egy kaliforniai konferencián a milliárdos vállalkozó nemrégiben a kriptopénzekről általánosságban beszélve elmondta, „a kormányok számára vélhetően lehetetlen leállítani a kriptókat, de a terjedésüket le tudnák lassítani”.

Vállalkozóként pedig azon a véleményen van, hogy az amerikai kormányzatnak valójában semmit sem kellene tennie a kriptopénzek szabályozása terén.

Olvastad már? Konszolidáció felé hajlik a Bitcoin, de még van hely a növekedésre

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!




Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Polygon (MATIC) technikai elemzés 04.24.

Prémium Polygon (MATIC) A Polygon (MATIC) natív tokenjének, a MATIC-nak a piaci érték és a realizált érték (MVRV) aránya vételi jelzést adott, jegyezte meg Ali Martinez kriptoelemző...

Kiadatás várhat a Binance szökött tisztviselőjére

A Binance vezetőjét, aki állítólag Nigériában szökött meg a fogva tartásból, a hónap végéig várhatóan kiadják Nigéria számára. Egy kenyai nyomozó úgy véli, hogy Anjarwalla...

Az altcoinok a jövő milliomosaivá tehetnek: Utolsó esély a vásárlásra a jelenlegi árakon

Vendégbejegyzés A piac fordulóponthoz érkezett, néhány kevésbé ismert altcoinok példátlan értéknövekedés küszöbén áll. Ebben a pillanatban egyedülálló lehetőség nyílik a befektetésre, mielőtt az árak megugranak. Szakértői elemzések szerint...

A SEC az Ethereumot értékpapírrá nyilvánítja?

A Metalaw elemző és jogi tanácsadó egy nemrégiben megjelent X-posztban egy jelentős történelmi eseményre hívja fel a figyelmet: a New York-i főügyész (NYAG) Letitia James...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!