3 kripto robbanni fog, miután az Ethereum ETF jóváhagyást kap – Dogecoin (DOGE), Cardano (ADA) és Solana (SOL)

-


Vendégbejegyzés


A kriptopénzek piaca, amely jelenleg 1,41 billió dollár kapitalizációval rendelkezik, egy egyedülálló fázist él át, amelyet az altcoinok visszaesése jellemez.

Mindezek ellenére van remény egy esetleges fellendülésre, különösen az Ethereum ETF jóváhagyása után.

Ez a környezet olyan figyelemre méltó kriptovaluták számára teremt lehetőséget, mint a Dogecoin (DOGE), Solana (SOL), Cardano (ADA) és a feltörekvő ScapesMania, amelyek a kriptók növekedésének következő hullámában potenciális vezetőként pozícionálják őket.

A piac rugalmassága, hogy az altcoinok visszaesése ellenére is megőrizte jelentős kapitalizációját, rávilágít a szektor alapvető erejére, valamint a fellendülés és növekedés lehetőségeire.

Az elemzők széles körben úgy vélik, hogy az Ethereum ETF jóváhagyása széles körű terjeszkedést hozna a piacon.

Az alábbiakban több olyan projektet mutatunk be, amelyek várhatóan a legtöbbet kaszálnak majd abban az esetben, ha ez a bikafutás bekövetkezik.

Összefoglalás:

  • ScapesMania: Innovatív, sikeres előértékesítéssel, ígéretes növekedéssel.
  • Dogecoin (DOGE): Megugró érdeklődés, ami potenciális fellendülést jelez.
  • Solana (SOL): Magas tranzakciós növekedés, ami növekvő népszerűséget mutat.
  • Cardano (ADA): Kutatási előrelépések, az innováció irányába mutató tendencia.

ScapesMania: A kriptoaréna új versenyzője

Számos kripto szakértő a ScapesManiát választja a 2023-as év legjobb új projektjének, és azon túl.

Sikerül elkülönülnie a versenytársaktól azzal, hogy a birtokosoknak számos bevételi forrást és magas potenciális megtérülést kínál az előértékesítés során.

kripto

A vállalatoknak és a gyors potenciális nyereséget kereső egyéni kriptokereskedőknek mindenképpen érdemes megvizsgálniuk a ScapesMania ajánlatát.

Amint az előértékesítés befejeződik, az árfolyam az egekbe szökik, biztosítva a 400-500% közötti lehetséges hozamokat.

Jelenleg közel 85%-os aktív kedvezmény van, de ez nem tart örökké – az óra ketyeg, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

A ScapesMania tokenomikai és egyéb jellemzőit boncolgatva egyértelművé válik, hogy ez a legjobb altcoin, amit most érdemes tartani.

Az innovatív, játékkal kapcsolatos alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 150.000 dolláros nyereményjáték, a közösségi médián keresztül terjedő olthatatlan hype és más pozitív szempontok garantálhatják, hogy a ScapesMania tovább folytatja a győztes útját, ezért érdemes minél hamarabb beszállni.

>> Csatlakozz elővételben kedvezményesen a hivatalos weboldalon <<

Dogecoin (DOGE): A mémek által táplált piacon való navigálás

A Dogecoin (DOGE) a közelmúltban jelentősen megnőtt a tranzakciók száma.

Ez a fellendülés a meme érmék kereskedelmének növekvő aktivitásával és a Doginals kísérlethez.

A Bitcoin Ordinals által inspirált Doginals lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy képeket és szövegeket rögzítsenek a Dogecoin (DOGE) blokkláncán. A Dogecoin (DOGE) árdinamikája érdekes.

A Dogecoin (DOGE) jelenlegi ársávja 0,0583 és 0,0765 dollár között ingadozik, így a Dogecoin (DOGE) az ingadozás és a potenciál keverékét mutatja.

A 10 napos és 100 napos mozgóátlagok 0,0774 dollár és 0,0662 dollár, illetve 0,0774 dollár, óvatos optimizmusra utalnak a kereskedők körében.

A 0,0303 és 0,0485 dolláros támaszszintek, valamint a 0,0849 és 0,1031 dolláros ellenállási szintek keretezik a jelenlegi kereskedési forgatókönyvet.

Előre tekintve a Dogecoin (DOGE) a kilátások és kihívások vegyes csomagját mutatja.

A Dogecoin (DOGE) tulajdonosok számának 5,31 millióra való növekedése, valamint az aktív címek számának emelkedése az érme iránti növekvő érdeklődést jelzi.

Ha ez a tendencia folytatódik, a Dogecoin (DOGE) újabb rally tanúja lehet.

Az érme iránti kereslet és a szélesebb piaci hangulat azonban döntő szerepet fog játszani az érme jövőbeli pályájának meghatározásában.

