180 ezernél lehet a következő felugrás csúcsa?

-

Több Bitcoin-vásárlásról kell beszámolni a jövő héten, jegyzi meg egy elemző, miközben a figyelem egyre inkább a BTC rekorddöntésének csatájára összpontosul.
A Bitcoin (BTC) csütörtökön találgatásra késztette a kereskedőket, mivel az 50.000 dollár egyre ingatagabbnak tűnt mint új támasz.

BTC/USD 1 órás gyertya diagram (Bitstamp). Forrás: TradingView

A kripto „látványos” szeptembert tapasztal

A Cointelegraph Markets Pro és a TradingView adatai a BTC/USD árfolyamát követték nyomon, ahogy az 50.000 dolláros határt keresztezte, miután közel két hét óta először tért vissza rá.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A legnagyobb kriptopénz 4,5%-os nyereséget ért el a nap folyamán, ezeket azonban a top 10 altcoin közül három is megelőzte, amelyek mindegyike 7% felett teljesített.
A nagyrészt pozitív háttér előtt a kereskedők érthetően bullishak voltak a Bitcoin kilátásaival kapcsolatban.
„50k fölé törés = 58-60k következik. A 200D MA felett ül, ami most támaszként működik” – foglalta össze Pentoshi a Twitter-követőinek.

„Ezen magasságok felett a 3x tűnik észszerűnek, ami 180k körül van. Nem mész új ATH-t csinálni 10%-os nyereségért. Az utolsó tartományba való kitörés határán [vagyunk].”


A 180.000 dolláros BTC ár sokak számára furcsa kilátás, és még az optimistább 135.000 dolláros minimális célt is veri, amelyet a stock-to-flow-készítő PlanB 2021 végére tűzött ki.

„A szeptember eddig látványos hónap volt a kripto számára” – tette hozzá a Rekt Capital kereskedőtársa.

Ahogy arról a Cointelegraph is beszámolt, a hónap első két napja éles ellentétben áll a szeptemberre vonatkozó történelmi normákkal, amely mindig is a kriptopénzpiacok gyenge hónapja volt.

Előretekintve, az intézményi jelentések még izgalmasabbá tehetik a következő heteket.
„Sok nagy és fontos intézmény vásárolt bitcoint a nyár folyamán” – jegyezte meg Mike Alfred, a BrightScope & Digital Assets Data alapító vezérigazgatója.

„Szeptember 7. és november 19. között fogják bejelenteni a vásárlásaikat. Élvezzétek a tűzijátékot”.

A kripto szünetelteti az emelkedést, a Cardano minden idők legmagasabb szintjén van

Az altcoinok közül a Cardano ada tokenje és az ether (ETH) szintén szünetet tartottak a saját bullish hullámzásukban a cikk írásakor.
Az ADA/USD a nap folyamán korábban új történelmi csúcsot ért el, míg az ETH/USD megközelítette a 3800 dollárt – május óta a legmagasabb szintet.

Ahogy a Cointelegraph a héten kiemelte, a Polkadot DOT-ját a következő altcoinként tippelik, amely jelentős emelkedést érhet el.

Olvastad már? Az ada ára először éri el a 3 dollárt

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!




Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Már 1000 bitcoin-automata van Ausztráliában

Ausztrália, a harmadik legtöbb bitcoin ATM-et üzemeltető ország új mérföldkövet ért el, mivel már 1000 aktív gép üzemel az államban. Az Egyesült Államok 2017 novemberében,...

Az XRP brutális visszaesése: 3 árszint, amit figyelnünk kell

Prémium Ripple (XRP) Az XRP brutálisan elutasította a 200 EMA ellenállási szintet. A stabilitás fenntartására tett kísérlet után az XRP éles visszafordulást tapasztalt a mozgóátlagtól, ami potenciálisan...

Floki Inu (FLOKI) technikai elemzés 04.25.

Prémium Floki Inu (FLOKI) A Floki Inu (FLOKI) árfolyama egy kritikus szinten pihent, ami az elkövetkező napokban masszív bikarallyt eredményezhet. Ahogy azonban a piaci helyzet medvéssé vált, a...

A Futball Pápa kriptója: indul a BetHustlers

Vendégbejegyzés A sportfogadás az emberiség egyik legrégebbi időkre visszanyúló szórakozása, több mint 2000 éves múltra tekint vissza. Az ókori görögök és rómaiak szenvedélyesen űzték ezt a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!