A Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje forgalom szerint.  Most közölték, hogy 30 potenciális kriptopénz és digitális eszköz listázását fontolják leendő, amerikai leányvállalatukban.

Egy augusztus 9-én közölt Medium-bejegyzés szerint, a Binance US – „egy az USA piacára kialakított kriptotőzsde” a Digitális Eszközök Rizikóbecslési Keretrendszerét alkalmazta, hogy megfeleljen az ország szabályozási előírásainak.

A döntés azután született, hogy a máltai székhelyű tőzsde júniusban megtagadta az Egyesült Államokban élő lakosok számára, hogy hozzáférjenek az oldalhoz. A BAM Trading Services azonban bejelentette, hogy megállapodást kötött az oldallal, hogy hivatalosan is belépjenek az USA piacára.

A cég a következőt írta:

 „A Binance US célja, hogy egy hatékony és megbízható piactér legyen számos minőségi digitális eszközt kínálva, így a felhasználók részesei lehetnek egy versenyképes piacnak és értékes projekteket fedezhetnek fel.

A cég bejelentette, hogy 30 különböző kriptopénzt fog megvizsgálni a Binance US platformjára. Ezek között olyan vezető kriptopénzeket is találunk, mint a bitcoin, ether és az LTC, valamint saját BNB tokenjük.

A platformot a BAM Trading Services fogja üzemelteni, ezen fognak futni a Binance tárcái és technológiái. A tőzsde célja, hogy minden szabályozásnak megfeleljenek a Chainalysis szoftverének és az IdentityMind ügyfél-azonosítási és pénzmosás elleni szolgáltatásaival egyetemben.

A Binance júliusban egy szingapúri tőzsde indításával próbált terjeszkedni.

A tőzsde még mindig nem adott meg pontos dátumot az amerikai leányvállalat indulásával kapcsolatban.

Forrás: coindesk.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