Egy potenciális emelkedés során a Dogecoin (DOGE) elérheti vagy meghaladhatja a 0,1 dolláros szintet.

Solana (SOL): Új rekordokat állít fel a kriptopiacon

A Solana (SOL) a közelmúltban azzal került a címlapokra, hogy a napi tranzakciókban történelmi mértékű emelkedést regisztrált, elérve az 51,63 milliós csúcsot.

Ez a figyelemre méltó teljesítmény jelentős eltérést jelent a korábbi, 20 millió körüli tranzakciók átlagától.

A Solana (SOL) jelenlegi árfolyamsávja 26,75 és 44,35 dollár között mozog, ami egy dinamikus és változékony piacot tükröz.

A 10 napos mozgóátlag 56,66 dollárnál és a 100 napos mozgóátlag 30,92 dollárnál ingadozó, de ígéretes tendenciát jelez.

Az alsó támaszszint hiányában és a 15,05 dollárnál lévő magasabb támaszszint jelenléte, valamint az 50,27 és 67,87 dollárnál lévő ellenállási szintek mellett.

Előre tekintve a Solana (SOL) a kihívások és lehetőségek érdekes kombinációját kínálja.

A tranzakciós volumen masszív növekedése és az érme év eleji, FTX előtti árszintre való visszatérése rugalmas és növekvő ökoszisztémára utal.

A Solana (SOL) jövője attól függ, hogy képes-e fenntartani a hálózat egészségét, és folyamatosan vonzza-e a felhasználók és a fejlesztők elkötelezettségét.

Ha a jelenlegi lendület fennmarad, a Solana (SOL) jelentős növekedést láthat, és potenciálisan áttörheti a jelenlegi ellenállási szinteket.

Cardano (ADA): A kutatás mérföldköveinek és jövőbeli kilátásainak ünneplése

A Cardano (ADA), jelentős előrelépéseket tett a blokklánc-kutatásban.

Az Input Output Global könyvtárának tanulmányai közelítenek a lenyűgöző 200-hoz, ami a platform tudományos szigor és innováció iránti elkötelezettségét mutatja.

Az első tanulmány, az „Ouroboros: A Provably Secure Proof-of-Stake Blockchain Protocol” című dokumentumot több mint 1200 alkalommal hivatkoztak, ami kiemeli a Cardano (ADA) befolyását a blokklánc közösségben.

Ez a kutatásvezérelt megközelítés szerves részét képezte a Cardano (ADA) identitásának és fejlesztési filozófiájának, amely a tudományos kiválóság és a legjobb gyakorlatok alapjaira épülő platformként hozta létre.

A Cardano (ADA) jelenlegi ársávja 0,253 és 0,318 dollár között van, ami egy óvatosan optimista piacot tükröz.

A 10 napos mozgóátlag 0,381 dollárnál és a 100 napos mozgóátlag 0,288 dollárnál egy mozgásban lévő, de növekedési potenciállal rendelkező piacra utal.

A támaszszintek 0,150 és 0,214 dollárnál, valamint az ellenállási szintek 0,343 és 0,408 dollárnál vannak.

Előre tekintve a Cardano (ADA) egyedülálló kihívások és lehetőségek előtt áll.

A platform kutatás és fejlesztés iránti elkötelezettsége, amelyet a kiterjedt publikációs könyvtár és a tudományos együttműködések bizonyítanak, jól pozícionálja a platformot a jövőbeli innovációra.

A Hydra Node-ok integrálása és a mesterséges intelligencia (AI) ökoszisztémán belüli feltárása lépéseket jelent a technológiai képességek fokozása felé.

A Cardano (ADA) jövőbeli árfolyam-pályája azonban a szélesebb piaci hangulat függvénye lesz.

Következtetés

Az 1,41 billió dollárra értékelt, fejlődő kriptopénzpiacon a Dogecoin (DOGE), a Solana (SOL), a Cardano (ADA) és az újonnan érkező ScapesMania egy potenciállal teli, de bizonytalanságokkal tarkított területen mozog.

A Dogecoin (DOGE) ígéretesnek tűnik a megnövekedett aktivitással, a Solana (SOL) nagy tranzakciós volumennel nyűgöz le, a Cardano (ADA) pedig tovább építkezik a kutatásokra épülő alapokra.

A ScapesMania innovációval és sikeres előértékesítéssel lép a színpadra, utalva a jövőbeli lehetőségekre.

Bár mindegyik kriptopénznek megvan a maga egyedi pályája, közös jövőjük az Ethereum ETF jóváhagyása utáni korszakban a potenciális növekedés és a piaci alkalmazkodóképesség érdekes keveréke.

A legtöbb előrejelzés szerint ezek az érmék nagy valószínűséggel növekedni fognak, a ScapesMania a legesélyesebb kihívó.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!